Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Βόμβες αλήθειας από Αμερικανό Γερουσιαστή. Το 63% τον θανάτων από τη μετάλλαξη Δέλτα, ήταν πλήρως εμβολιασμένα άτομα

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI) συνέχισε να ρίχνει βόμβες αλήθειας στη Γερουσία των ΗΠΑ σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τα πιστοποιημένα από την κυβέρνηση εμβόλια COVID.

ron johnson

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Πέμπτη, ο γερουσιαστής Johnson επισήμανε ότι το 63% όλων των θανάτων από τον κορωνοϊό Delta τους τελευταίους 7,5 μήνες ήταν πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Προφανώς, η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων ΔΕΝ είναι μια πανδημία των ανεμβολίαστων!

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα σας το πουν αυτό. Οι γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα το λογοκρίνουν αυτό. Έτσι, ο Ρον Τζόνσον έριξε αυτή τη βόμβα αλήθειας στο

βήμα της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Πηγή: TGP

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ


    Στέλεχος Pfizer: Οι εμβολιασμένοι έχουν 300% περισσότερη πιθανότητα μόλυνσης από COVID-19

    Η Karen Kingston είχε δουλέψει για την Pfizer ως αντιπρόσωπος πωλήσεων για το χάπι Viagra στη Νέα Υόρκη, πριν εγκαταλείψει την εταιρεία το 2007 για να φτιάξει μια δική της εταιρεία προώθησης πωλήσεων.

    Όπως αποκαλύπτει η ίδια με έγγραφο της ίδιας της Pfizer η πλήρης έγκριση που έλαβε από τον FDA για την τρίτη δόση του εμβολίου COFIRNATY περιέχει κλινική απόδειξη ότι ο εμβολιασμός αυξάνει τις πιθανότητες μόλυνσης από τον COVID κατά τουλάχιστον 300%!

    Η Kingston είναι επί του παρόντος ειδική στο φαρμακευτικό μάρκετινγκ και αναλυτής βιοτεχνολογίας. Όταν εξέτασε την πλήρη έγκριση του FDA για το COMIRNATY, το εμβόλιο δηλαδή BNT162b2, βρήκε αποκαλυπτικά στοιχεία στις κλινικές μελέτες της Pfizer.

    Η Kingston έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από την ενημέρωση της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 και το οποίο τιτλοφορείται:

    «Αίτηση για χορήγηση άδειας για αναμνηστική (τρίτη) δόση για COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA)».

    https://amazonios.net/stelechos-pfizer-oi-emvoliasmenoi-echoyn-300-perissoteri-pithanotita-molynsis-apo-covid-19/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »