Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΗΠΑ: Gay «ακτιβιστές» υιοθέτησαν παιδιά τα οποία βίαζαν κτηνωδώς και εξέδιδαν

Βαρβαρότητα και θηριωδία! Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν τα γεγονότα που έζησαν δύο μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός ομοφύλου ζευγαριού που τα υιοθέτησε νόμιμα. Μόνο που οι δήθεν ακτιβιστές και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αποδείχτηκαν ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία βίαζαν, βασάνιζαν, εξέδιδαν τα δύο άτυχα αγοράκια, ενώ κατέγραφαν τις κτηνώδεις πράξεις τους και τις διένειμαν ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση γίνεται ακόμα χειρότερη, καθώς το εύπορο ζευγάρι κατάφερε να παρακάμψει τις διαδικασίες υιοθεσίας και να πάρει τα παιδιά σε χρόνο ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου!

07DB0F8F F6C6 41AF 9BFD 24749D5DC96C
Οι παιδοβιαστές παρίσταναν τους ακτιβιστές

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνη έρευνα του Townhall, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ τον είπα δεν φάνηκαν πρόθυμα να ασχοληθούν με αυτή την φρικτή υπόθεση.

Η έρευνα του αμερικανικού μέσου λοιπόν αποκαλύπτει αποκρουστικές νέες λεπτομέρειες για το εύπορο ζευγάρι LGBTQ ακτιβιστών που

κατηγορείται ότι βίαζε τους μικρούς υιοθετημένους γιους τους -τώρα ηλικίας 9 και 11 ετών- και ότι διένειμε «σπιτική» παιδική πορνογραφία με τη σεξουαλική κακοποίηση τους. 6 μήνες αφότου η συγκλονιστική ιστορία έγινε εθνική είδηση, το Townhall είναι το μόνο μέσο που παρακολουθεί την ποινική υπόθεση στη Γεωργία των ΗΠΑ καθώς έχει επικρατήσει μια περίεργη «συσκότιση». Η ποινική υπόθεση όμως που εξελίσσεται αποδεικνύει ότι τα γεγονότα είναι πολύ, πολύ χειρότερα από αυτά που αναφέρθηκαν αρχικά.

Οι παντρεμένοι άνδρες φέρεται όχι μόνον να βίασαν τα δύο αγόρια που υιοθετήθηκαν μέσω μιας χριστιανικής υπηρεσίας υιοθεσίας ειδικών αναγκών, αλλά εξέδιδαν τα παιδιά τους σε παιδοβιαστές στα προάστια της Ατλάντα, ανακάλυψε η έρευνα παρακολούθησης του Townhall.

Ηχογραφημένες κλήσεις από τη φυλακή, ένα πλήθος από δικαστικά έγγραφα που έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας που μίλησε αποκλειστικά στο Townhall αποκαλύπτουν την έκταση του σωματικού και συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν τα δύο αδέρφια, μαθητές δημοτικού σχολείου καθώς και τις ανησυχητικές ενδείξεις που το κράτος παρέβλεψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας του ομόφυλου ζευγαριού η οποία μάλιστα έγινε «γρηγορότερα από το αναμενόμενο».

Οι Κατηγορίες

Οι θετοί πατέρες, ο 33χρονος κυβερνητικός υπάλληλος William Dale Zulock Jr. και ο 35χρονος τραπεζίτης Zachary “Zack” Jacoby Zulockο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ενός παιδιού— από την Οξφόρδη της Τζόρτζια, έχουν κατηγορηθεί για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλέον πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη. Δήλωσαν όμως… αθώοι! 

ACFDE06D C291 44DB A082 9883BFD389AB
Οι συλληφθέντες παιδοβιαστές

Σύμφωνα με ένα αντίγραφο του κατηγορητηρίου 17 που δημοσιεύει το Townhall, οι θετοί γονείς φέρεται να υποχρέωναν σε στοματικό σεξ και τα δύο αγόρια, και βίασαν παρά φύσιν τους γιους τους. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο βιασμός τραυμάτισε το μεγαλύτερο παιδί Zulock, το οποίο μόλις έγινε 11 ετών στα μέσα Δεκεμβρίου. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εκτείνεται ήδη από τα τέλη του 2019 και εντάθηκε τον Ιανουάριο του 2021, τον Μάρτιο του 2021 και τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ανάγκασε τον 11χρονο υιοθετημένο γιο του να εκτελέσει μια πράξη βιασμού, γνωστή και ως “στοματική σύζευξη”, “με σκοπό να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του… παιδιού!, όπως δήλωσε σε ένορκη κατάθεση που κατατέθηκε προς υποστήριξη του…

Μια επικαιροποιημένη ποινική ένορκη κατάθεση λέει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κινηματογραφήθηκε από τον σύζυγο του William, Zachary, «με τον οποίο συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις» εναντίον του αγοριού. Ο Zachary, ομολόγησε ότι ήταν ο εικονολήπτης και οι αρχές φέρεται να βρήκαν έναν φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο -με την ένδειξη “ΗΠΑ”- που περιείχε βίντεο του William να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί.

Πέρα από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, «ως τιμωρία» κατά τις ώρες μετά το σχολείο, τα αγόρια αναγκάστηκαν να στέκονται σε μια γωνία για «οκτώ ώρες συνεχόμενα» κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντάς τους μόνο να μετακινηθούν είτε για φαγητό είτε για το μπάνιο. Ο Γουίλιαμ συνήθιζε να χαστουκίζει τον μικρότερο γιο τους «σκληρά» στο πρόσωπο. «Απλώς κακοποιήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο», είπε ο συγγενής στο Townhall.

«Τα αγόρια ήταν απλώς άλλο ένα εμπόρευμα για αυτούς», είπε το μέλος της οικογένειας στο Townhall.

Ολόκληρη την φρικτή υπόθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ