Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!

 Επιχείρησαν να σκοτώσουν ένα παιδί

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν εξαφανισμένη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει στην διάθεσή του το pronews.gr

Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη ήταν χαρακτηριστική.

Σημειώνεται ότι

τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ