Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Το BBC δέχεται πιέσεις για λογοκρισία και ψέματα

 Το BBC δέχεται πιέσεις για λογοκρισία και ψέματα

Το BBC δέχεται πιέσεις για λογοκρισία και ψέματα

Το BBC βρίσκεται υπό πίεση, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Αρκετοί εισαγγελείς των ΗΠΑ έχουν καταθέσει αγωγές κατά του BBC και άλλων για διαδικτυακή λογοκρισία. Ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο ειρηνικοί διαδηλωτές κάλυψαν το μπροστινό μέρος των κτιρίων του BBC με αυτοκόλλητα και αφίσες, γράφει η Rhoda Wilson.
Στις 10 Ιανουαρίου, ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος και επικεφαλής της Παιδικής Υγείας Άμυνας, ανακοίνωσε ότι αυτός και αρκετοί άλλοι ενάγοντες έχουν καταθέσει μια νέα ορόσημο αγωγή κατά του BBC, του Associated Press, του Reuters και της Washington Post.

Η μήνυση κατηγορεί αυτά τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι συνεργάζονται με διάφορες εταιρείες Big Tech για να «λογοκρίνουν συλλογικά τις διαδικτυακές ειδήσεις», συμπεριλαμβανομένων ιστοριών για τον Covid-19 και τις προεδρικές εκλογές του 2020 που δεν συνάδουν με τις επίσημες αφηγήσεις για αυτά τα ζητήματα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, τα κτίρια του BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο παραβιάστηκαν με αυτοκόλλητα με μηνύματα και

φωτογραφίες ανθρώπων που είχαν πεθάνει από τις ενέσεις Covid.

Στο κανάλι της στο Telegram, το σύνθημα της καμπάνιας γράφει: «Τα ΜΜΕ είπαν ψέματα και άνθρωποι πέθαναν». Η ομάδα οργανώνει άλλη μια διαμαρτυρία σε τρεις εβδομάδες, στις 11 Φεβρουαρίου. Διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες χώρες, όπως το Παρίσι (Γαλλία) και η Νέα Υόρκη (ΗΠΑ).

Τα ακόλουθα δημοσιεύθηκαν αρχικά από το The Gateway Pundit:

Ο κόσμος έχει χορτάσει απο ψέματα. Τουλάχιστον έξι κτίρια του BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύφθηκαν με πινακίδες και φωτογραφίες ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο.

Το συλλαλητήριο με τίτλο «Μέσα είναι ο ιός» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και οργανώθηκε από τρεις διαφορετικές ομάδες: τη Λαϊκή Αντίσταση, τους Μαχητές της Ελευθερίας και τους Βορρά Ενώνονται.

Τουλάχιστον έξι ιστότοποι του BBC στοχοποιήθηκαν ταυτόχρονα από τη συγκέντρωση: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham και BBC Barrack Rd, Newcastle.

«Το BBC είναι οι προδότες της χώρας μας», ανέφερε ένα μήνυμα στο Telegram. «Όλα τα εικονικά μέσα ενημέρωσης είναι προδότες της χώρας όλων και είναι εδώ και πολύ καιρό», συνέχισε η ανάρτηση.

Οι ομάδες έβαλαν αυτοκόλλητα στα παράθυρα του BBC με φωτογραφίες των ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο με τα πολλά οφέλη.

«Το BBC Buildings έβγαλε λίγη ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα», αναφέρει μια ανάρτηση στο Telegram. «Φτάνει πια… τα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πρέπει να λογοδοτήσουν για τους θανάτους και τις ζημιές που προκλήθηκαν στους φίλους και τις οικογένειές μας».

1 σχόλιο:

  1. ΈΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ
    Οι κυβερνήσεις πρέπει να το σταματήσουν αυτό τώρα

    https://twitter.com/DrRan_/status/1613565338721087488?cxt=HHwWgMDTxYzIxOQsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »