Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Πάντα ήρεμα… Κύριε Πλεύρη, εκτός από υπουργός Υγείας, είστε και δικηγόρος: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΟΥΛΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ…;

 ΟΥΠΣ

Πανδημία, όχι αστεία.

Κορωνοϊός.

Δηλαδή, βουβωνική πανώλη. Μαύρος θάνατος. Ισπανική γρίπη. Λέπρα.

Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα.

Ή μήπως “παίζουμε”…;

Στο νοσοκομείο της Δράμας τα ύποπτα, δηλαδή οι άνθρωποι που μπορεί να είναι “λεπροί” αλλά μπορεί και να μην είναι, νοσηλεύονται μία ανάσα από την “Σπιναλόγκα”, αφού μόνο μία …κουρτίνα τους χωρίζει από τους “λεπρούς” που βρίσκονται στην ίδια κλινική.

Και ρωτάω τώρα εγώ…

Όλα αυτά τα “ύποπτα” δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν; Όχι από απλά θετικούς στον κορωνοϊό, αλλά από πάσχοντες. Που και απλά θετικοί να ήταν, πάλι θα είχαμε θέμα. 

Νοσούν όμως οι άνθρωποι δίπλα τους. Και αυτοί περιμένουν το αποτέλεσμα του τεστ. Και περιμένοντας …κολλάνε. Ώστε και αρνητικό να είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους για όποια αιτία εισήχθησαν, και στην πορεία κάποιο από τα επόμενα τεστ θα είναι θετικό.

Και βεβαίως, αν πεθάνουν, θα δηλωθούν ως covid.

Καλά δεν τα λέω;

Και κάπου εδώ δίνω μία ωραιότατη πάσα στον

…εαυτό μου για να περάσω στη συνέχεια των δημοσιεύσεων για τις νεκροτομές.

Αρχίζοντας από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέοντα.

Γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος έχει συναίσθηση τι γκάφα έκανε στο απερίγραπτο εκείνο σόου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο οποίο μιλούσε κυρίως ο Ευαγγελάτος και ο Λέων απλά συμφωνούσε, και θα μπορούσε να είχε τίτλο (το σόου) “Δύο λόγια για το …μικρόβιο του κορωνοϊού και τις …μαγικές του ικανότητες”.

Γι αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ. Και αν δεν το κατάλαβε, θα του το εξηγήσω εγώ.

Κρατείστε απλά από τη δημοσίευση εδώ, τα ύποπτα που είναι αρνητικά, που στην πορεία μπορεί να θετικοποιηθούν, και πώς θα δηλωθούν αν πεθάνουν.

Με δυο λόγια, σκεφτείτε την αρχική αιτία εισαγωγής και την κατάληξη.

Και κάντε υπομονή…

Υ.Γ. Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα…

Την μήνυσή μου, εκεί που περιγράφω στο πρωτόκολλο του θανάτου, το πρώτο στοιχείο. Την έκθεση…

“Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση”.

Αυτά…

nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »