Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

To... "εαρινή αντεπίθεση, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό" και μάταιο είναι και αιματηρό!

 Της Ιωάννας Υψηλάντη

Θα προσέξατε, βέβαια, ότι από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης, στο ΟυκροΡάιχ, η... μεγαλύτερη πίεση, που δέχτηκε ένα κράτος, από τις ΗΠΑ, για να ξεπουλήσει την κρατική του υπόσταση, ήταν η Γερμανία.

Πρώτα με την αδρανοποίηση του "Βόρειου αγωγού 2", μετά με την άρνηση, μέσω κυρώσεων, παραλαβής φυσικού αερίου, από τον "Βόρειο αγωγό1" και μετά με την καταστροφή και των δύο αγωγών, από δολιοφθορά.

Η πρόθυμη "λοκομοτίβα της ΕΕ" είπε "Καπούτ"! Και στην ανάπτυξη της οικονομίας της και στην κυριαρχία της, εντός της ΕΕ.

Τον ρόλο της Γερμανίας, ως νέας "λοκομοτίβας της Ευρώπης", οι Αμερικανοί τον ανέθεσαν, στην Πολωνία, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εδραιωθεί, στον νέο της ρόλο.

Όχι, φυσικά, χωρίς βλέψεις επέκτασης των εδαφών της, σε βάρος της "καλύτερης φίλης" της, της Ουκρανίας.

Ήδη, από τις Πολωνικές τηλεοράσεις έχει ξεκινήσει η πλύση εγκεφάλου των πολιτών ότι το Δυτικό τμήμα της Ουκρανίας "ήταν πάντα Πολωνικό".

Ανυποψίαστη ή εν γνώσει της, για τα σχέδια των αφεντικών της,  η ηγεσία του ΟυκροΡάιχ έγινε μαλλιά-κουβάρια. Όσοι έχουν εξασφαλίσει γερά πορτοφόλια υποβάλλουν παραιτήσεις, από καίρια πόστα, στο γραφείο του Ζελένσκι, ενώ άλλους τους παραιτεί ο ίδιος. Η κόντρα έχει φτάσει μέχρι την ανώτατη ηγεσία του στρατού.

Ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου Κύριλλ Τιμοσένκο, που παραιτήθηκε, βρίσκεται, ήδη, στο Ισραήλ, αφού πήρε μαζί του, 600 εκατομμύρια δολάρια. Ναι! Από τα χρήματα, που τάιζαν τον Ουκρανικό στρατό. Απ΄αυτά που χορηγεί η "γαλαντόμα" Δύση, για να σκοτώνονται χιλιάδες Ουκρανοί στα μέτωπα!

Παρ΄ όλα αυτά, ο Ζελένσκι ζητάει κι άλλα! Σύγχρονα επιθετικά τανκς "Αμπραμς", από τις ΗΠΑ, που ήδη, βρίσκονται στην Πολωνία και "Λέοπαρντ 2" από την Γερμανία.

Προς το παρόν, ο Σολτς αγωνίζεται, για να μην τα παραδώσει, αλλά καφετζού δεν είμαι, για να μαντέψω την τελική του απόφαση!

Ωστόσο και αυτά θα έχουν την ίδια τύχη με το οπλοστάσιο, που κρατούσαν όλες οι πρώην σοσιαλιστικές χώρες, ως κληρονομιά, από την Σοβιετική Ένωση, στις αποθήκες τους και τώρα απλώς τα μνημονεύουν.

Κάθε Αμερικανικό σύνθημα, για "εαρινή αντεπίθεση, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό" και μάταιο είναι και αιματηρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »