Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Γρηγόρης Πετράκος: Χωρίς εσένα, δε θα είχαν τη δύναμη να μου επιβάλουν ΤΊΠΟΤΑ...

 Κάθε φορά που επιλεγείς την τηλεόραση για την ενημέρωσή σου υποβιβάζεις τη διακριτική σου ικανότητα στο επίπεδο του δούλου.


Κάθε φορά που συναινείς και υπακούς σε εντολές που καταστρατηγούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σου, μετατρέπεις το πολίτευμα από Δημοκρατικό σε Απολυταρχικό και τα παιδιά σου από ελεύθερους σε δούλους.

 

Γράφει ο Γρηγόρης Πετράκος

Πόσο «συνειδητός» νιώθει ο μέσος Έλληνας ασχολούμενος με την επικαιρότητα που του σερβίρουν...και πόσο πραγματικά ασυνείδητος είναι στη ζωή του!

Συνειδητός αγαπητέ φίλε είναι εκείνος ο οποίος έχει επίγνωση για το τί αποτέλεσμα θα έχει η κάθε του πράξη.

Άσε λοιπόν τους βασιλιάδες και έλα να σου πω τί αποτέλεσμα έχουν οι μικρές καθημερινές σου πράξεις σε σένα κ στο μέλλον των παιδιών σου.

1.ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΆΡΤΑ αντί για μετρητά δίνεις το πράσινο φως για την κατάργηση του αληθινού χρήματος και το πέρασμα στο ψηφιακό νόμισμα.

Αν δεν φαντάζεσαι πώς θα είναι μία κοινωνία στην οποία θα εξαρτάσαι μόνο από την κάρτα σου και

δεν θα έχεις αληθινό χρήμα είσαι επικίνδυνα αφελής και υποθηκεύεις το μέλλον των παιδιών σου

2. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ για την ενημέρωσή σου υποβιβάζεις τη διακριτική σου ικανότητα στο επίπεδο του δούλου. Ως εκ τούτου η συμπεριφορά σου μετά γίνεται επικίνδυνη και βλαπτική για το συνάνθρωπο.

3. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ στους πληρωμένους "ειδικούς" χωρίς να συνεξέτασεις από ποιούς πληρώνονται και ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν, γίνεσαι συνεργός στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

4. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ σε εντολές που καταστρατηγούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σου, μετατρέπεις το πολίτευμα από Δημοκρατικό σε Απολυταρχικό και τα παιδιά σου από ελεύθερους σε δούλους.

5. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ APPLICATIONS ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙΑ και χαίρεσαι που έχεις την ταυτότητα, την πιστωτική, το βιβλιάριο υγείας και ολα τα στοιχεία σου στο e-wallet του κινητού σου, φωνάζεις στην ελίτ που μας κυβερνάει "ελάτε, είμαι έτοιμος να γίνω κι εγώ Κινέζος"!

6. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΚΌΜΜΑ "για να μην πάει χαμένη η ψήφος σου στα μικρά" πετάς και το τελευταίο κωλόχαρτο που σου έχει απομείνει σαν ίχνος ελεύθερης βούλησης.

7. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΆΣΚΑ Σ ΕΝΑ ΜΙΚΡΌ ΠΑΙΔΊ του κόβεις τα φτερά, ενώ είσαι αυτός που υποτίθεται θα το μάθαινες να πετάει!

8. ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι εσύ μένεις σιωπηλός, χωρίς να ερευνήσεις τα αίτια, όπως θα του όφειλες, τους δίνεις το δικαίωμα να συνεχίζουν. τη γενοκτονία!

Είσαι, λοιπόν, χωρίς να το ξέρεις, πιο επικίνδυνος από όλους τους βασιλιάδες και τους πολιτικούς του κόσμου.

Γιατί χωρίς εσένα, δε θα είχαν τη δύναμη να μου επιβάλουν ΤΊΠΟΤΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ