Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΟΣ !! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ANEBAΣΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ !! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΛΕΕΙ , ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ !! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ;;

 Screenshot_23

Περιμένεις να διαβάσεις ότι είναι fake το βίντεο ή ότι δεν τον “κυνήγησαν” τον Μπουρλά ή ότι δεν του έκαναν τις ερωτήσεις που ακούμε στο βίντεο ή ότι δεν απέφυγε να απαντήσει σ’ αυτές.

Όχι !!

Δεν ήταν, λέει, δημοσιογράφοι, αλλά ακροδεξιοί πολιτικοί ακτιβιστές !!

Και είχαν, λέει, αυτοί οι ακροδεξιοί πολιτικοί ακτιβιστές, σκοπό να διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίες για τα εμβόλια της Covid-19 !

Εντάξει, έγραψαν !!

Φυσικά δεν γράφουν ούτε μισή λέξη για τις “θεωρίες συνωμοσίας” (ερωτήσεις έκαναν οι άνθρωποι, ή μήπως δεν είναι ούτε άνθρωποι; ), ενώ το γεγονός ότι ο Μπουρλά δεν κατάφερε να αρθρώσει επίσης ούτε μία λέξη απέναντι στις ερωτήσεις – …θεωρίες συνωμοσίας, δεν φαίνεται να απασχόλησε τα ελληνικά hoaxes. Αρκεί να δείξουν ότι είναι …παραπληροφόρηση η δημοσίευση με

το βίντεο.

Είναι απλά μοναδικοί…

EΔΩ η επιθεώρηση !

Πηγή


…ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ “…ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – …ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ !”

Screenshot_34

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES για τη συνεχή προσφορά τους στην ΑΛΗΘΕΙΑ και κυρίως τη ΛΟΓΙΚΗ,

διορθώνω τη δημοσίευση για τον Μπουρλά στην οποία εγώ ο άσχετος είχα γράψει ότι δημοσιογράφοι βομβάρδισαν με ερωτήσεις τον Mr Pfizer και αυτός δεν έβγαλε άχνα ,

και παραδίδω στον κόσμο το βίντεο αμόλυντο από τη θλιβερή παραπληροφόρηση στην οποία δυστυχώς, ομολογώ, είμαι ακόμα εθισμένος.

Ευχαριστώ, hoaxes ! 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »