ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Η Στεφανίδου φιλοξενεί οπαδούς της Συριακής Αντιπολίτευσης [Βίντεο]

Στην εκπομπή Tatiana Live της 11 Απριλίου 2016, δηλαδή την ώρα που εκατομμύρια γνήσιοι Σύριοι και όχι μαϊμού... ψήφισαν στις δημοκρατικές εκλογές της Συρίας και όλοι κώφευαν, τα σιχαμερά ελληνόφωνα ΜΜΕ όχι μόνο αποσιώπησαν το γεγονός, αλλά αβάνταραν τους εχθρούς της δημοκρατίας, του Άσαντ που είχε εκλεγεί με 91% δημοκρατικότατα!

Παρακολουθείστε από το 30ο έως το 51ο λεπτό: 
Για να το εμπεδώσουν ορισμένοι "αλληλέγγυοι"... η Συριακή σημαία έχει ΚΟΚΚΙΝΗ λορίδα αντί για ΠΡΑΣΙΝΗ και ΔΥΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ αντί για ΤΡΙΑ (3) ΚΟΚΚΙΝΑ!
Σαλαφισμός ονομάζεται η αίρεση του ισλάμ που υποστηρίζει τον νόμο της σαρίας και την επιβολή του δια της βίας!
Ο Σαλαφισμός υποστηρίζεται από χώρες όπως
τη Σ. Αραβία και το Κατάρ και από οργανώσεις όπως τις ISIS, AL QAEDA, AL NUSRA, BOCO HARAM!Όλος ο υγιής μουσουλμανικός κόσμος το 1,7 δισεκατομμύριο στον πλανήτη, ήτοι το 23,4% του παγκοσμίου πληθυσμού (σύμφωνα με μέτρηση του 2015) απορρίπτει τον Σαλαφισμό με πρώτο και καλύτερο τον ΑΣΑΝΤ και τους υποστηρικτές του, την ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ του Λιβάνου, ολόκληρο το σιιτικό ΙΡΑΝ κ.λπ.
Δείτε το παρακάτω βίντεο απο το 42ο έως το 45ο λεπτό! Η Απόδειξη σύνδεσης μεταξύ του ψευτοϊσλαμικού χαλιφάτου (ISIS) και της παράνομης Συριακής Αντιπολίτευσης:Για τους ανθρώπους που ακόμα αμφισβητούν τα δεδομένα και τις αποδείξεις... έχουμε να παραθέσουμε και άλλα! Η σημαία της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ είναι αυτή: Η σημαία της ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ (παρακλάδι της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ στη Συρία) είναι αυτή:H σημαία της ISIS είναι αυτή: Ήρθε η ώρα να ξεμπροστιάσουμε τους εχθρούς του Άσαντ! Το μέλος – οπαδός της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ που όλοι οι ψευτοαντιρατσιστές και ψευτοανθρωπιστές βάλθηκαν να βοηθήσουν, όταν μια δημοσιογράφος του έβαλε τρικλοποδιά, στο εξώφυλλό του είχε το σύμβολο της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, και στις φωτογραφίες του επίσης είχε την ψευτοσημαία της Συριακής ισλαμοφασιστικής αντιπολίτευσης!


Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα!
Η σημαία του Σαλαφιστικού ισλαμοφασισμού στα χέρια των μελών της ISIS! Με σημαίες της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ οι Σαλαφίστριες πιστές του τζιχαντισμού σηκώνουν υπερήφανα την ψευτοσημαία made by mossad!Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι ελληνόφωνοι που δηλώνουν αντιρατσιστές, αλληλέγγυοι, ή ανήκουν σε ΜΚΟ κλπ. κλείνουν "επιδεικτικά" τα μάτια τους στην παρουσία της τζιχαντιστικής ψευτοσημαίας στην Ελλάδα!

Σε όλους αυτούς τους πραγματικούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ που οραματίζονται αυτή τη σημαία έχουμε να πούμε ότι:

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:Πηγή: grothia.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ