Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” !! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ !!

Όπως έγραψα χθες και στην δημοσίευση εδώ στο ελεύθερο πεδίο του site του βίντεο με την Ειρήνη Βραχάλη, το οποίο σκαρφαλώνει μέρα με τη μέρα στην κορυφή των ειδησεογραφικών sites της χώρας και προσπερνά το ένα μετά το άλλο τα διεθνή sites στον παγκόσμιο πίνακα του alexa.com, έφτασε η ώρα να δημοσιοποιηθούν εδώ κάποια από τα φοβερά βίντεο που βλέπουν οι συνδρομητές. Όλους αυτούς που θα ευχαριστήσω σε ξεχωριστή δημοσίευση, γιατί είναι άνθρωποι που βασικό κίνητρό τους δεν είναι τόσο να αποκτήσουν πρόσβαση στο συνδρομητικό πεδίο, όσο να ενισχύουν τον αγώνα αυτό που δίνω 1,5 χρόνο τώρα και για τις ανάγκες του οποίου έχω καταργήσει ουσιαστικά τη δικηγορία που ασκώ επί 28 χρόνια και είναι το μοναδικό μέσο βιοπορισμού της οικογένειάς μου. Αντιλαμβάνεστε ότι αν είχα αποκτήσει χρήματα όλα αυτά τα χρόνια που να είχαν εξασφαλίσει την οικογένειά μου, ακίνητη περιουσία ή ακριβά αυτοκίνητα, αν είχα offshores ή άλλα αδήλωτα έσοδα, θα με είχε κρεμάσει στα μανταλάκια η κυβέρνηση και θα με είχε εξαφανίσει. Το δονκιχωτικό όμως πνεύμα που κυριαρχούσε πάντα στην άσκηση της δικηγορίας μου το βρήκε μπροστά της η κυβέρνηση όταν από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα με έχει κυριολεκτικώς ξετινάξει. Δεν έχει βρει ούτε χρήματα, ούτε ακίνητα, ούτε πανάκριβα αυτοκίνητα, ούτε offshores, ούτε τίποτα. Το απόλυτο μηδέν. Γιατί δεν θα ξεκινούσα ποτέ ένα τέτοιο τιτάνιο αγώνα απέναντι στο θηρίο αν είχα έστω και μία “τρύπα”, αν ήμουν ανοιχτός κάπου, οπουδήποτε. Δεν υπάρχει τίποτα. Μεγάλο πρόβλημα γι αυτούς. Το μεγαλύτερο…

Και γνωρίζετε όλοι πια ότι χρήματα δεν πήρα ποτέ στις άπειρες περιπτώσεις που βοήθησα ανθρώπους από κάθε μεριά της πατρίδας μας, παρά

μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μετρημένες κυριολεκτικά στα δάκτυλα του ενός χεριού, και μόνο μετά από δική τους επιμονή και είχαν την οικονομική άνεση να το κάνουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμα και τα έξοδα τα κατέβαλα εγώ, εξαντλώντας τα οικονομικά όριά μου. Και δεν μιλάω μόνο για τις περιπτώσεις εκείνες που κινούμαι ο ίδιος ως Νίκος Αντωνιάδης, αλλά ως δικηγόρος ασθενών, συγγενείς νεκρών ή ανθρώπων που αδικούντο στην τραγική αυτή ιστορία. Ο μόνος τρόπος να συντηρήσω αυτό τον αγώνα ήταν αυτές οι συνδρομές, για τις οποίες δεν υπάρχει άλλωστε καμία υποχρέωση για κανέναν να τις πληρώσεις, ενώ κατά τα λοιπά όλη η δράση μου εξακολουθεί και είναι δημόσια και ελεύθερη σε όλη την Ελλάδα. Και οι οποίες άλλωστε συνδρομές δεν είναι καν καθαρά έσοδα, αφού στα 15 ευρώ περιλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α., ενώ  το υπόλοιπο φορολογείται και θα αποδοθεί στα δημόσια ταμεία. Και ήταν η ώρα να διαπιστώσω στην πράξη ποιοι από όλους αυτούς που ζητούσαν να βοηθήσουν οικονομικά, αλλά που φυσικά εγώ ποτέ δεν το δέχθηκα, το εννοούσαν πραγματικά. Την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής και με όλους τους άλλους τρόπους πέραν της ηλεκτρονικής τραπεζικής μεταφοράς, με την οποία έχει αποδειχθεί ότι η πλειοψηφία δεν είναι εξοικειωμένη. Οπότε θα φανεί ποιοι το εννοούσαν ή αρκούνται στην επίκληση της Παναγιάς…

Είναι ώρα να ανέβουν εδώ τα βίντεο αυτά και για έναν ακόμη λόγο. Για να δώσουν τη θέση τους στα επόμενα. Και πιστέψτε με. Αυτά που έρχονται είναι πολύ βαρύτερα από όλα μαζί που έχουν ανέβει μέχρι τώρα στο κανάλι. Ιστορίες φρίκης μέσα από δημόσια νοσοκομεία, ιστορίες φρίκης εμβολιασμένων ανθρώπων, που είτε εμβολιάστηκαν οικειοθελώς είτε εκβιάστηκαν, υπέστησαν τις συνέπειες του εμβολιασμού τους και την ασύλληπτης σκληρότητας αντιμετώπιση από εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία. Θα δείτε γιατρούς, νοσηλευτές, ανθρώπους του ΕΚΑΒ, διοικητικούς υπαλλήλους νοσοκομείων και δημοσίων οργανισμών, να καταθέτουν στην κάμερα στοιχεία και αποδείξεις της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και της εφαρμογής των τριών πρωτοκόλλων σε βάρος των άτυχων της πολύπαθης αυτής χώρας. Θα ακούσετε “απαγορεύματα”  ηχητικά, θα δείτε “απαγορευμένες” φωτογραφίες, “απαγορευμένα” βιντεάκια. Υλικό-φωτιά. Που καίει την οργάνωση.

Ένα από τα βίντεο που προκάλεσε την οργή των συνδρομητών που το παρακολούθησαν, ήταν αυτό της Μαρίας Ζαούτσου. Της πλήρως εμβολιασμένης, καρκινοπαθούς και επιληπτικής, Μαρίας.

Παρακολουθείστε πώς αφηγείται τον τρόμο που βίωσε στο εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα και στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Και θα καταλάβετε πολλά…

Και υπάρχει και ένας τρίτος λόγος που το ανεβάζω εδώ στο ελεύθερο πεδίο. Για να στείλω ένα αυστηρό μήνυμα στην Λαϊκή Αγορά όπου εργάζεται η Μαρία. Γιατί από την ώρα που ανέβηκε το βίντεο, δέχεται bullying, όπως μου λένε η Μαρία και ο αδελφός της, ο Χρήστος.

Αφήστε την ήσυχη !

Η Μαρία είναι υπό την προστασία μου και θα με βρείτε προσωπικά εμένα απέναντί σας αν δεν σταματήσει αμέσως αυτό που γίνεται !

Η Μαρία κατέθεσε την αλήθεια ! Αν αυτή ενοχλεί κάποιους, μου είναι παγερά αδιάφορο. Αν όμως την ενόχληση αυτή την εκδηλώνουν “παρενοχλώντας” καθ’ οιονδήποτε τρόπο την Μαρία, δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια:

Να είναι σίγουροι γι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »