Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Φταίνε οι ακαταδίωκτοι, ή μήπως οι λακέδες που παριστάνουν τους "δημοσιογράφους"; Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο σημείο του πλανήτη η φάρα αυτή θα είχε ξηλωθεί εκ θεμελίων και θα βρισκόταν, σύσσωμη, ισόβια πίσω απ' τα κάγκελα.

 Periklis Bozinakis

Και στοίχημα εκατό χιλιάδες ευρώ να βάλεις ότι θα συγκρατηθείς, θα το χάσεις. Είχα την ατυχία για μερικά λεπτά να ακούσω "συνέντευξη" κορυφαίας επιστήμονος στον realfm προσφάτως, σήμερα, το 2024, σχετικά με το θόρυβο γύρω από τα ενέσιμα που όσο κι αν τον σκεπάζουν δεν μπορεί να καταλαγιάσει, διεθνώς. Ναι, την Παγώνη εννοώ, τον Πιγκουίνο, τη διασπορέα της ξαφνικίτιδας, το σούργελο που έχει πάρει στο λαιμό της μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, που θα έπρεπε μαζί με τους συνεργούς της να βρίσκεται στη φυλακή, και που οι εργοδότες της θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν την εσχάτη των ποινών.

Η "δημοσιογραφία" στα καλύτερά της. Λέει ο Νιφλής, το τσιράκι αριστερά: "Ναι, αλλά υπάρχουν παρενέργειες. Περιορισμένες μεν (!!!) αλλά υπάρχουν (!!!)". "Περιορισμένες" παρενέργειες το ξεκλήρισμα και η γενοκτονία. Και απαντάει ο Πιγκουίνος: "Μα δεν είχαμε πει ότι αποκλείονται οι παρενέργειες, απλώς ζυγίσαμε τις ΠΙΘΑΝΕΣ παρενέργειες με τα ΟΦΕΛΗ (!!!). Οι τούρμπο καρκίνοι, οι μυοκαρδίτιδες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι ανακοπές που στέλνουν στον άλλο κόσμο καθημερινά μερικές εκατοντάδες χρήστες της Pfeizer και της Moderna, είναι οι "πιθανές παρενέργειες". Τα αυτοάνοσα και η κατάρρευση του ανοσοποιητικού με άγνωστα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, επίσης. Και τα "οφέλη" είναι οι γεμάτες ΜΕΘ από χρήστες ενέσιμων και το γεγονός ότι οι χρήστες αυτοί νοσούν συνεχώς, σε αντίθεση με τους μη-χρήστες. Και όλος αυτός ο παραλογισμός στον αέρα, δημοσίως, στα μούτρα των αποβλακωμένων καταναλωτών. Και δεν βρίσκεται κάποιος, ένας, για δείγμα, να ξεστομίσει το δεδομένο, το ορατό, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Φταίνε οι ακαταδίωκτοι, ή μήπως οι λακέδες που παριστάνουν τους "δημοσιογράφους";

Και το αδιανόητο: όλο αυτό το ξέπλυμα, τις δήθεν "αμφιβολίες" και τις "δύσκολες" δήθεν ερωτήσεις, το προβάλλουν ως μαγκιά, ως ανεξάρτητη δημοσιογραφία (...), ως κριτική στην κυβέρνηση, ως... αντίσταση! Προσπαθούν να καβαλήσουν το κύμα που σαρώνει το Καθεστώς. Ο Χατζηνικολάου, ενορχηστρωτής του εν λόγω σταθμού και τσιράκι του συστήματος, δήλωσε προχθές: "Όταν τα λέγαμε εμείς, ήμασταν ψεκασμένοι (!!!)". Να δεις που ήδη θεωρείται τίτλος τιμής. Σε λίγο θα βγαίνουν ένας-ένας οι χαφιέδες και οι ρουφιάνοι και θα τον διεκδικούν, αλλαξοπιστώντας. Δύο τινά μπορεί να ισχύουν: ή αυτό που προανέφερα, ή όντως το Καθεστώς, βουτηγμένο στα κακουργήματα, χαρακτήριζε ως "συνομωσιολόγους" ακόμα και τους λακέδες του, αν τολμούσαν έστω και να αμφιβάλλουν, έστω και να κρατάνε πισινή! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο απ' τα δύο.

Την ίδια στιγμή τσιμουδιά για την δωδεκάμηνη εποπτεία που επέβαλλε "η πατρίδα τους", η Ευρώπη, επί των αγροτικών επιδοτήσεων: 250 δις πιστώθηκαν, και λείπουν 250 εκατομμύρια!!! Δεν φτάσανε ποτέ στους αποδέκτες. Εξαφανίστηκαν. Και υπάρχουν κάποιοι τύποι που συνήθως αυτά που "εξαφανίζονται" τα μοιράζουν σε συνεργούς της Συμμορίας Μητσοτάκη (αλλά και των προηγούμενων ολετήρων) και παίρνουν προμήθεια.

Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο σημείο του πλανήτη η φάρα αυτή θα είχε ξηλωθεί εκ θεμελίων και θα βρισκόταν, σύσσωμη, ισόβια πίσω απ' τα κάγκελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »