Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ !! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-05, 3.13.12 μμ

Μετά τον υπουργό Παιδείας Θανάση Πλεύρη, σειρά έχει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Καλείται να αποκαταστήσει την έννομη τάξη στα σχολεία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο μία και καλή στα εξής:

1ον) Πολλοί διευθυντές εξακολουθούν να μην πρωτοκολλούν τα έγγραφα που τους καταθέτουν οι γονείς, κατά παράβαση του άρθρου 12 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

20ν) Υπήρξαν πολλές καταγγελίες γονέων ότι χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή τους, τα παιδιά τους μεταφέρθηκαν εκτός σχολικού χώρου για την υποβολή τους σε διαγνωστικό τεστ, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, και ειδικότερα της απόφασης υπ’ αριθμ. 251/2015 Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

3ον) Πολλοί διευθυντές και εκπαιδευτικοί προβαίνουν σε παράνομες απειλές σε βάρος γονέων που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία, και συγκεκριμένα τους απειλούν με “εισαγγελέα”, “αστυνομία” και “κοινωνική υπηρεσία”, ενώ αφενός η σχετική ποινική κύρωση έχει καταργηθεί, αφετέρου η έγγραφη πρωτοκολλημένη ενημέρωση των γονέων για την απουσία των παιδιών τους αποκλείει την εφαρμογή του άρθρου 13 του Π.Δ. 79/2017 περί διαδικασίας αναζήτησης των παιδιών.

4ον) Πολλοί διευθυντές απαιτούν rapid αντί self test, κατά παράβαση της σχετικής Κ.Υ.Α., ενώ

η ίδια Κ.Υ.Α. παραβιάζεται με την απαίτηση συμπλήρωσης κωδικού στις χειρόγραφες δηλώσεις των self test, ενώ από τον συνδυασμό της σχετικής διάταξης και του “Παραρτήματος Ι” το οποίο κατά την Κ.Υ.Α συμπληρώνεται από τους γονείς, δεν υφίσταται η υποχρέωση αυτή, καθώς δεν υπάρχει σχετικό πεδίο για τον κωδικό. Μάλιστα, υπήρξαν περιπτώσεις που διευθυντές σχολικών μονάδων ζήτησαν από γονείς να υποβληθούν τα παιδιά τους στο χώρο του σχολείου σε self test και να υποβληθεί ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα από τον υπολογιστή του σχολείου, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο σπίτι, πλην όμως η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται από την Κ.Υ.Α., ώστε δεν υφίσταται η σχετική υποχρέωση των γονέων, παρά μόνο η υποβολή εν τέλει των χειρόγραφων δηλώσεων με μόνο τον Α.Μ.Κ.Α. του μαθητή συμπληρωμένο σε αυτές.

Τα όσα έχω πληροφορηθεί από γονείς ότι έχουν λάβει χώρα σε αστυνομικά τμήματα, όπου οι γονείς αυτοί μήνυσαν τους διευθυντές των σχολείων για τη μη π.χ. πρωτοκόλληση των εγγράφων που τους κατέθεσαν, θα αποτελέσουν αντικείμενο εξωδίκου προσκλήσεώς μου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Η μη κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας εναντίον των διευθυντών των σχολικών μονάδων που παραβιάζουν τη νομοθεσία, συνιστά παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς υπαλλήλους, πολλώ μάλλον όταν αντιθέτως κινούν την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των μηνυτών γονέων !!

Η μη κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά των διευθυντών των σχολικών μονάδων ισχύει μόνο (και ορθά) για τις περιπτώσεις εκείνες που αυτοί απλά εφαρμόζουν τον νόμο και δεν επιτρέπουν π.χ. την είσοδο στις σχολικές μονάδες μαθητών που δεν έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ ή δεν φοράνε μάσκα, και όχι βεβαίως όταν αυτοί παραβιάζουν τον νόμο, όπως όταν π.χ. δεν πρωτοκολλούν τα έγγραφα που κατατίθενται στη δημόσια υπηρεσία της οποίας προΐστανται, ή προβαίνουν σε παράνομες κατά τα άνω απειλές, ή ακόμα και όταν επιτρέπουν την υποβολή των ανήλικων μαθητών σε διαγνωστικά τεστ χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των γονέων.

Διαφορετικά, οδηγούμαστε σε ένα πρωτοφανές “ακαταδίωκτο” των εκπαιδευτικών έναντι οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης αυτοί τελέσουν !!!

Σήμερα, σε συνεργασία με συγκεκριμένους γονείς, θα ενεργήσω για λογαριασμό τους εναντίον συγκεκριμένων διευθυντών συγκεκριμένων σχολικών μονάδων για συγκεκριμένες παραβατικές συμπεριφορές, για να επιταχύνω τη διαδικασία αποκατάστασης της έννομης τάξης (αλλά, ως φαίνεται, και της λογικής…) στις σχολικές μονάδες όλης της πολύπαθης χώρας μας…

https://nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »