Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΕ !! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !! ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !! ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ: ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΗΞΕ !! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!

 ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

Ο κ. Γιαννακός, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος προφανώς με την ιδιότητα του νοσηλευτή μπορεί να μιλάει για τις “επιπλοκές του κορωνοϊού” ενώ ο Φαίδων Βόβολης ως καρδιολόγος δεν μπορεί να μιλάει για τον κορωνοϊό, τα μέτρα, τις μάσκες ή τα εμβόλια, “απάντησε” στην εξώδικη καταγγελία των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού μιλώντας και πάλι στο OPEN.

[Aπό το 8:44]

https://www.youtube.com/watch?v=p6iybZq9p8U&t=628s

Μίλησε για το εξώδικο που έλαβε από μένα για λογαριασμό του Στράτου και του Θέμη Ψυχογυιού. Αυτή τη φορά άκουσα επιτέλους και το όνομά μου…

Πολύ πεσμένος, ήπιος, ουσιαστικά απολογητικός (έως και τον πολύ σκληρό τρόπο με τον οποίο δημόσια του επιτέθηκα, τον χαρακτήρισε απλά …δηκτικό), προσπάθησε να αναζητήσει προστασία στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, τοποθετώντας τον εαυτό του σε αυτούς που έχω απέναντί μου, ενώ είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι τα όσα νωρίτερα είχε αναφέρει στον ίδιο σταθμό σε βάρος των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού, δεν έχουν άμεση σχέση με αυτά που καταγγέλλω 1,5 χρόνο τώρα, αλλά

αφορούν στην κακοποίηση της αλήθειας αναφορικά με τις συνθήκες παραμονής της σορού της άτυχης γυναίκας επί τέσσερις μήνες στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “Αττικόν” και στη βαρύτατη προσβολή σε βάρος των παιδιών της, τα οποία δεν δίστασε να κατηγορήσει ότι “δεν έχουν τον Θεό τους και ¨”δεν σέβονται την μνήμη της νεκρής μητέρας τους”.

Προσπάθησε ατυχώς, αναζητώντας σανίδα σωτηρίας, να ταυτιστεί με τους ιατροδικαστές και τους γιατρούς (Λέων, Μαστοράκου, Κυδώνα) που βγαίνουν και κάνουν το άσπρο μαύρο στην ιατρική και την ιατροδικαστική επιστήμη, ψελλίζοντας τα περί του ιού που είναι υπεύθυνος έως σχεδόν και για το προπατορικό αμάρτημα, ενώ, ανεξαρτήτως της τραγικής για τις επιστήμες αυτές προσπάθειας αποδόμησης των διαφορετικών της Covid-19 αιτιών που έχουν βρεθεί στις νεκροτομές που έχω πετύχει να διενεργηθούν με την παρουσία τεχνικών συμβούλων για λογαριασμό των συγγενών των νεκρών, το αντικείμενο της συγκεκριμένης εξωδίκου καταγγελίας εναντίον του δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, αλλά αποκλειστικά και μόνο με τις αήθεις αναφορές του σε βάρος των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού και τα ψεύδη που ακούστηκαν στην προηγούμενη παρουσία του στον τηλεοπτικό αυτό σταθμό.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι δημοσιογράφου του OPEN δεν είχαν και ιδιαίτερη διάθεση να τον υποστηρίξουν, ενώ πολύ γρήγορα έκλεισαν τη σύνδεση.

Αφού λοιπόν, κ. Γιαννακέ, αυτός ήταν ο τρόπος που επέλεξες να “απαντήσεις”, η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Και να είσαι σίγουρος, ότι όταν έρθει αυτή η ώρα, ούτε τότε θα σε υποστηρίξει κανείς…

https://nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »