Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σιωνιστικό χαφιεδότσουρμο ξεφτιλίζεται από τον καθηγητή Νόρμαν Φίνκελσταϊν



Ο Νόρμαν Φίνκελσταϊν είναι από τους ανθρώπους που στην κυριολεξία έβαλαν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο των πανίσχυρων ομάδων του εβραϊκού λόμπι στην Αμερική και της δολοφονικής στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ. Μέχρι στιγμής, τον σώζει η καταγωγή του. Αν δεν ήταν
απόγονος Εβραίων που επέζησαν από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να έχει επιβιώσει κοινωνικά, επαγγελματικά ή βιολογικά γιατί η αντίθεσή του στις πολιτικές του Ισραήλ είναι τόσο δυνατή, ειλικρινής και εμπεριστατωμένη που προκαλεί σοβαρή αναστάτωση και τριγμούς στο οικοδόμημα της προπαγάνδας των Σιωνιστών.

Όχι χωρίς τραύματα και απώλειες. Η αποτελεσματικότητα τού κόστισε τη θέση του στο πανεπιστήμιο όπου δίδασκε επί σειρά ετών, εξ αιτίας της ανελέητης πίεσης που ασκήθηκε από το λόμπι με επικεφαλής τον ακραίο σιωνιστή καθηγητή Alan Dershowitz.



Επίσης, με εκβιασμούς και απειλές εμποδίζεται να πραγματοποιήσει ομιλίες, όπως συνέβη στο πανεπιστήμιο Clark, αλλά και στη Γερμανία
όταν πέρσι
Πράσινοι και Die Linke ανακάλεσαν τις προσκλήσεις τους!




Μάλιστα, στο Τελ Αβίβ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ανακρίθηκε και απελάθηκε με απαγόρευση εισόδου στο «δημοκρατικό» Ισραήλ για δέκα χρόνια!
Στα βιβλία, τα άρθρα και τους λόγους του ξεσκεπάζει την αληθινή φύση του Ισραήλ, που εξελίσσεται στα πρότυπα του καθεστώτος απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής. Επίσης, αντικρούει την κατηγορία του αντι-σημιτισμού που προσάπτουν στους επικριτές του Ισραήλ και αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρα του «πατριωτισμού» του εβραϊκού λόμπι.


Το βιβλίο του «Η βιομηχανία του ολοκαυτώματος» δημιούργησε σάλο. Με απόλυτη τεκμηρίωση απέδειξε πώς στήθηκε ένας τεράστιος μηχανισμός πάνω στο δράμα των Εβραίων, αναγορεύοντας το ολοκαύτωμα (και αποκλείοντας μεθοδικά όλα τα άλλα εκατομμύρια παθόντων, σλάβων, τσιγγάνων κ.λπ.) σε μία παγκόσμια επιχείρηση που αποφέρει στους επιτήδειους μεγάλη εξουσία και -με εκβιασμούς, πλαστογραφίες, διαστρεβλώσεις και ψεύδη- πολλά χρήματα (τα οποία υποτίθεται ότι προορίζονταν για τους επιζήσαντες των στρατοπέδων, οι οποίοι πήραν κάτι ψίχουλα) και στηρίζει τις εγκληματικές πολιτικές του Ισραήλ.


serreosoo8


1 σχόλιο:

  1. τι να πουμε απο την μια μπραβο στον ανθρωπο,απο την αλλη επειδη ειναι Εβραιος ας ειμαστε και λιγο επιφυλακτικοι γιατι αυτοι παιζουν και θεατρα πολλα και μεγειρευουν διαφορα ασχετως αν φαινεται οτι ερχονται σε συγκρουση και αλλα τινα που δημιουργουν ενα μπερδεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ