Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Βόμβα της γερμανικής κυβέρνησης: “Ανησυχητικός αριθμός εμβολιασμένων αναπτύσσει AIDS”

Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι ένας “ανησυχητικός αριθμός” εμβολιασμένων ατόμων εμφανίζει “συμπτώματα που μοιάζουν με το AIDS”.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσαν οι γερμανικές αρχές, η Γερμανία παρουσίασε πάνω από 102 χιλιάδες υπερβολικούς θανάτους το 2022, δηλαδή 276% αύξηση σε σχέση με τους υπερβολικούς θανάτους που καταγράφηκαν το 2020.

Το Expose-news.com αναφέρει: Καθώς η γερμανική κυβέρνηση δημοσίευσε στοιχεία τον Ιανουάριο του 2022, άρχισαν να αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19.

Τα δεδομένα έδειχναν ότι

τα περισσότερα από τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί πλήρως θα εμφάνιζαν πλήρως ανεπτυγμένο σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκλήθηκε από το εμβόλιο μέχρι το τέλος του μήνα.

Επιπλέον, τα δεδομένα επιβεβαίωσαν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων είχε ήδη υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Στη Γερμανία εκείνη την εποχή, το 70,53% ήταν πλήρως εμβολιασμένο, το 2,97% ήταν μερικώς εμβολιασμένο και το 26,5% ήταν ανεμβολίαστο, σύμφωνα με αναφορές.

Έτσι, οι ανεμβολίαστοι είχαν 186 κρούσματα σε ποσοστό 26,5% του πληθυσμού. Ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 4020 κρούσματα σε ποσοστό 70,53% του πληθυσμού.

Άρα η συχνότητα εμφάνισης των κρουσμάτων του εμβολιασμένου Omicron ήταν 57 ανά 1% του πληθυσμού (830.000 είναι το 1% των 83 εκατομμυρίων του γερμανικού πληθυσμού). Ενώ η επίπτωση των κρουσμάτων Omicron που δεν είχαν εμβολιαστεί ήταν μόλις 7,02 ανά 1% του πληθυσμού.

Έτσι, οι εμβολιασμένοι είχαν (57,0/7,02 =) 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν με Omicron από τους ανεμβολίαστους στη Γερμανία .

Το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παρουσιάσει τον συνήθη πίνακα αποτελεσματικότητας των εμβολίων στην εβδομαδιαία έκθεσή του στις 30 Δεκεμβρίου.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι στην πραγματικότητα ένα μέτρο του εμβολίου, αλλά ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος του λήπτη του εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

Τα εμβόλια υποτίθεται ότι βοηθούν στην ανάπτυξη ανοσίας με τη μίμηση μιας λοίμωξης. Μόλις η απομίμηση της λοίμωξης που προκαλείται από το εμβόλιο εξαφανιστεί, ο οργανισμός μένει με ένα απόθεμα t-κυττάρων “μνήμης” και αντισωμάτων που θα θυμούνται πώς να καταπολεμήσουν τη συγκεκριμένη ασθένεια στο μέλλον.

Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Ευτυχώς, μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς με τις πληροφορίες που δεν κατάφερε να παραδώσει το Ινστιτούτο Koch, κάνοντας απλώς τον υπολογισμό γι’ αυτούς χρησιμοποιώντας τον τύπο αποτελεσματικότητας των εμβολίων της Pfizer.

Αποτελεσματικότητα εμβολίου = αποτελεσματικότητα ανοσοποιητικού συστήματος = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = μείον-87,7%.

Επομένως, στις αρχές Ιανουαρίου 2022, οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί είχαν 87,7% χαμηλότερη ανοσολογική απόκριση από ό,τι είχαν οι ανεμβολίαστοι στο Omicron.

Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος Γερμανός είχε μείνει στο τελευταίο 12,3% του ανοσοποιητικού του συστήματος για την καταπολέμηση ορισμένων κατηγοριών ιών και ορισμένων μορφών καρκίνου κ.λπ. κ.λπ.

Πανικός στην κυβέρνηση της Γερμανίας

Περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι ο μέσος πλήρως εμβολιασμένος Γερμανός θα έφτανε σε υποβάθμιση του ανοσοποιητικού του συστήματος κατά μείον 100% μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022.

Καθώς τα δεδομένα και οι αριθμοί των θανάτων συνέχισαν να προκαλούν δημόσια ανησυχία, η γερμανική κυβέρνηση βρέθηκε υπό πίεση για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να καταπνίξει την αυξανόμενη αναταραχή, η κυβέρνηση ανακοίνωσε στα τέλη Ιανουαρίου ότι τα αρχικά δεδομένα ήταν “λανθασμένα” και ότι είχε γίνει “λάθος” στην ανάλυση. Ισχυρίστηκαν ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν διέτρεχαν κίνδυνο να αναπτύξουν AIDS και ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων δεν είχε υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Ωστόσο, πολλοί ήταν επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτούς τους ισχυρισμούς και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι προσπαθούσε να συγκαλύψει την αλήθεια. Οι επικριτές επεσήμαναν ότι η ξαφνική αλλαγή των δεδομένων χωρίς καμία σαφή εξήγηση ή διαφάνεια δημιούργησε υποψίες για συγκάλυψη.

Παρά τις προσπάθειες της γερμανικής κυβέρνησης να καθησυχάσει το κοινό, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Το περιστατικό είχε κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στην κυβέρνηση και τη φαρμακοβιομηχανία και πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος ήταν πραγματικά ο πραγματικός αντίκτυπος του εμβολιασμού με το Covid-19.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, η κατάσταση στη Γερμανία συνέχισε να επιδεινώνεται.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, μέχρι την 49η εβδομάδα του 2022, η χώρα είχε υποστεί πάνω από 102.000 υπερβολικούς θανάτους, μια εντυπωσιακή αύξηση από τους 27.291,6 υπερβολικούς θανάτους που είχαν αναφερθεί την 49η εβδομάδα του 2020.

Αυτό αντιπροσώπευε μια αύξηση κατά 276% των υπερβολικών θανάτων το 2022, παρά την κυκλοφορία ενός εμβολίου που υποτίθεται ότι θα μείωνε τους θανάτους λόγω της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19.

Αυτά τα στοιχεία και μόνο θα έπρεπε να κάνουν το κοινό να αναρωτηθεί αν το εμβόλιο είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και αν οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί εμφάνισαν πράγματι AIDS μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022.

Η κυβέρνηση και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα συνεχίσουν φυσικά να αρνούνται κάθε ευθύνη και να επιμένουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Ωστόσο, τα δεδομένα αυτά αποδεικνύουν ότι πρέπει να παραμείνετε επιφυλακτικοί και να συνεχίσετε να απαιτείτε περαιτέρω έρευνα και διερεύνηση των συνεπειών της έκδοσης μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας mRNA σε εκατομμύρια ανθρώπους για πρώτη φορά, καθώς και πολυάριθμους δεσμούς.

Διότι καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται, έχει καταστεί σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι οι πραγματικές επιπτώσεις των ενέσεων Covid-19 πρέπει να γίνουν πλήρως κατανοητές.

Εάν οι ενέσεις Covid-19 που προκαλούν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας στις αρχές του 2022 δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι η Γερμανία κατέγραψε 276% αύξηση των υπερβολικών θανάτων το 2022 σε σύγκριση με το 2020, τότε η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει στο κοινό τι στο καλό φταίει.

newspunch.com

*** Translated with www.DeepL.com/Translator ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »