Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ κορόιδα!!! Ο Gates πετά με ιδιωτικό τζετ 70 εκατ. δολαρίων δίνοντας διάλεξη για το περιβάλλον

 Απευθύνεται σε ηλιθίους

Ο δισεκατομμυριούχος διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς πετάει αυτήν την περίοδο στην Αυστραλία με το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ 70 εκατομμυρίων δολαρίων δίνοντας διαλέξεις στους ανθρώπους για την δήθεν κλιματική αλλαγή.

Ναι αλήθεια.

Ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθεί να δημιουργήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες για την εταιρεία του Breakthrough Energy λέγοντας στους επενδυτές: «Ο λόγος για τον οποίο αξίζει να επενδύσετε μαζικά στην κλιματική αλλαγή είναι επειδή θα χειροτερεύει και θα χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου».

Ωστόσο, η πιθανότητα «κλιματικής καταστροφής» δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να αλλάξει ο Γκέιτς την δική του συμπεριφορά, καθώς καίει περίπου 1.700 λίτρα καυσίμου την ώρα, ενώ κυκλοφορεί στο Gulfstream των 70 εκατομμυρίων δολαρίων. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!

Ο δισεκατομμυριούχος πέρασε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας στο Lizard Island στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο του

Κουίνσλαντ προτού ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για μια συνάντηση με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Anthony Albanese.

Ο Γκέιτς κατέχει όχι λιγότερα από ΤΕΣΣΕΡΑ ιδιωτικά τζετ με συνολικό κόστος 194 εκατομμύρια δολάρια.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπιλ Γκέιτς παρακάμπτει το WEF για να πάει στην Αυστραλία.

    Μέσα σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος 70 εκατομμυρίων δολαρίων που πετά με ορυκτά καύσιμα, ο Μπιλ Γκέιτς πετά γύρω από την Αυστραλία προειδοποιώντας για την κλιματική αλλαγή καθώς ισχυρίζεται ότι η επόμενη πανδημία θα είναι χειρότερη από τον Covid.

    https://twitter.com/Juliz1lb/status/1617950939142553600

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »