Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΑνταρCIA

 Periklis Bozinakis

ΑνταρCIA

Αυτός ο ελεεινός χαφιές είναι ο Πάνος Παπανικολάου, αποκτηνωμένο μετα-ανθρωπάκι και καθρέφτης της Πέμπτης Φάλαγγας.

 Υποδύεται το "γιατρό", τρέφεται από τα αποφάγια που πετάει χάμω το καθεστώς και αποτελεί μέρος του πιο μαύρου και βρωμερού παρακράτους.

 Εξακολουθεί να εγκαλεί τη χούντα γιατί δεν είναι αρκετά "χουντική". Γιατί έχει λέει "χαλαρώσει" τον διωγμό και την προσπάθεια "πιστοποιημένης" γενοκτονίας και γιατί ταυτίζεται μάλιστα με τις θέσεις του... Trump (!) αποκαλώντας σε κάποιο πρόσφατό παραλήρημά του "ψέκες" τη Γκάγκα και τους ΥγειοΝαζί του καθεστώτος (!!) 

Ακόμα και τώρα, έναν χρόνο μετά την κατάρρευση του αφηγήματος των νταβατζήδων του, ακόμα και τώρα, με τις εκατόμβες θυμάτων από τα σκευάσματα Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας των εργοδοτών του. 

Έχω ξαναγράψει ότι κάτι τέτοιοι γκροτέσκο τύποι προσπαθού με τις παρανοϊκές και εξωπραγματικές δηλώσεις τους να πείσουν ότι τα πιστεύουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτά που γράφουν και λένε. Όχι μόνο για να διευκολύνουν έμμεσα την Ναζιστική ατζέντα, αλλά και για να μπορούν σε λίγο να επικαλεστούν "ηλιθιότητα", οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους. Δεν περνάει όμως. 

Πρώτον γιατι δεν υπάρχει άνθρωπος ΤΟΣΟ ηλίθιος, και δεύτερον η ηλιθιότητα δεν είναι πλέον ελαφρυντικό - ιδίως οταν έχεις πάρει τόσες ζωές στο λαιμό σου. 

Το αρχέτυπο του Αρτέμη Μάτσα, του Γερολαδά, του Καταδότη, ενσαρκωμένο σ' ένα βαποράκι της πρέζας των πολυεθνικών.

 Το πράγμα αυτό ταϊζεται μαζι με το υπόλοιπο κοπάδι παρακρατικών ρουφιάνων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να στηρίζει Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ