Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πώς ήρθαν τα λουκέτα Covid στην Ιταλία. Ποιός ήταν ο ρόλος της Ιταλίας στην ιστορία;

 Πώς η ολοκληρωτική αντίδραση της Κίνας για την COVID έφτασε στη Λομβαρδία, την Ιταλία και τον δυτικό κόσμο


Στο βιβλίο Snake Oil, περιγράφω λεπτομερώς τα στοιχεία ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα χρησιμοποίησε πολλαπλούς τρόπους επιρροής, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής προπαγάνδας, των ΜΜΕ και της δόλιας «επιστήμης» για να εκλαϊκεύσει τις πολιτικές κλειδώματος-lockdown-λουκέτα-υποχρεωτικών εγκλεισμών που ήταν πρωτοφανείς στον δυτικό κόσμο. 

Αλλά για πολλούς, ένα μεγάλο ερώτημα παραμένει: 
Ναι, όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά τι έγινε με την Ιταλία; 
Σύμφωνα με τα λόγια του Neil Ferguson, αρχιτέκτονα των εξωφρενικά ανακριβών μοντέλων Covid που ανέτρεψαν τον κόσμο και κατάφερε να υποκινήσει lockdown, σε όλο τον κόσμο. 
Είναι ένα κομμουνιστικό μονοκομματικό κράτος, είπαμε. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε στην Ευρώπη, σκεφτόμασταν… Και μετά το έκανε η Ιταλία. Και καταλάβαμε ότι μπορούσαμε…


Αυτό, φυσικά, είναι αλήθεια. 
Η υιοθέτηση από την Ιταλία της πολιτικής περιορισμού της Κίνας ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που προκάλεσαν lockdown σε ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο - και, θα έλεγα, μια από τις πιο σκοτεινές έξυπνες πτυχές της επιχείρησης lockdown
Οι περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς έγιναν τα lockdown στην Ιταλία ήταν εμπόδιο. 
Έτσι, η υπόθεσή μας μας οδηγεί στην αρχαία πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Τι έγινε όμως με την Ιταλία; 

Μια λοίμωξη, ακόμη και τόσο θανατηφόρα όσο ο καρκίνος, ξεκινά συχνά από μια μόνο πληγή. 

Όσο εξαπλώνεται η μόλυνση, έτσι και ο ολοκληρωτισμός.

Και το 2020, ο ολοκληρωτισμός βρήκε την πληγή του στον ελεύθερο κόσμο μέσω της Λομβαρδίας της Ιταλίας, η οποία μπήκε σε υποχρεωτικό κατ οίκον περιορισμό στις 21 Φεβρουαρίου. 


Ακόμη χειρότερα, αξιωματούχοι που ηγήθηκαν της αντίδρασης στην COVID σε πολλές χώρες, κατέθεσαν ότι η υιοθέτηση των περιορισμών από την Κίνα και από την Ιταλία ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που τους ανάγκασαν να υιοθετήσουν lockdown. 
Όπως έγραψε η Συντονίστρια του Λευκού Οίκου για τον COVID-19, Deborah Birx στο βιβλίο της: 


Ομοίως, σύμφωνα με τα λόγια του καθηγητή του Imperial College, Neil Ferguson, όπου ακούτε Φέργκιουσον βάζετε Μπιλ Γκειτς, αρχιτέκτονα των εξαιρετικά ανακριβών μοντέλων COVID που προκάλεσαν lockdown σε όλο τον ελεύθερο κόσμο: 

Η εκτίμηση του Φέργκιουσον είναι διπλά ειρωνική, επειδή ήταν μια μελέτη που διεξήχθη εν μέρει από τον Φέργκιουσον και το Imperial College που κατέληξε στο συμπέρασμα, ψευδώς, ότι το lockdown του Vo' στις 22 Φεβρουαρίου 2020 ήταν αποτελεσματικό και οδήγησε στο lockdown ολόκληρης της Ιταλίας στις 9 Μαρτίου. . 

Ο Φέργκιουσον δικαιολόγησε το lockdown του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση το lockdown της Ιταλίας, το οποίο με τη σειρά του είχε δικαιολογηθεί με μια ψευδή μελέτη στο Vo' της Ιταλίας, την οποία ηγήθηκε ο ίδιος ο Ferguson. 


Ο σεβασμός των αξιωματούχων προς την Κίνα και την Ιταλία κατά τη διάρκεια της COVID θα πρέπει να είναι κόκκινη σημαία. Ως ιστορική αναδρομή, η τελευταία φορά που η Ιταλία είχε μια πολύ ισχυρή, ικανή εθνική κυβέρνηση ήταν περίπου το 179 μ.Χ., όταν πέθανε ο Μάρκος Αυρήλιος, η αρχή του τέλους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 9

Για 1300 χρόνια μετά την πτώση της Ρώμης, η Ιταλία διοικούνταν σε μεγάλο βαθμό ως ένα σωρό πόλεις-κράτη που ανήκαν σε αντίπαλες, επιφανώς πλούσιες οικογένειες. 


Αφότου η Ιταλία έγινε δημοκρατία τον 19ο αιώνα, οι ιδιωτικές δυνάμεις αυτών των πλούσιων οικογενειών εξελίχθηκαν χονδρικά στα μυστικά δίκτυα που συχνά αναφέρονται ως «μαφία», χρησιμεύοντας ως σύνδεσμοι μεταξύ της ιταλικής πολιτικής ελίτ και διαφόρων παράνομων δραστηριοτήτων. 


Ως αποτέλεσμα, η Ιταλία είναι εδώ και πολύ καιρό μοναδική ως μία από τις πιο ευημερούσες και ταλαντούχες χώρες του κόσμου, αλλά και αναμφισβήτητα η πιο διεφθαρμένη στον πλούσιο κόσμο—ο παράδεισος για έναν οργανισμό όπως το ΚΚΚ. 


Το 2013, ένα νέο πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από τον κωμικό Beppe Grillo με το όνομα Κίνημα Πέντε Αστέρων M5S και άρχισε να ανεβαίνει. Όπως τα περισσότερα από τα πολιτικά κόμματα της Ιταλίας, το M5S πλασαρίστηκε ως λαϊκίστικο και αντικαθεστωτικό, αλλά ο Grillo και το M5S είχαν από καιρό αναζητήσει και δημιουργήσει στενές σχέσεις με την Κίνα. 


Καθώς το M5S απέκτησε πολιτική ισχύ πούλησε τις σχέσεις με την Κίνα στον ιταλικό λαό ως τρόπο ενίσχυσης της οικονομικής ανεξαρτησίας της Ιταλίας.

Αφού το μέλος του M5S Τζουζέπε Κόντε έγινε Πρωθυπουργός το 2018, οι προσεγγίσεις του κόμματος στην Κίνα έφθασαν στο αποκορύφωμα με το βασιλικό καλωσόρισμα του Σι Τζινπίνγκ καθώς ο Κόντε υπέγραψε την πρωτοβουλία του Belt and Road,  και έγινε η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που το έκανε.

Την ίδια ημέρα που ο Κόντε υπέγραψε την Πρωτοβουλία του Xi Belt and Road, η υπουργός Υγείας της Ιταλίας, μέλος του M5S Giulia Grillo, υπέγραψε ένα Σχέδιο Δράσης για τη Συνεργασία στον τομέα της Υγείας που δεσμεύοντας την Ιταλία και την Κίνα σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της «πρόληψης μολυσματικών ασθενειών»


Αυτό το Σχέδιο Δράσης για τη Συνεργασία στον τομέα της Υγείας ήταν μια συνέχεια των σχεδίων συνεργασίας στον τομέα της υγείας μεταξύ Ιταλίας και Κίνας που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2000 υπό τον πρώην πρωθυπουργό Massimo D'Alema ο οποίος ήταν επί μακρόν μέλος του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και ήταν ο πρώτος γνωστός κομμουνιστής που έγινε ποτέ πρωθυπουργός χώρας του ΝΑΤΟ.
Ο Ντ' Αλέμα είναι τώρα επίτιμος πρόεδρος της Συμμαχίας των Πόλεων του Δρόμου του Μεταξιού, μιας κινεζικής κρατικής οργάνωσης, και ήταν ηγέτης του νεοσύστατου πολιτικού κόμματος Article One (Α1).


Η Τζούλια Γκρίλο εγκατέλειψε τη θέση της και ένα άλλο μέλος του Α1, ο Ρομπέρτο Σπεράντζα, έγινε ο νέος υπουργός Υγείας της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 2019
Λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2019, ο πρωθυπουργός Κόντε επισκέφθηκε την έδρα της Technogenetics, μιας εταιρείας κινεζικών συμφερόντων στην Ιταλία, η οποία ανέπτυξε τα αρχικά επιχρίσματα του τεστ Covid PCR, τα οποία στάλθηκαν στη Γουχάν τον Ιανουάριο του 2020.

Στις 8 Νοεμβρίου 2019, ο Υπουργός Υγείας Roberto Speranza υπέγραψε «Πρόγραμμα για την εφαρμογή του σχεδίου δράσης για τα έτη 2019-2021 σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα της υγείας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας της Ιταλικής Δημοκρατίας και της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας». 

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ


Όπως είναι πλέον ευρέως αποδεκτό από πηγές πληροφοριών, το ΚΚΚ γνώριζε ότι η Covid εξαπλωνόταν από τις 8 Νοεμβρίου 2019, αλλά δεν είχε ακόμη μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Μεταξύ των δεσμεύσεων της Ιταλίας έναντι της Κίνας στο πρόγραμμα εφαρμογής ήταν οι ακόλουθες:

a. Ανάπτυξη και υποστήριξη στρατηγικών, πολιτικών και δράσεων πρόληψης για την αντιμετώπιση της ακόλουθης κατάστασης: 
έκθεση σε αιτιολογικούς παράγοντες, ατομικές και γενικές συμπεριφορές και στάσεις του πληθυσμού που σχετίζονται με τη μετάδοση των λοιμώξεων, χαμηλή συμμόρφωση των επαγγελματιών του τομέα της υγείας όσον αφορά την επιτήρηση των μεταδοτικών ασθενειών και τα μέτρα πρόληψης ... και μη τυποποιημένες συμπεριφορές και μη σοβαρές στάσεις των επαγγελματιών του τομέα της υγείας στις πρακτικές περίθαλψης όσον αφορά τον κίνδυνο και τον έλεγχο των λοιμώξεων.

b. Ανάπτυξη και υποστήριξη της επιδημιολογικής επιτήρησης, της οργάνωσης για επείγοντα περιστατικά λοιμώξεων, της επικοινωνίας με τον πληθυσμό, της κατάρτισης των επαγγελματιών υγείας, του συντονισμού μεταξύ των διαφόρων θεσμικών επιπέδων και των διαφόρων εδαφικών αρμοδιοτήτων κατά την εφαρμογή των παρεμβάσεων πρόληψης, της συλλογής πληροφοριών, της συστηματικής παρακολούθησης της ποιότητας και του αντίκτυπου των δράσεων που υλοποιούνται...

f. Πραγματοποίηση δραστηριοτήτων συνεργασίας, όπως ακαδημαϊκές ανταλλαγές, εκπαίδευση και ελιγμοί σε θέματα επείγουσας ιατρικής διάσωσης και αντιμετώπισης σοβαρών επειγόντων περιστατικών δημόσιας υγείας, δηλαδή φυσικών καταστροφών, καταστροφών που σχετίζονται με ατυχήματα, πυρηνικών βιοχημικών επειγόντων περιστατικών, πανδημίας μολυσματικών ασθενειών όπως η γρίπη.

Στις 23 Νοεμβρίου 2019, ο ιδρυτής του M5S Beppe Grillo, ο οποίος δεν είχε καμία επίσημη κυβερνητική θέση- συναντήθηκε με τον πρέσβη της Κίνας στην Ιταλία και συμμετείχε σε μια μακρά συνάντηση στην κινεζική πρεσβεία, οι λεπτομέρειες της οποίας παραμένουν άγνωστες.

Ο πρωθυπουργός Κόντε ανακοίνωσε τα δύο πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid στην Ιταλία, αφού ένα ζευγάρι τουριστών από την Κίνα βρέθηκε θετικό στις 30 Ιανουαρίου 2020- μήνες αργότερα, το ζευγάρι αυτό δώρισε 40.000 δολάρια στο νοσοκομείο της Ρώμης που τους περιέθαλψε. 
Μετά την ανακοίνωση των δύο κρουσμάτων, ο Κόντε κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, "επιτρέποντας στην κυβέρνηση να κόψει γρήγορα τη γραφειοκρατία, αν χρειαστεί".

Λίγες ώρες αφότου ο Conte επιβεβαίωσε τα δύο πρώτα κρούσματα του Covid στην Ιταλία στις 30 Ιανουαρίου 2020, ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης μετοχών δημοσίευσε ότι είχε "φίλους και συγγενείς στην ιατρική βιομηχανία και στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου του CDC και ενός στενού φίλου στον ΠΟΥ", και αισθανόταν ένοχος που δεν αποκάλυψε αυτά που γνώριζε:

[Τ]ο ΠΟΥ μιλάει ήδη για το πόσο "προβληματική" θα είναι η μοντελοποίηση της κινεζικής αντίδρασης στις δυτικές χώρες, και η πρώτη χώρα στην οποία θέλουν να το δοκιμάσουν είναι η Ιταλία. 
Αν αρχίσει ένα μεγάλο ξέσπασμα σε μια μεγάλη ιταλική πόλη θέλουν να συνεργαστούν μέσω των ιταλικών αρχών και των παγκόσμιων οργανισμών υγείας για να αρχίσουν να κλειδώνουν τις ιταλικές πόλεις σε μια μάταιη προσπάθεια να επιβραδύνουν την εξάπλωση τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουν να αναπτύξουν και να διανείμουν εμβόλια, τα οποία btw είναι εκεί που πρέπει να αρχίσετε να επενδύετε... Απλά πιστεύω ότι είναι πολύ σκατά να μην μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με το κοινό επειδή αλαζονικά πιστεύουν ότι είμαστε όλοι παράλογοι και δεν πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι όπως αυτοί.

Αυτή η συμβουλή αποδείχθηκε σχεδόν τέλεια πρόβλεψη των μετέπειτα γεγονότων. 
Λίγο αφότου ο Conte επιβεβαίωσε τα δύο πρώτα κρούσματα της Ιταλίας στη Ρώμη, τα νοσοκομεία στην περιοχή της Λομβαρδίας, πιο βόρεια, υπό την καθοδήγηση του περιφερειακού υπουργού Υγείας Giulio Gallera, άρχισαν να κάνουν μαζικές εξετάσεις τόσο σε συμπτωματικά όσο και σε ασυμπτωματικά άτομα για το Covid. 

Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, εντοπίστηκαν 15 κρούσματα Covid και αμέσως ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός δέκα πόλεων της Λομβαρδίας κατά κινεζικό πρότυπο για 15 ημέρες προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση. 
Αυτή η εντολή αποκλεισμού υπογράφηκε επίσημα σε νόμο από τον υπουργό Υγείας Speranza δύο ημέρες αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου 2020 - η πρώτη εντολή αποκλεισμού που υπογράφηκε ποτέ σε σύγχρονη δυτική χώρα.

Αν αυτό το χρονοδιάγραμμα φαίνεται εκτυφλωτικά γρήγορο, είναι επειδή είναι. 
Στην πραγματικότητα, όχι μόνο η έννοια του "κλειδώματος" ήταν πρωτοφανής στον δυτικό κόσμο και δεν αποτελούσε μέρος του σχεδίου πανδημίας οποιασδήποτε δυτικής χώρας, αλλά ο ΠΟΥ δεν είχε καν ανακοινώσει την έγκρισή του για την πολιτική αυτή μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2020, όταν ο Bruce Aylward -διάσημος για το γεγονός ότι αργότερα αποσυνδέθηκε από μια ζωντανή συνέντευξη όταν του ζητήθηκε να αναγνωρίσει την Ταϊβάν- υπαναχώρησε από το Πεκίνο για το κλείδωμα της Γουχάν:

Αυτό που έχει δείξει η Κίνα είναι ότι πρέπει να το κάνετε αυτό. Αν το κάνετε, μπορείτε να σώσετε ζωές και να αποτρέψετε χιλιάδες κρούσματα μιας πολύ δύσκολης ασθένειας.

Την ίδια ημέρα, στις 24 Φεβρουαρίου 2020, ο ΠΟΥ έστειλε μια κοινή αποστολή Covid στην Ιταλία. Οι στόχοι της Κοινής Αποστολής καθορίστηκαν ως εξής:

Σε αυτό το στάδιο η εστίαση είναι στον περιορισμό της περαιτέρω μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο... 
Είναι ζωτικής σημασίας να... θέσουμε σε εφαρμογή μέτρα για την πρόληψη της περαιτέρω μετάδοσης... 
Αυτό ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική περιορισμού που εφαρμόζεται επί του παρόντος σε παγκόσμιο επίπεδο σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση της COVID-19.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ίδιας της Κοινής Αποστολής του ΠΟΥ, μια στρατηγική περιορισμού "εφαρμοζόταν ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο" από τις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2020, την ίδια ημέρα που ο υπουργός Υγείας Speranza υπέγραψε τον αποκλεισμό της Λομβαρδίας σε νόμο, το ιταλικό υπουργείο Υγείας εξέδωσε οδηγίες για την εξέταση PCR σε 31 εργαστήρια σε όλη την Ιταλία. 

Ξέρετε εκείνο το PCR που ο Ντρόστεν και ο φίλος του έστελναν με αεροπλάνα στην Κίνα απο τις 10 Ιανουαρίου.

Την επόμενη ημέρα, ο Speranza διόρισε τον Walter Ricciardi, πρώην επικεφαλής του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας, ως σύνδεσμο μεταξύ του ΠΟΥ και της Ιταλίας για τον συντονισμό της αντίδρασης της Ιταλίας σε εθνικό επίπεδο, λέγοντας ότι "είναι απαραίτητο να υπάρχει μόνο ένα κέντρο συντονισμού για τη διαχείριση έκτακτης ανάγκης", ώστε να εξαλειφθούν οι "μονομερείς επιλογές των επιμέρους περιοχών".

Μετά την έκδοση των κατευθυντήριων οδηγιών για τις εξετάσεις PCR, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κρουσμάτων Covid σε όλη την Ιταλία. 

Στις 9 Μαρτίου 2020, ο πρωθυπουργός Κόντε έθεσε ολόκληρη την Ιταλία υπό αποκλεισμό κινεζικού τύπου, με τον Κόντε και τον Σπεράντζα να συνυπογράφουν το διάταγμα (με τον επίσημο τίτλο #IStayAtHome Decree) - το πρώτο διάταγμα αποκλεισμού ολόκληρης χώρας που έχει υπογραφεί ποτέ στον δυτικό κόσμο.

Κινέζοι εμπειρογνώμονες έφτασαν στην Ιταλία λίγες ημέρες αργότερα και συνέστησαν αμέσως αυστηρότερα μέτρα αποκλεισμού
Περίπου εκείνη την εποχή, η Ιταλία δέχτηκε έναν πρωτοφανή όγκο διαδικτυακής παραπληροφόρησης που πανηγύριζε το κλείδωμά της και την κινεζική-ιταλική συνεργασία για την Covid. 

Τα διεθνή μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από ανατριχιαστικές ιστορίες για ουρές φέρετρων και στρατιωτικά φορτηγά που μετέφεραν πτώματα στην Ιταλία, αλλά πολλές από αυτές τις εικόνες -όπως εκείνες που ήρθαν από το Γουχάν τις προηγούμενες εβδομάδες- αποδείχθηκαν στη συνέχεια πλαστές.

Σύντομα μετά το διάταγμα του Conte, ο υπόλοιπος κόσμος είχε κλειδωθεί - με μια σειρά από επιχειρήσεις επιρροής που περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο μου και σε άλλα κείμενα. 
Αυτό το χρονοδιάγραμμα επιβεβαιώνει αυτό που είχε προβλέψει ο ανώνυμος πληροφοριοδότης από τις 30 Ιανουαρίου 2020, ότι ο κόσμος θα βρεθεί σύντομα "να μοντελοποιεί την κινεζική αντίδραση στις δυτικές χώρες".

Στις 23 Νοεμβρίου 2019, ο ιδρυτής του M5S Beppe Grillo είχε μια μακρά, ιδιωτική συνάντηση με τον πρεσβευτή της Κίνας. Στη συνέχεια, στις 17 Δεκεμβρίου 2019, δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη ανακοίνωση του κορωνοϊού, εμφανίστηκε στη Γερουσία φορώντας μια μάσκα, πρωτόγνωρη στο παρελθόν στην Ιταλία. 


Γράφει η IL TEMPO 
O Beppe Grillo, η μάσκα κατά των ιών και το μυστηριώδες δείπνο με τον Κινέζο πρεσβευτή στη Ρώμη όταν δεν υπήρχε ακόμη η έκτακτη ανάγκη του κορωνοϊού. 

Στις 17 Δεκεμβρίου, μάλιστα, ο Γκρίλο παρουσιάστηκε πρώτα στον ναό του Αδριανού και μετά στη Γερουσία φορώντας μια επιδεικτική μαύρη μάσκα. Δεν την έβγαλε ποτέ, ξεφεύγοντας με ένα αστείο στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά. «Είμαι αντιαιμορραγικός, άσε με να κάνω τη δουλειά μου», είπε ο κωμικός φτάνοντας στη Γερουσία με την μάσκα στο πρόσωπό του : «Η μάσκα είναι να με προστατεύει από σένα , από τους ιούς σας. Με αυτά τα μικρόφωνα είναι γεμάτα βακτήρια», εξήγησε στους έκπληκτους δημοσιογράφους.

Ο Roberto Speranza δημοσίευσε αργότερα ένα βιβλίο «Έτσι η πανδημία θα βοηθήσει την αριστερά» το οποίο, αμέσως μετά την έκδοση, αποσύρθηκε βιαστικά από τα καταστήματα. Στο βιβλίο, ο Speranza προδίδει μια ενοχλητική έλλειψη ανησυχίας για την COVID και μια πολύ μεγαλύτερη ανησυχία για τη χρήση της COVID για να εγκαινιάσει τις ακροαριστερές μεταρρυθμίσεις.


Στο βιβλίο του, ο Speranza λέει ότι ένα πρωταρχικό μάθημα της COVID είναι ότι ο Π.Ο.Υ πρέπει να ενισχυθεί και ζήτησε να αποτραπεί η αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Π.Ο.Υ. 


Neil Ferguson, Κίνα και ένας φανατικός σοσιαλιστής υπουργός Υγείας: Η ανείπωτη ιστορία του πώς ήρθαν τα lockdowns στην Ιταλία και τη Δύση

Αντίθετα, σε όλο το βιβλίο του 229 σελίδων, ο Speranza δεν εκφράζει ποτέ καμία κριτική για την Κίνα, φτάνοντας μόνο στο σημείο να αναγνωρίσει ότι η Κίνα έχει «ένα πολύ διαφορετικό πολιτιστικό, πολιτικό και θεσμικό μοντέλο», ενώ υποστηρίζει στενότερους δεσμούς με την Κίνα. 


Ο Speranza ξεκαθαρίζει ότι γνώριζε καλά, τη στιγμή που διέταξε το πρώτο lockdown στον ελεύθερο κόσμο στη Λομβαρδία της Ιταλίας, ότι αντέγραφε μια πολιτική που είχε κάνει μόνο η Κίνα και ότι θα ήταν περιορισμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών.


Πριν διατάξει τα πρώτα lockdown στον δυτικό κόσμο, ο Speranza έπαιξε έναν ρόλο στην Ιταλία ως πρώιμος συναγερμός για την COVID, παρόμοιο με αυτόν που έπαιξε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Matt Pottinger.

Πολύ Σημαντικό άρθρο πρέπει να διαβαστεί

Matt Pottinger: Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που έκλεισε την Αμερική

Όπως ο Pottinger, ο Speranza διοργάνωσε τις πρώτες συναντήσεις της ιταλικής ειδικής ομάδας για τον κορωνοϊό πριν από τυχόν επιβεβαιωμένα κρούσματα στον δυτικό κόσμο και άρχισε να αναγγέλλει τον κορωνοϊό στην Ευρώπη και στις υψηλότερες αίθουσες εξουσίας της Ιταλίας, λέγοντας ότι είχε εμπνευστεί να το κάνει από την Κίνα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο πρωθυπουργός Κόντε ανακοίνωσε τα δύο πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID στην Ιταλία και κήρυξε αμέσως κατάσταση έκτακτης ανάγκης, «επιτρέποντας στην κυβέρνηση να μειώσει τη γραφειοκρατία γρήγορα εάν χρειαστεί»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2-Η Ιταλία κηρύσσει έκτακτη ανάγκη για τον κορονοϊό μετά την επιβεβαίωση των δύο πρώτων κρουσμάτων

Όταν ο Σπεράντζα διέταξε το κλείδωμα της Λομβαρδίας, μετέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι ήξερε ότι έπαιρνε μια ενέργεια με συνέπεια όχι μόνο για την Ιταλία, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.

https://www.ilfattoquotidiano.it/2020/02/21/coronavirus-in-lombardia-il-ministro-speranza-un-piano-per-circoscrivere-larea/5713395/

Η ανακοίνωση του Speranza ευθυγραμμίζεται με μια ανώνυμη συμβουλή μετόχων που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020 ότι ο ΠΟΥ σχεδίαζε να αναδημιουργήσει την απάντηση της Κίνας σε όλο τον κόσμο, πρώτα με το κλείδωμα των ιταλικών πόλεων. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια σχεδόν τέλεια πρόβλεψη για τα επόμενα γεγονότα.


Πράγματι, ο Speranza είχε ήδη αναθέσει μια μελέτη σχετικά με πιθανά σενάρια για την COVID. Αυτή η μελέτη, χρησιμοποιώντας δεδομένα της Κίνας, παρασχέθηκε στην Τεχνική-Επιστημονική Επιτροπή της Ιταλίας στις 12 Φεβρουαρίου 2020, με επικεφαλής τον Stefano Merler στο Fondazione Bruno Kessler (FBK)
Δελτίο τύπου αρ. 150
Ημερομηνία κυκλοφορίας 21 Απριλίου 2020

Η FBK και ο Merler είχαν αναφερθεί θετικά από τον Bill Gates, τον δεύτερο μεγαλύτερο χρηματοδότη του ΠΟΥ, το 2017. Το γεγονός ότι υπήρχε η μελέτη του Merler κρατήθηκε απόρρητο μέχρι μήνες αργότερα. Έτσι, ονομάστηκε «μυστική μελέτη» από τα κόμματα της ιταλικής αντιπολίτευσης.



Η «μυστική μελέτη» του Merler δεν κυκλοφόρησε ποτέ δημόσια, αλλά ο Merler δημοσίευσε δύο πρόσθετα άρθρα σε περιοδικά το 2020, το καθένα χρησιμοποιώντας δεδομένα και χρηματοδότηση από την Κίνα και το καθένα υποτίθεται ότι δείχνει την αποτελεσματικότητα των lockdowns και των NPIs κατά του COVID.


Ένας λογικός άνθρωπος πιθανότατα θα αναγνώριζε ότι οι εισροές από την Κίνα στις οποίες ο Μέρλερ στήριξε τα συμπεράσματα στα άρθρα του περιοδικού του, που προέρχονταν από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς με γνωστή ιστορία κατασκευής σε κάθε τομέα, ήταν ψέματα.



Ο Στέφανο Μέρλερ, κύριος συγγραφέας της ακυκλοφόρητης «μυστικής μελέτης» με βάση τα δεδομένα της Κίνας που οδήγησε στα πρώτα lockdown στον ελεύθερο κόσμο στη Λομβαρδία της Ιταλίας, διεξήγαγε ουσιαστικά μια επιχείρηση ξεπλύματος προπαγάνδας για λογαριασμό του ΚΚΚ καθ' όλη τη διάρκεια του 2020.



Παράλληλα με τη μυστική μελέτη του Μέρλερ, υπήρχε επίσης ένα πιο λεπτομερές μυστικό «Επιχειρησιακό σχέδιο», του οποίου δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ λεπτομέρειες. Τον Δεκέμβριο του 2020, η αντιπολίτευση προσέφυγε στο δικαστήριο για να αναγκάσει την απελευθέρωσή του, αλλά ο Speranza αρνήθηκε ακόμη και τώρα.



Η άρνηση του Speranza να δημοσιοποιήσει το μυστικό επιχειρησιακό σχέδιο της Ιταλίας είναι ενδιαφέρουσα, επειδή η Γερμανία παρήγγειλε επίσης ένα εμπιστευτικό επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο αποκτήθηκε αργότερα μέσω διαρροών και αιτημάτων FOIA, βασισμένο σε «επιστημονικά ευρήματα» από κινέζους λομπίστες.


Το γερμανικό επιχειρησιακό σχέδιο περιέγραφε λεπτομερώς τα βήματα για την εφαρμογή υποχρεωτικών εγκλεισμών, μαζικών δοκιμών, εγκαταστάσεων καραντίνας και άλλων μέτρων από την Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των «εκκλήσεων στο δημόσιο πνεύμα», όπως το σύνθημα «όλοι μαζί». 

Οι συγγραφείς υπέθεσαν ότι θα ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν χειριστικές επικοινωνιακές προσεγγίσεις για να αντισταθμιστεί η απώλεια εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς θεσμούς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που θα προέκυπτε ως μέρος της προγραμματισμένης διαχείρισης της πανδημίας.


Θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να διαλευκανθεί ποιος ακριβώς έκανε τι και γιατί, κατά την προετοιμασία για τα λουκέτα στην Ιταλία. 
Σε αντίθεση με τους Κινέζους, οι Ιταλοί, όντας σε μια δημοκρατική χώρα, είχαν ισχυρό κίνητρο να καλύψουν τα ίχνη τους. 
Αλλά η εικόνα του τι συνέβη στην Ιταλία αρχίζει να σχηματίζεται και είναι τόσο καταδικαστική όσο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Ο Michael P Senger είναι δικηγόρος και συγγραφέας του βιβλίου 
Snake Oil: How Xi Jinping Shut Down the World. 
Θέλετε να υποστηρίξετε το έργο μου; 
Αποκτήστε το βιβλίο. 
Έχετε ήδη το βιβλίο; 
Αφήστε μια γρήγορη κριτική.


Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 σημειώθηκαν  κρούσματα  μηνιγγίτιδας στην επαρχία Μπέργκαμο με έξι θανάτους.

Πολλές εφημερίδες το ανέφεραν. Ακολουθώντας τους συνδέσμους και τα  νέα της 24ης Δεκεμβρίου 2019

Ν ατο συνδιάσουμε με τις υπογραφές που έγιναν μεταξύ Κίνας και Ιταλίας;
Και τις επισκέψεις που έγιναν, στα εργαστήρια, στους πρέσβεις;
''Στις 8 Νοεμβρίου 2019, ο Υπουργός Υγείας Roberto Speranza υπέγραψε «Πρόγραμμα για την εφαρμογή του σχεδίου δράσης για τα έτη 2019-2021 σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα της υγείας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας της Ιταλικής Δημοκρατίας και της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας''.

Τα λόγια του Francesco Ranieri, γενικού ιατρού στην κλινική εξωτερικών ασθενών Geomed του Villongo: ''Έχω δει και ακούσει  τρελά πράγματα, δυστυχώς οι άνθρωποι ακούνε όλο και λιγότερο τους γιατρούς και περισσότερο τα κοινωνικά μέσα ενημέρωση''

Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης διήρκεσε μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2020, μετά τον εμβολιασμό χιλιάδων ατόμων ενάντια στον μηνιγγόκοκκο τύπου C....



πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »