Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ο Ραντ Πολ καυτηριάζει τον υπουργό Υγείας του Μπάιντεν για τη φυσική ανοσία: «Εσείς είστε αυτός που αγνοεί την επιστήμη»

 

γράφει ο Matt Lamb

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Rand Paul επέκρινε έντονα την πίεση της κυβέρνησης Biden για εμβολιασμό και την άρνησή της να αναγνωρίσει τη φυσική ανοσία κατά τη διάρκεια ακρόασης την Πέμπτη.

«Κύριε Becerra, γνωρίζετε μια ισραηλινή μελέτη που είχε 2,5 εκατομμύρια ασθενείς και διαπίστωσε ότι η ομάδα των εμβολιασμένων είχε στην πραγματικότητα επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθεί από COVID από ό,τι οι άνθρωποι που είχαν κολλήσει COVID με φυσικό τρόπο;«, ρώτησε ο Paul τον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) Xavier Becerra.


Ο Becerra, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με την εποπτεία των υποδομών δημόσιας υγείας της χώρας, δήλωσε ότι

δεν είναι εξοικειωμένος με τη μελέτη.

«Νομίζω ότι ίσως θα έπρεπε να είστε, αν πρόκειται να ταξιδέψετε στη χώρα προσβάλλοντας τα εκατομμύρια των Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένου του αστέρα του ΝΒΑ Τζόναθαν Ισαάκ, που είχαν COVID και ανάρρωσαν, να κοιτάξετε μια μελέτη με 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους και να πείτε, λοιπόν, ξέρετε κάτι, εγώ πρέπει να πάρω την απόφαση. Αντ’ αυτού, αποκαλέσατε τον Τζόναθαν Άιζακ και άλλους, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ‘οπαδούς της επίπεδης γης‘», δήλωσε ο Paul.

Ο παίκτης των Orlando Magic, Jonathan Isaac, δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί επειδή έχει ήδη μολυνθεί από το COVID.

Ο Becerra εμφανίστηκε εικονικά (σ.μ. με τηλεδιάσκεψη) στις 21 Σεπτεμβρίου σε ένα φόρουμ για την πολιτική υγείας στο Κεντάκι, την πολιτεία καταγωγής του Paul. Κατά τη διάρκεια των σχολίων του, ο Becerra κατηγόρησε τους ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν για την πανδημία.

«Επειδή ορισμένοι «πλατύγλωσσοι», ιδίως όσοι βρίσκονται σε θέσεις επιρροής, επιλέγουν να πλασάρουν μυθοπλασίες, χάνουμε σήμερα περισσότερους από τους αγαπημένους μας ανθρώπους απ’ ό,τι πριν από λίγους μήνες«, δήλωσε ο Becerra, σύμφωνα με το Spectrum 1 News. Δεν είναι σαφές αν ο Becerra μιλούσε συγκεκριμένα για τον Paul, ο οποίος είχε COVID και ανάρρωσε από αυτό. Ο οφθαλμίατρος έχει πει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί επειδή η φυσική ανοσία από τα αντισώματά του είναι ισχυρότερη από τον εμβολιασμό.

Ο γερουσιαστής ρώτησε τον Becerra αν έχει πτυχίο θετικών επιστημών ή ιατρικής. Ο Becerra δεν έχει κανένα από τα δύο.

«Δεν είστε γιατρός. Έχετε πτυχίο θετικών επιστημών;» είπε ο Πολ.

«Και όμως ταξιδεύετε στη χώρα, αποκαλώντας ανθρώπους «οπαδούς της επίπεδης γης» που είχαν COVID, εξέτασαν μελέτες εκατομμυρίων ανθρώπων«, είπε ο Paul, «και έλαβαν τη δική τους προσωπική απόφαση ότι η ανοσία που απέκτησαν με φυσικό τρόπο είναι επαρκής, αλλά εσείς θεωρείτε κατά κάποιο τρόπο ότι έχετε το θράσος να πείτε σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς που επέζησαν από COVID ότι δεν έχουμε δικαίωμα να καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι την ιατρική μας περίθαλψη«.

«Εσύ μόνος σου είσαι ψηλά και έχεις πάρει αυτές τις αποφάσεις, ένας δικηγόρος χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο, χωρίς πτυχίο ιατρικής. Πρόκειται για μια αλαζονεία σε συνδυασμό με έναν αυταρχισμό που είναι απρεπής και αντιαμερικανικός«.

«Εσείς, κύριε, είστε αυτός που αγνοεί την επιστήμη«, είπε ο Paul. «Σταματήστε να εξουσιάζετε τους ανθρώπους, να συμπεριφέρεστε σαν αυτοί οι άνθρωποι να είναι αξιοθρήνητοι και άπλυτοι«, συνέχισε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει πιο βασικό ιατρικό δικαίωμα από το να αποφασίζουμε τι θα εισάγουμε στο σώμα μας«.

Ο Becerra δήλωσε ότι το υπόβαθρό του είναι στην «πολιτική υγείας».

Συγκεκριμένα, όμως, αυτή η εμπειρία στην πολιτική περιλαμβάνει μηνύσεις κατά καθολικών θρησκευτικών αδελφών, κέντρων υποστήριξης εγκυμοσύνης και δημοσιογράφων που τάσσονται υπέρ της ζωής.

Ως Γενικός Εισαγγελέας της Καλιφόρνια, ο Becerra εφάρμοσε τον νόμο της πολιτείας «περί αναπαραγωγικής ελευθερίας, λογοδοσίας, ολοκληρωμένης φροντίδας και διαφάνειας (FACT)», ο οποίος απαιτούσε από τα κέντρα πόρων εγκυμοσύνης να προωθούν τις αμβλώσεις. Τα κέντρα πόρων εγκυμοσύνης κέρδισαν την υπόθεσή τους στο Ανώτατο Δικαστήριο το 2018.

Επίσης, άσκησε ποινικές διώξεις κατά του δημοσιογράφου David Daleiden, ο οποίος αποκάλυψε τον ρόλο της βιομηχανίας αμβλώσεων στην εμπορία εμβρυϊκών μελών του σώματος. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο της έφεσης.

Ο Becerra έχασε επίσης μια υπόθεση του 2020 στο Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον των Μικρών Αδελφών των Φτωχών. Η Καλιφόρνια προσπάθησε να αναγκάσει τις καθολικές καλόγριες να πληρώνουν για αμβλώσεις ως μέρος του προγράμματος ασφάλισής τους.

Όπως σημείωσε ο Paul, το υπόβαθρο του Becerra στην πολιτική υγείας κατά κάποιο τρόπο δεν τον οδήγησε να έχει κατανόηση των πλεονεκτημάτων της φυσικής ανοσίας, τα οποία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς.

Ο καθηγητής Martin Kulldorff, επιδημιολόγος που διδάσκει στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δήλωσε ότι μια ισραηλινή μελέτη σχετικά με τη φυσική ανοσία αποδυνάμωσε το επιχείρημα για τα «διαβατήρια εμβολίων».

Δεν είναι σαφές εάν τα σχόλια του γερουσιαστή Paul σχετικά με μια ισραηλινή μελέτη φυσικής ανοσίας αναφέρονταν στη δημοσίευση της 25ης Αυγούστου, η οποία διαπίστωσε ότι «τα εμβολιασμένα άτομα είχαν 27 φορές υψηλότερο κίνδυνο συμπτωματικής μόλυνσης από COVID σε σύγκριση με τα άτομα με φυσική ανοσία από προηγούμενη νόσο COVID», σύμφωνα με την περίληψη του Kulldorff.

Η μελέτη εξέτασε πάνω από 60.000 άτομα, αλλά αντλήθηκε από μια δεξαμενή άνω των 2 εκατομμυρίων ατόμων, οπότε είναι πιθανό ο Paul να έκανε λάθος.

Μια μελέτη του Ιουνίου του 2021 σε υπαλλήλους της Cleveland Clinic διαπίστωσε επίσης ότι η φυσική ανοσία είχε διαρκή προστασία.

«Η αθροιστική επίπτωση της λοίμωξης SARS-CoV-2 παρέμεινε σχεδόν μηδενική μεταξύ προηγουμένως μολυσμένων μη εμβολιασμένων ατόμων, προηγουμένως μολυσμένων ατόμων που είχαν εμβολιαστεί και προηγουμένως μη μολυσμένων ατόμων που είχαν εμβολιαστεί», αναφέρεται στο έγγραφο.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: life site

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

kanenazori.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »