Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αποφάσισαν να μείνουν στη Ελλάδα οι λαθροπρόσφυγες!

Αφού είδαν οτι τους ταΐζουν τους ποτίζουν και μπορούν να μείνουν όπου θέλουν ,τους νοικιάζουν και διαμερίσματα με ενοίκιο 400 ευρώ το μήνα παρακαλώ επιπλωμένο …Οι Λάθρο αποφάσισαν να παραμείνουν στη Χώρα μας !

Μετά από αυτό αναμένεται νέο Κύμα λάθρο απο όλες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που θα καταφτάσουν τους επόμενους μήνες …αφού όπως διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ.κ Καμίνης οτι θα τους δώσει και κουπόνια σίτισης αλλά και
κουπόνια μεταφοράς με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!


Ραγδαία έχει αλλάξει η τακτική των προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα νησιά μετά τις 20 Μαρτίου οπότε και υπεγράφη η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου από τα hotspots στα νησιά 9 στους 10 πλέον καταθέτουν αίτηση ασύλου με την ελπίδα να παραμείνουν τουλάχιστον στη χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή στα νησιά βρίσκονται σχεδόν 5.500 αλλοδαποί οι περισσότεροι εκ των οποίων έφτασαν μετά τις 20 Μαρτίου χωρίς οι ροές να έχουν σταματήσει τελείως.

Η τακτική αυτή δημιουργεί νέα πίεση στα νησιά καθώς όσοι καταθέτουν αίτηση ασύλου θα παραμένουν εκεί για όσο διάστημα εξετάζεται το αίτημά του σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Όμως την ίδια ώρα οι θέσεις στα κέντρα φιλοξενίας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν ξεπερνούν τις 6.000 και δεδομένης της συνεχούς άφιξης προσφύγων τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παραμένοντων εκεί θα αυξάνεται συνεχώς και για άλλη μια φορά δεν θα γίνει διαχειρίσιμος.


το είδα

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείται απρεπή και βωμολοχική φρασεολογία.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »