Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα καταγράφει εκατομμύρια παρενέργειες των εμβολίων και εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, οι οποίοι…

…. χρονικά συνδέονται με τη χορήγηση αυτών των εμβολίων”

Για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και το μεγάλο κύμα της εποχικής γρίπης που εξαπλώνεται κυρίως στα μικρής ηλικίας παιδιά μίλησε στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6 ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

«Δε κρύβονται καθόλου οι παρενέργειες των εμβολίων, αλλά ούτε και πλέον και οι θάνατοι. Τα είχαμε προβλέψει με επιστημονικές μελέτες που είχαμε στη διάθεσή μας, οι οποίες είχαν γίνει με παρόμοια εμβόλια σε ζώα και προβλέπαμε ότι θα έχουμε παρόμοιες παρενέργειες και στους ανθρώπους», τόνισε. «Είναι πια καιρός να τεθεί το θέμα επιτακτικά. Διότι ακούμε φωνές από πάρα πολλούς επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να σταματήσει πια η διαδικασία προώθησης αυτών των σκευασμάτων», πρόσθεσε.

Για τα αυξημένα περιστατικά αιφνιδίων θανάτων, κυρίως σε αθλητές, ο κ. Σωτηριάδης πήρε θέση: «Αυτό είναι το τραγικότερο. Οι θάνατοι αθλητών καθημερινά αφορούν νεαρά παιδιά, οι οποίοι έχουν τα καλύτερα επίπεδα υγείας από όλο τον πληθυσμό. Τους βλέπουμε να χάνουν τη ζωή τους ανεξήγητα» και συσχέτισε την επίδραση του εμβολίου στο κατά τα άλλα πανίσχυρο ανοσοποιητικό των αθλητών:

«Υπάρχουν αρκετές μελέτες οι οποίες τεκμηριώνουν ότι

αυτά τα σκευάσματα επιδρούν αρνητικά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Άλλες μελέτες τεκμηριώνουν την αρνητική επίδραση αυτών των σκευασμάτων και κυρίως η παραγωγή αυτής της τοξικής πρωτεΐνης-ακίδας του κορωνοϊού πάνω στο καρδειαγγειακό σύστημα. Επομένως, θεωρώ πιο πιθανό αυτό το τελευταίο να συνδέεται ή με τις μυοκαρδίτιδες που έχουν αναφερθεί ή με τις βλάβες στα αγγεία,οι οποίες προκαλούν αυτούς τους αιφνιδίους θανάτους»

Όσον αφορά τα αυξημένα κρούσματα ιώσεων τόνισε: «Προσωπικά δεν έχω δει δεδομένα τα οποία τεκμηριώνουν υπερβολικές εξάρσεις συγκριτικά με χρόνια προ-πανδημίας. Πιθανόν να έχουμε μια αύξηση των αναπνευστικών ιώσεων. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στη γενικότερη αναστάτωση του ανοσοποιητικού συστήματος σε πολλούς ανθρώπους είτε λόγω των σκευασμάτων είτε λόγω της χρήσης μάσκας».

Ο κ. Σωτηριάδης, ερωτηθείς για την αισιοδοξία του Άλμπερτ Μπουρλά για το νέο mRNA εμβόλιο κατά της γρίπης ανέφερε: «Το γιατί δεν έγιναν τα σωστά βήματα για να αξιολογηθούν αυτά τα σκευάσματα προτού δοθούν σε ευρεία χρήση πρέπει να απαντηθεί από τις εταιρίες που κατασκεύασαν αυτά τα εμβόλια αλλά και τις ρυθμιστικές αρχές που τα ενέκριναν, με τη δικαιολογία του κατεπείγοντος, κάτι εντελώς αβάσιμο, αφού αποδείχτηκε ότι δε προστάτευαν από τη μετάδοση και τη μόλυνση».

«Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή, ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα καταγράφει εκατομμύρια παρενέργειες των εμβολίων και εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, οι οποίοι χρονικά συνδέονται με τη χορήγηση αυτών των εμβολίων είναι ο λόγος για να στματήσει άμεσα η οποιαδήποτε χορήγησή τους στον πληθυσμό και να αξιολογηθούν όλα τα παραπάνω δεδομένα (θανάτων και παρενεργειών). Πριν γίνει αυτή η επιστημονικά τεκμηριωμένη αξιολόγηση, δε δικαιολογείται η προώθηση κανενός άλλου εμβολίου με την ίδια σύσταση, δηλαδή με τον μηχανισμό του mrna», υπογράμμισε.

Τέλος, ο κ. Σωτηριάδης είπε: «Για μένα, σημασία έχει να ανοίξουμε τα μάτια μας όλοι, να αφήσουμε πίσω τα πείσματα, τους εγωισμούς και οποιαδήποτε άλλα μας αποτρέπουν από το να δούμε την αλήθεια και να καθίσουμε επιστημονικά και να αναλύσουμε τις επιπτώσεις αυτών των σκευασμάτων».

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ