Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!

 

Στην αρχή είχαμε τις πρώτες δηλώσεις με τις οποίες παραποίησε την πραγματικότητα σχετικά με τα όσα εξοργιστικά από πλευράς Εισαγγελίας και νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” συμβαίνουν με τον θάνατο της Άννας Ψυχογυιού, η σορός της οποίας παραμένει άταφη για 123η μέρα στο νεκροτομείο, με αποκλειστικά υπαίτια για την κατάσταση αυτή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Με το δημοσίευμα της 29ης Σεπτεμβρίου έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/29/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9/

Ο Μιχάλης Γιαννακός όμως δεν είχε σκοπό να σταματήσει εκεί. Άλλωστε είναι ξεκάθαρα ενταγμένος και αυτός στο οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης των νεκροτομών που έχουν γίνει σε όλη τη χώρα και έβγαλαν στην επιφάνεια τις πραγματικές αιτίες θανάτου των ασθενών που είχαν δηλωθεί ως θάνατοι από κορωνοϊό.

Στο νέο “χτύπημά” του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξεπέρασε κάθε όριο ψευδολογίας και χυδαιότητας. Γιατί είναι

πραγματικά ασύλληπτο να αποδίδεις στα παιδιά της νεκρής Άννας Ψυχογυιού …συνωμοσιολογικά κίνητρα (!!!) στον νομικό αγώνα που δίνουν για την απόδειξη της αλήθειας σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας και θανάτου της μητέρας τους, και χυδαίο και συνάμα βαρύτατα προσβλητικό για τα παιδιά αυτά που έμειναν ορφανά και από τους δύο γονείς τους στο ίδιο νοσοκομείο, να λες δημόσια και σε πανελλαδική μετάδοση, από το κανάλι του OPEN, ότι “αυτό που συμβαίνει με τους αρνητές του κορονοϊού είναι ασύλληπτο πλέον. Τα έχουμε δει όλα στα νοσοκομεία. Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους” !!

Κατά τον απίστευτο Γιαννακό, ο Στράτος και ο Θέμης Ψυχογυιός …δεν σέβονται τη νεκρή μητέρα τους (!!!) στην προσπάθειά τους να αποδείξουν την …θεωρία συνωμοσίας ότι …δεν υπάρχει κοωρνοϊός !!!

Αδιανόητο !!!

Ασύλληπτο !!!

Την Δευτέρα θα επιδοθεί εξώδικη καταγγελία από τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού στον Μιχάλη Γιαννακό, τα οποία θα απαιτήσουν να ανακαλέσει πάραυτα τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, και να αποκαταστήσει την πραγματικότητα στην υπόθεση του θανάτου της μητέρας τους, τα γεγονότα της οποίας παραποιεί συστηματικά πλέον από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το στόμα του και ξέρασε χολή για τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού.

Της επίδοσης θα ακολουθήσει δελτίο τύπου από το γραφείο μου προς όλα τα Μ.Μ.Ε. τα οποία φιλοξένησαν και αναπαρήγαγαν τα ψεύδη και τις χυδαιότητες του Μιχάλη Γιαννακού, προς τον σκοπό της αποκατάστασης της βάναυσα κακοποιηθείσας αλήθειας και της προσωπικότητας των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού.

https://www.cnn.gr/ellada/story/283655/attikon-sto-nekrothalamo-gia-4-mines-nekri-apo-koronoio-ti-zita-i-oikogeneia

https://www.enikos.gr/society/gynaika-pou-pethane-apo-koronoio-paramenei-atafi-gia-4-mines/1681257/

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7857416/apistefto-ki-omos-elliniko-gynaika-nekri-apo-koronoio-paramenei-atafi-epi-4-mines

 

Άλλως, θα ακολουθηθεί η νομική οδός.

nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »