Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ !

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-09-30, 7.57.17 μμ

Μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας στη μία από τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειές μας να με χτυπήσετε, ρίχνοντας τον προβολέα στις εκταφές.

Aναπόφευκτα τον ρίξατε ολόκληρο πάνω μου και στις νεκροτομές, και τώρα τρέχετε και δεν φτάνετε.

Γιατί έγινε γνωστό και σε αυτούς που δεν το γνώριζαν, ότι έχουν γίνει πάνω από είκοσι νεκροτομές, και η λοίμωξη “Covid-19” εξαφανίζεται από παντού και τα πιστοποιητικά θανάτου αλλάζουν μετά τις νεκροτομές και στη θέση της “Covid-19” μπαίνουν ισχαιμικές νεκρώσεις εντερικών σωλήνων και εγκεφαλικές νεκρώσεις, εκφυλίσματα μυοκαρδίου και εγκεφαλικά οιδήματα, ρήξεις κοιλιακών αορτών και τρώσεις τραχείας.
Και η λίστα είναι μακρά…

Έτσι, μετά την παταγώδη αποτυχία σας, με τελευταία το ηχηρότατο χαστούκι με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και παράλληλα με την προσπάθειά σας να με συνδέσετε με τις ιστοσελίδες και τους λογαριασμούς που ερευνούσε η Δίωξη, όπως προηγουμένως είχατε κάνει με τις εκταφές και τα ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού ,
οργανώσατε στα κανάλια σας και στις ιστοσελίδες σας εκστρατεία παραπλάνησης του κοινού, στο πλαίσιο της οποίας επιχειρείτε να αποδώσετε στον κορωνοϊό έως και το …big bang ,
και να πείσετε τον κόσμο ότι ΚΑΙ αυτές οι διαφορετικές αυτές αιτίες οφείλονται στον δυστυχή κορωνοϊό, ο οποίος αν είχε εγκέφαλο σίγουρα θα σκεφτόταν τι άλλο θα του φορτώσουν…

Αυτό που σε τόσα βίντεο έχω μαζί σας διακωμωδήσει, αυτό το “τα κάνει αυτά ο κόβιντ”, έχει περάσει πλέον σε ανώτερο επίπεδο και ακούγεται επίσημα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και διαβάζεται σε εφημερίδες και ιστοσελίδες ,
γιατί είναι υποχρεωμένη πια η εγκληματική οργάνωση να το τερματίσει κυριολεκτικά και να θυσιάσει την ιατρική και την ιατροδικαστική επιστήμη, αλλά και την απλή λογική, στο βωμό της απάτης και του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Και κυρίως, αυτό που πάση θυσία πρέπει να σώσουν, το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού, για το οποίο άλλωστε εφαρμόστηκαν τα πρώτα δύο. Αυτό που περιγράφω και αποδεικνύω στη μήνυσή μου των 4.311 σελίδων της 19ης Ιουλίου.

Αναμενόμενο, επομένως, να αρχίσουν να αποδίδουν ακόμη και τις ισχαιμικές νεκρώσεις εντερικών σωλήνων (Μιχάλης Βραχάλης/ΑΤΤΙΚΟΝ) στον κόβιντ. Όπου να ‘ναι θα μας πουν ότι τον Γιώργο Βαρασιά τον κράτησε αφυδατωμένο ο κόβιντ ή ότι την τρώση της τραχείας στην Κατερίνη, την ρήξη κοιλιακής αορτής στη Λιβαδειά ή το υπερμεγέθες εσωτερικό τραύμα στο Τζάνειο, τα προκάλεσε και αυτά ο κόβιντ.
Και τόσα άλλα…

Θα τα δούμε ΤΩΡΑ όλα αυτά, γιατί είναι ώρα, και πολύ άργησα (ΚΑΙ ένεκα των οργανωμένων εναντίον μου επιθέσεων των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα) ,
να κόψουμε μαχαίρι και το νέο αυτό σχέδιο της οργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »