Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Οι πολίτες του Δυτικού Κόσμου ξεσηκώνονται για τον ολοκληρωτισμό του Πολυεθνικού Υπόκοσμου

Periklis Bozinakis

 Παρίσι, προχθές. Ή μάλλον μονίμως. Τα Κίτρινα Γιλέκα συμπληρώνουν εξάλλου τέσσερα περίπου χρόνα στους δρόμους. Μαζικές κινητοποιήσεις στην Ιταλία. Στο Λονδίνο. Παντού. 

Οι πολίτες του Δυτικού Κόσμου έχουν συνειδητοποιήσει στη συντριπτική τους πλειοψηφία ότι αναλώνονται ως ανθρώπινα όντα και ως αξίες από μια μάστιγα ψυχοπαθολογίας και μια σωρεία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Σε κάθε τομέα. 

Δεν ξεσηκώνονται μόνο για τον ΥγειοΝαζισμό και την "πιστοποιημένη" γενοκτονία της Big Pharma και των δήθεν "εμβολίων" για δήθεν "πανδημίες". Ούτε μόνο για την εξωφρενική απάτη της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" και την λυσσαλέα προσπάθεια υποβάθμισης την ανθρώπινης νοημοσύνης αλλά και της στοιχειώδους διατροφής και μετακίνησής τους. Ούτε μόνο για έναν όλεθρο και μια αφαίμαξη που τους έχει επιβληθεί από τους ψυχοπαθείς και τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ και του Νταβός μόνο και μόνο για να στηρίξουν εκβιαστικά το Ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας και το γελοίο ανδρείκελό τους που υποδύεται τον "ηγέτη". Ούτε μονο για τον βίαιο εποικισμό από τις Ισλαμικές ορδές. Ούτε μόνο για την τερατώδη προπαγάνδα εναντίων των δύο φύλων. 

Ξεσηκώνονται για την αιτία όλων αυτών, το μητρικό κύτταρο της εκτροπής: τη νεο-φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Τον ολοκληρωτισμό του Πολυεθνικού Υπόκοσμου. Τη Νέα Τάξη δηλαδή, που εδώ και

τριάντα χρόνια έχει κάνει μεταστάσεις παντού ως καρκίνωμα στο σώμα των κοινωνιών. 

Οι μαζικές κινητοποιήσεις είναι ένα απολύτως υγιές και δημιουργικό στοιχείο. Κάτι που επιβεβαιώνεται από τον συμπλεγματικό πανικό των δήθεν "προοδευτικών", των "αριστερούλικων" φασιστοειδών απέναντί τους.

 Όταν τα τσιράκια του ακραίου καπιταλισμού λυσσάνε απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο, τότε αυτός ο κόσμος είναι σε καλό δρόμο. Να θυμίσω ότι το ξεβράκωμά τους είναι τραγικό: "αντιεξουσιαστές" που γλείφουν τα παπούτσια της Εξουσίας και "αντικαπιταλιστές" που στηρίζουν τυφλά τον Καπιταλισμό στην πιο ακραία εκδοχή του. "Αντιφασίστες" που προσκυνάνε τον Ναζισμό. 

Οι κινητοποιήσεις δεν αρκούν ως στρατηγική, βέβαια. Χρειάζεται απόλυτη Μη Συνεργασία, καμία συναίνεση, και πλήρης απόρριψη κάθε δήθεν "λύσης" για κάθε δήθεν "πρόβλημα" και κάθε νέου προϊόντος του διεθνούς Κορπορατισμού. Και ακολούθως χρειάζεται οργάνωση πέρα και πίσω απ' τον φυσικό κόσμο: στον Κυβερνοχώρο. Σε κάθε χώρα. Στα σπλάχνα κάθε εκτρωματικής μηχανής όπως το World Economic Forum, η ΕΕ, τα απανταχού χουντικά καθεστώτα ναρκεμπόρων και παιδεραστών με τις "προοδευτικές" μάσκες. Ταυτόχρονο μπλοκάρισμα στα λογισμικά των υπαλλήλων τους, ώστε να μη λειτουργεί ούτε το καζανάκι της τουαλέττας τους. Αμέσως μετά το πιο δημοφιλές χόμπι θα είναι οι ελεύθεροι σκοπευτές. Και το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα οι χειριστές ηλεκτρικής καρέκλας - ή της γκιλοτίνας, αν θέλουμε και μια φολκλρόρ, ρομαντική πινελιά.

Παρεμπιπτόντως, έχετε παρατησήσει ότι ΟΛΑ τα πολιτικά ανδρείκελα του WEF σε θέσεις κλειδιά είναι άκληρα, έτσι; Δεν έχουν απογόνους. Εξαιρείται ο δήθεν "πρωθυπουργός" της αποικίας μας. Οι μπανανίες διατηρούν ακόμη τις παραδόσεις σχετικά με τους κληρονόμους εξ αίματος.

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ: Έλεγχος τών ανθρώπων με εγκεφαλικά εμφυτεύματα το 2027

    Η ανακοίνωση έγινε στη σύνοδο κορυφής τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ( WEF ), το 2017 στο Νταβός τής Ελβετίας.

    https://www.youtube.com/watch?v=Aq8JBfeim-0

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »