Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΣΟΚ με τα video! ΤΕΧΝΗΤΕΣ μήτρες: Θα μπορούσαν να τα κάνουν και στους ανθρώπους;;;

 Επιστήμονες μεγαλώνουν έμβρυο αρνιού μέσα σε τεχνητή μήτρα!

Ερευνητές στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας (CHOP) δημιούργησαν ήδη από το 2017 μια τεχνητή μήτρα. Μέσα στη μήτρα, τοποθέτησαν ένα πρόωρο έμβρυο αρνιού. Στη συνέχεια κράτησαν το έμβρυο στη μήτρα για τέσσερις εβδομάδες. Το μεγάλο ερώτημα ήταν: Θα επιζούσε το έμβρυο του αρνιού;

Το κανάλι Insider Tech γράφει τα εξής επί του θέματος:

«Αποδεικνύεται ότι όχι απλώς επέζησε, αλλά ευδοκίμησε. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων του στην τεχνητή μήτρα, το αρνί άρχισε να μεγαλώνει ένα μάλλινο τρίχωμα, κέρδισε βάρος και ακόμη και άνοιξε τα μάτια του. Οι ερευνητές εξέτασαν επιτυχώς οκτώ έμβρυα αρνιού με αυτόν τον τρόπο. Αλλά η ανάπτυξη εμβρύων αρνιού είναι μόνο η αρχή.

Τελικά, οι ερευνητές εργάζονται για τη δημιουργία μιας τεχνητής μήτρας που θα μπορούσε να διατηρήσει πρόωρα ανθρώπινα μωρά. Τα πρόωρα ζώα δεν είχαν χρόνο να αναπτυχθούν πλήρως στη μήτρα και, ως εκ τούτου, διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο προβλημάτων υγείας σε όλη τους τη ζωή.

Εάν οι γιατροί μπορούσαν να τοποθετήσουν ένα

προεμμηνορροϊκό κύημα μέσα σε μια τεχνητή μήτρα, όπου θα μπορούσε να περάσει τις υπόλοιπες εβδομάδες του στην πλήρη ανάπτυξη, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη ζωή αυτού του μωρού.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι οι μελλοντικές τεχνητές μήτρες για τον άνθρωπο θα μπορούσαν να συντηρήσουν μόνο μωρά που γεννιούνται μετά από 23 εβδομάδες στη μήτρα».

Δείτε τι βγάζουν στη φόρα εδώ και χρόνια με βίντεο του 2017:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »