ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

H ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν

Κύριε Χρίστο Α Αθανασόπουλε

Συμφωνούμε με το πνεύμα του άρθρου σας.
Δεν ξέρουμε όμως αν τα πιστεύετε όλα όσα λέτε, δηλαδή ειδικώς ότι:
« …Η Ελληνο-ορθοδοξία θα τους καταποντίσει αυτή την φορά δια παντός.
 Ο αγώνας είναι πλέον ‘προσωπικός’ τα βάλανε με τον Ελληνισμό θα τους συντρίψει, μέχρι πού και αυτοί συνερχόμενοι από την λήθη της πλεονεξίας, πού βρίσκονται, να ανανήψουν. Ο ΤΟΚΟΣ θα καταργηθεί από την επερχόμενη μεγαλειώδη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, και όλα θα αλλαγούν
»…
ή τα λέτε για να εμψυχώσετε τους Έλληνες, είναι όμως από αστείο έως αφελές να τα υποστηρίζετε.
Σε ιστορικώς ελάχιστο χρόνο, οι Έλληνες θα γράφουν με λατινικό αλφάβητο, σε μεγάλο βαθμό θα είναι άθεοι ή θρησκευτικά αποχρωματισμένοι και θα έχουν αδιαφορία και έλλειψη κατανόησης για οτιδήποτε, με εξαίρεση  την κινέζικη υπαλληλική τους εργασία. Η ορθοδοξία, (όπως ήδη έχει αρχίσει να κάνει), θα ευλογεί μαζί με τον Πάπα, τον Δαλάι Λάμα και άλλους θρησκευτικούς αρχηγούς τον εποικισμό από τους «συνανθρώπους πρόσφυγες» και θα υπογράφει την πανθρησκεία ή την πλησιέστερη παραλλαγή της. Οι Έλληνες θα είναι μειονότητα χωρίς σημασία, η Ελλάδα θα διαμελίζεται και εσείς θα συνεχίζετε τους πύρινους λόγους σας. 
Η μήπως μας προετοιμάζετε για την ανάσταση της  «Ελληνο-ορθοδοξίας και την επερχόμενη μεγαλειώδη πνευματική επανάσταση» - με τα πομπώδη αυτό λόγια - για γεγονότα που θα γίνουν μετά από άλλα 400 χρόνια νεοδουλείας;
Δεν είναι πολύ ενθαρρυντική αυτή η προφητεία σας ή έστω η πρόβλεψη.
Συνέλθετε λοιπόν και πείτε κάτι λιγότερο εφησυχαστικό.

Όσο κατανοείτε κάτι ατελώς, τόσο πιο δύσκολο είναι να το πολεμήσετε.
Και εδώ όντως κατανοείτε κάτι ατελώς, το φαινόμενο του τοκισμού.
Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι δεν κάνουν κακό επειδή εισπράττουν τόκους. Λέγοντάς το αυτό χάνετε το δίκιο σας.
Ο τοκισμός, ως τοκισμός γενικώς και αορίστως, δεν είναι κακό πράγμα, ούτε και είναι η αιτία του διεθνούς προβλήματος.
Λέτε ότι: «αυτή η οικογένεια Ρότσιλντ από το 1928 είναι μέτοχοι της τραπέζης της Ελλάδος κατά 94%».
Και να ήταν η οικογένεια Ρότσιλντ από το 1928 μέτοχοι της τραπέζης της Ελλάδος κατά μόνο 1% ενώ κατά 99% να ανήκε στό κράτος, δεν θα άλλαζε ουσιωδώς τίποτα. 
Η βουλή ή το υπουργείο παιδείας είναι σε νομικό επίπεδο αμιγώς κρατικής «ιδιοκτησίας» αλλά υπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα.  
Μία εμπορική, βιομηχανική ή άλλη επιχείρηση αναγκάζεται να λειτουργήσει με την νομοθεσία που επιβάλλει το κράτος και ας ανήκει σε ιδιώτες.
Επομένως δεν είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς που έχει σημασία αλλά οι κανόνες λειτουργίας. 
Είναι βέβαια παράλογο να αναλύουμε τα ποσοστά ιδιοκτησίας μιάς κεντρικής τράπεζας όταν αυτή θα έπρεπε να λειτουργεί ως υπουργείο του κράτους και υπό κανόνες θεσπιζόμενους από το κράτος.

Οι τοκογλύφοι ή πιό σωστά ο δανεισμός, κάνει κακό εξ αιτίας του τρόπου που δημιουργούνται τα δάνεια.
Αν δανείσω δέκα ευρώ που κέρδισα με την εργασία μου, δεν έχω κάνει κάτι επιζήμιο ή αρνητικό.
Αν δανείσω δέκα ευρώ που παραχάραξα, έχω κάνει κάτι αρνητικό.
Η διαφορά είναι θεμελιώδης.
Μόνο το κράτος πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκδίδει χρήμα, είτε υλικό είτε  λογιστικό, για να αποκαθιστά την ρευστότητα και για επενδύσεις.
Όταν όμως αυτήν την λειτουργία την υποκλέπτουν οι τράπεζες, και όντως την υποκλέπτουν, τότε γίνονται η αιτία του κακού.
Λέτε ότι:
«Κερδίζουν τεράστια χρηματικά κεφάλαια από τον δανεισμό (εκ των καταθέσεων της εργασίας στις τράπεζές τους ), δηλαδή από τον τόκο. Όπως είναι γνωστό όλος ο πλούτος πού αποκτάται εκ της εργασίας είναι σχεδόν αποταμιευμένος στις τράπεζες. Παρατήρηση : Η ανάπτυξη αυτή γίνεται χονδρικά με πολλές αφαιρέσεις για την οικονομία των διατυπώσεων.»

Η ανάπτυξή σας γίνεται μεν «χονδρικά με πολλές αφαιρέσεις» αλλά το θέμα είναι να μην αλλοιώνετε το νόημα. Για παράδειγμα οι τράπεζες δανείζουν χρήματα σε αμελητέο βαθμό από χρήματα των καταθετών τους, ενώ αντιθέτως τα δημιουργούν ως νέο λογιστικό χρήμα, ταυτοχρόνως με την παροχή του δανείου.

Όταν δεν κάνετε ή δεν κατανοείτε τις στοιχειώδεις και θεμελιώδεις αυτές διευκρινήσεις πού αναφέρθηκαν παραπάνω, παίζετε άθελά σας το παιχνίδι των τραπεζών και της παγκόσμιας εξουσίας.

(ακολουθεί το άρθρο)

 

H ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η χώρα μας και η ανθρωπότητα ευρίσκονται στην δίνη μιας άνευ προηγουμένου, οικονομικής κρίσης. Θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω τις απόψεις μου για την κρίση αυτή με πολύ απλά λόγια. Σκοπός είναι να γίνει γνωστό, αλλά και απόλυτα κατανοητό, ότι η παρούσα αυτή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση είναι τεχνητά φτιαγμένη για να διαλύσει κοινωνίες, εθνότητες, και κρατικές οντότητες. 
 Εκ προοιμίου αναφέρω, αν και πολλάκις έχει διατυπωθεί εναργώς, ότι οι ενεργούντες εντέχνως τις διαλυτικές αυτές μεθοδίες, είναι το απανταχού του κόσμου διαχεόμενο κακοποιό πνεύμα μιας αόρατης δύναμης πού προσπαθεί ύπουλα να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυριαρχία του, για να κυβερνήσει τον κόσμο με μία μόνο δική του πλέον παγκόσμια κυβέρνηση. 
 Η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται αιώνες τώρα, από εκείνους πού αποτελούν συνέχεια της ολέθριας σπείρας, του αρχαίου εκείνου συνεδρίου των θεοστυγών. 
 Το κύριο και μοναδικό ισχυρό (πανίσχυρο) όπλο όλων αυτών των εναγών είναι ο ΤΟΚΟΣ. Κερδίζουν τεράστια χρηματικά κεφάλαια από τον δανεισμό (εκ των καταθέσεων της εργασίας στις τράπεζές τους ), δηλαδή από τον τόκο. Όπως είναι γνωστό όλος ο πλούτος πού αποκτάται εκ της εργασίας είναι σχεδόν αποταμιευμένος στις τράπεζες.
 
Παρατήρηση : Η ανάπτυξη αυτή γίνεται χονδρικά με πολλές αφαιρέσεις για την οικονομία των διατυπώσεων. Εξάλλου δεν είναι επιστημονική διείσδυση και έρευνα, αλλά απλή συλλογιστική, για να δειχθεί, κάπως αναλυτικά, η συντελούμενη απάτη ή μάλλον κακουργία εις βάρος των Λαών. Όργανα, λοιπόν των εναγών είναι οι επαίσχυντοι τραπεζίτες. 
 Όλοι συνεργοί των δολοφόνων των Λαών. Σε περίπτωση πού υπάρξει τραπεζίτης χωρίς να είναι συνδεδεμένος με αυτούς, πράγμα σπάνιο, δια δολίων γκανγκστερικών μεθόδων, τον πτωχεύουν και εξαγοράζεται από αυτούς.
 
Επειδή οι πρωτογενείς συντελεστές της οικονομίας είναι Η ΕΡΓΑΣΙΑ και Η ΓΗ δια αυτό χτυπάνε αυτούς τους δύο συντελεστές. Πώς λοιπόν θα καταστρέψουμε μία οικονομία και μία χώρα ;  
1.Θα έχουμε ως όργανά μας, διά των ‘λεσχών’ πολιτικά ανδρείκελα. Βλέπε σημερινή πολιτική τάξη στην Ελλάδα μας. 
2.Όργανα μας οι τραπεζίτες ( του σωλήνα των ‘λεσχών’)   
3.Οι εκδοτικές τράπεζες να μην ανήκουν στο κράτος αλλά να είναι ιδιωτικές. Το σκοπό αυτό επιτυγχάνουμε με τα πολιτικά όργανά μας . (βλέπε τράπεζα Ελλάδος 94% οι Εβραίοι Ρότσιλντ, ως και η Αμερικανική fed )  
  4.Η ίδρυση διαφόρων ‘λεσχών’ δήθεν φιλοσοφικών πού μέσα εκεί εκκολάπτονται πράκτορες- προδότες δηλαδή πειθήνια όργανά μας, προκειμένου ή να γίνουν πολιτικοί βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί ή να καθέξουν άλλα αξιώματα, αναξίως ως π.χ. καθηγητές πανεπιστημίων, οικονομολόγοι κ.λ.π. Για το λόγο αυτό όλο αυτό το συμπίλημα είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι. Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων κ.λ.π. κ.λ.π. και ούκ έστι αριθμός.  
Δεν υπάρχει λόγος να επεκτείνουμε την αναφορά μας και τις διαπιστώσεις μας περαιτέρω, καθ’ότι όλα αυτά έχουν πολλαπλώς διατυπωθεί. Μόνον δύο χαρακτηριστικές επισημάνσεις. Α. Η διαβόητη οικονομική σχολή του Σικάγου ( ΗΠΑ ) υπό τον Εβραίο καθηγητή MILTON FRIDMAN (έχει πεθάνει ) δίδασκε ότι : ‘Η μοναδική υποχρέωση των αποφοίτων της σχολής ( Μονεταριστές ) οικονομολόγων είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία κοινωνική παράμετρος.’ Αδιαφορώντας δηλαδή για τον άνθρωπο. Ο Εβραίος Friedman καθιέρωσε και επέβαλλε τον μονεταρισμό, δηλαδή ουσιαστικά την χρηματοπιστωτική οικονομία πού είναι μία ‘Φούσκα’. Διότι η πολύπλοκη και πολυδαίδαλη χρηματοπιστωτική αγορά (καζινοχρηματιστήρια, hedge funds κ.λ.π. ) δημιουργείται προς παραπλάνηση του Λαού και συγκάλυψη των απατεώνων τραπεζιτών του συστήματος, για την καταλήστευση της εργασίας.  
Β. Όμολογία του Εβραίου τραπεζίτη Μάγερ Ρότσιλντ ( Φραγφούρτη 1744-1822 ) ‘ Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος, μιας χώρας, δηλαδή το εκδοτικό προνόμιο, και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους Νόμους δηλαδή ποιος κυβερνά.’ (σ.σ. αυτή η οικογένεια Ρότσιλντ από το 1928 είναι μέτοχοι της τραπέζης της Ελλάδος κατά 94% ) 
 Σημείωση : Ως γνωστόν η τράπεζα της Ελλάδος είχε το εκδοτικό προνόμιο πού χάσαμε, διότι ο ολετήρας πρωθυπουργός Σημίτης το εδωσε στο ευρωμάρκο.
 
Όλα όσα παραπάνω γράψαμε αποτελούν ελάχιστη περίληψη για το κυρίως θέμα μας, πού είναι η παγκοσμιοποίηση και πως μεθοδεύτηκε. Το παραθέτουμε διατυπωμένο επιγραμματικά.  
1.Η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)  
2.Η ίδρυσης της οικονομικής νομισματικής ένωσης (ΟΝΕ)  
3.Η μεταφορά Αμερικανό-εβραϊκών κεφαλαίων από ΗΠΑ σε ΚΙΝΑ με τεχνολογία  
4.Το ευτελές εργατικό ημερομίσθιο των Κινέζων εργαζομένων ( ο κομμουνισμός στο μεγαλείο του )  
5.Τα Αμερικανό-εβραϊκά χρηματικά κεφάλαια επενδύθηκαν στην Κίνα στο δευτερογενή τομέα και με κόστος συντελεστού εργασίας σχεδόν μηδαμινό ( δόθηκε και τεχνογνωσία ). Τα προϊόντα της Κίνας (!) ως εξόχως ανταγωνιστικά, επειδή στην ΕΕ είχε προηγηθεί η κατάργηση των αντισταθμιστικών δασμών, « έσπασαν » κυριολεκτικά τις αγορές της Ευρώπης. Είναι η γνωστή δόλια και απάνθρωπη τακτική του Ιούδα δια μέσου των αιώνων. Διά τούτο η καταστροφή βιομηχανιών, εμπορικών καταστημάτων και γενικώς της εργασίας. Σε όλα αυτά επέδρασε, βεβαίως, η δική μας περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα και η εγχώρια προδοσία των εξωνημένων πολιτικών αλλά δυστυχώς και πουλημένων μεγαλοσυνδικαλιστών για μία υπουργική ‘καρέκλα’ ( ειδικώς για τους, υπερασπιστές της εργασίας Συνδικαλιστές όνειδος , μεγάλη ντροπή ! ). 
 Επομένως κατά λογική ακολουθία, απλά, πολύ απλά φτιάχνοντας ανταγωνιστικά αγαθά, μέσω Κίνας με φτηνό μεροκάματο, μάλλον εξευτελιστικό, επιτυγχάνουν τον σκοπό τους πού είναι να διαλύσουν τις οικονομίες και τις κρατικές οντότητες για να κατορθώσουν να κυριαρχήσουν παγκοσμίως. 
 Το θέμα είναι απέραντο και είναι αδύνατον να αναπτυχθεί σε ένα περιορισμένο μόνον άρθρο. 
 Με δεδομένο ότι δεν είναι μόνο το ευτελές ημερομίσθιο των Κινέζων κομμουνιστο-καπιταλιστών, αλλά υπάρχουν και άλλες πολλές ενέργειες των εναγών.
 
Κατακλείνω με την επισήμανση ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι, θέλουν και προσπαθούν πάση δυνάμει να πνίξουν την Γή στο σκοτάδι ως πραγματικά όργανα του σατανά, για να φέρουν την παγκόσμιο κυβέρνηση, με αρχηγό τους τον μέγα αρχιτέκτονα (ΜΑΣ) δηλαδή τον σατανά. Όπως τον αποκαλούν όλοι οι Εβραιομασόνοι. Ματαιοπονούν, είναι οι Σίσυφοι της μυθολογίας. Η Ελληνο-ορθοδοξία θα τους καταποντίσει αυτή την φορά δια παντός. 
 Ο αγώνας είναι πλέον ‘προσωπικός’ τα βάλανε με τον Ελληνισμό θα τους συντρίψει, μέχρι πού και αυτοί συνερχόμενοι από την λήθη της πλεονεξίας, πού βρίσκονται, να ανανήψουν. Ο ΤΟΚΟΣ θα καταργηθεί από την επερχόμενη μεγαλειώδη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, και όλα θα αλλαγούν.
 

Χρίστος Α Αθανασόπουλος  
Christathan.blogspot.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ