Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ζητάνε και τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ!

Η κυβέρνηση ζητά και το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ συζητά τη μεταφορά 100 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΤτΕ!

Αυτά τα χρηματικά ποσά βρίσκονται σε εμπορικές τράπεζες, ούτως ώστε ο οργανισμός να καταβάλει πληρωμές σε δικαιούχους και προμηθευτές.

Οι κινήσεις αυτές της κυβέρνησης, με τις οποίες επαναφέρεται η ΠΝΠ του 2015, που αφορούσε σε μεταφορά αποθεματικών των ταμείων και ΝΠΔΔ σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι η απόδειξη του "στεγνώματος" που παρατηρείται στα Ταμεία του κράτους.

Πολλοί έγραφαν και μιλούσαν για "στέγνωμα" στο τέλος Μαϊου,αλλά κατά πως φαίνεται αυτό συμβαίνει ένα μήνα νωρίτερα με την Κυβέρνηση ν' αφήνει τις φήμες να σέρνονται,αντί να βγει και να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει την ώρα που  9 δισ φορτώνονται στις πλάτες μας,ενώ η ρευστότητα είναι οριακή σύμφωνα με τον Ρέγκλινγκ (επικεφαλής του ESM).

Η αρχή έγινε με τα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη,όταν με επείγον έγγραφο που έστειλε η διεύθυνση οικονομικών του υπουργείου Υγείας στις ΥΠΕ και κοινοποιούσε ταυτόχρονα στην ηγεσία της, ζητούσε από τα δημόσια νοσοκομεία να στείλουν τα ταμειακά τους υπόλοιπα στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ