Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Στη τυραννία δεν υπάρχει αύριο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

στη τυραννία δεν υπάρχει αύριο
… θεωρούν τους Έλληνες ανεπιθύμητους και σίγουρα θα ζήλευαν το κομμουνιστικό καθεστώς των ερυθρών χμερ στην Καμπότζη για τις μαζικές εκτελέσεις της γενοκτονίας του 1975. Γιατί και το δικτατορικό κατεστημένο εν Ελλάδι (όλο το σύμπλεγμα της εξουσίας και όχι μόνο η παρούσα κυβέρνηση) αυτό ακριβώς θέλει: να εξοντώσει τάχιστα τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα. Αυτή τη δέσμευση έχει αναλάβει: να πολεμήσει το νατιβισμό, δηλαδή εμάς. Και όταν το καταφέρουν να παραχωρηθεί η Ελλάδα εικονικά στο ισλάμ αλλά ουσιαστικά στους banksters της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό όμως δεν θα γίνει με τον τρόπο των ερυθρών χμερ. Είναι πολύ αιμοσταγές, βάρβαρο και οπισθοδρομικό. Στην τρέχουσα συγκυρία η γενοκτονία γίνεται δόλια υπό το μανδύα της «προστασίας» και της «ασφάλειας» των θυμάτων. Ενώ θα ήταν τρομερά επισφαλές να εμπλακεί ο στρατός (κάτι που εγκυμονεί τον κίνδυνο της αφύπνισης και της ηρωικής μέχρις εσχάτων αντίστασης).

Αντ’ αυτού έχει επιλεγεί η άνανδρη και πλέον εξευτελιστική για το ίδιο το θύμα μέθοδος θανάτου: η αυτο-εξουδετέρωση. Δηλαδή με ύπουλο τρόπο το θύμα οδηγείται να γίνει το ίδιο δολοφόνος του εαυτού του. Μέσω του φόβου ή του εκβιασμού το άτομο αυτοχειριάζεται ενδίδοντας στην πειραματική έγχυση. (Αναπόφευκτος εδώ ο συνειρμός με την εμπειρία που

έχουν τα κράτη πυλώνες της νέας τάξης - ΗΠΑ και Κίνα - στις εκτελέσεις με ένεση)

Αυτή τη μοίρα έχουν προαποφασίσει για μας και οι πράξεις τους το μαρτυρούν. Δρουν συνεχώς, κάθε στιγμή, με έργα φονικά και ολέθρια εναντίον μας. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι είναι έξυπνοι ή δυνατοί αλλά κυρίως στο ότι εμείς είμαστε εύπιστοι (προφανώς λόγω των δεκαετιών αδιάκοπης νοητικής χειραγώγησής μας).

Το μόνο εμπόδιο στο σχέδιο - και το γνωρίζουν όλοι αυτοί του συμπλέγματος της εξουσίας - είναι η συσσωρευμένη οργή του κόσμου που χρειάζεται μόνο μια σπίθα για να ανάψει την Ελληνική Ψυχή. Και να επαληθεύσει τη λαϊκή παροιμία του «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα».

Για το λόγο αυτό η συνέχεια είναι και για τους εχθρούς μας αβέβαιη. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην εξέλιξη του πραξικοπήματος κοβιντ, μπορούμε μόνο να εικάζουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε ότι δεν ζούμε πια σε μια ειρηνική περίοδο – και ο πόλεμος που έχει φουντώσει παραμένει αόρατος και αθόρυβος. Και κυρίως ψυχολογικός.

Θετικό κρατούμενο είναι ότι για πολλούς η περίοδος του φόβου παρέρχεται κι όλο και περισσότερες ασπίδες προτάσσονται απέναντι στα φαρμακερά βέλη ως χρέος προς τη ζωή και τα Ελληνόπουλα.

Η πολλών χιλιετιών ιστορία μας μάς λέει ότι πάντα στο τέλος εμείς οι Έλληνες είμαστε εδώ έχοντας δώσει τη χαριστική βολή στην τυραννία.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα!

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Η αναφερόμενη πειραματική  έγχυση για να θεωρηθεί καταστροφική δεν είναι απαραίτητο να προκαλέσει τα ολέθρια συμπτώματά της σε μεγάλο ποσοστό, π.χ. στο 50% ή στο 10% ή 5%. Διότι και στο 1% ή 0,1% να προκαλέσει σοβαρή βλάβη, αναπηρία ή θάνατο μακροπρόθεσμα, αυτό θα είναι αποτρόπαιο, ιδίως αν ληφθεί υπόψιν ότι η έγχυση θα άφορά το μεγαλύτερο μέρος του υγιούς πληθυσμού. Επίσης και κυριότερο, ότι τα νεαρότερα και υγιή άτομα που θα εκτεθούν σε αυτές τις βλάβες δεν έχουν κανένα από τα θεωρητικά οφέλη, αφού κινδυνεύουν ελάχιστα έως καθόλου να πάθουν κάτι χωρίς την πειραματική αυτήν έγχυση. 

Ποιός είναι σε θέση να βεβαιώσει ότι μακροπρόθεσμα και με τις νέες δόσεις να προστίθενται η μία πάνω στην άλλη, οι βλάβες δεν θα ανέλθουν σε ποσοστά που αντιστοιχούν σε γενοκτονία των παθόντων ή των απογόνων τους - που λόγω θανάτου ή υπογονιμότητας των δυνητικών γονέων τους δεν θα γεννηθούν;

3 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ-ΓΕΡΟΤΖΑΦΙΑΣ- ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    https://www.youtube.com/watch?v=WOIzjcE9ehg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεθαίνει πολύς κόσμος… «έτσι, ξαφνικά»… και μάλιστα «κόσμος ξερόλας»…

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/10/blog-post_890.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. COVIDLAND: The Lockdown – Full Documentary

    https://banned.video/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

    https://www-infowars-com.translate.goog/posts/covidland-the-lockdown-full-documentary/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

    Στις 11 Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε πανδημία υπό την προσποίηση ενός νέου κοροναϊού που ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι είχε ποσοστό θανάτου 3,4%. Περισσότερες από 190 χώρες μέλη του ΠΟΥ επέβαλαν περιορισμούς, θέτοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού υπό αυστηρό στρατιωτικό νόμο. Οι μη επιστημονικοί αποκλεισμοί αποδείχθηκαν ένα προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για την παγκόσμια ελίτ, διευρύνοντας τον πλούτο τους κατά 5 τρισεκατομμύρια δολάρια και προσθέτοντας έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε 17 ώρες όλο το χρόνο. Εν τω μεταξύ, η Παγκόσμια Τράπεζα λέει ότι περίπου 124 εκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν «ακραία φτώχεια», η πρώτη φορά που αυξήθηκε μετά από δεκαετίες. Δικαιολογήθηκαν τα lockdown; Τα επίσημα στοιχεία για το 2020 δεν δείχνουν στατιστικά σημαντική αύξηση των συνολικών θανάτων. Αντίθετα, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,05%! Αυτό το πρώτο επεισόδιο της σειράς Covidland, The Lockdown,εκθέτει την απάτη πίσω από τους αριθμούς του COVID και διερευνά τις οικονομικές επιπτώσεις και το ανθρώπινο κόστος των lockdown που θα αντηχούν για γενιές.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »