Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Κορωναϊός: Εξέγερση 52 Αυστριακών γιατρών!

 

Σκληρά λόγια από 52 γιατρούς σε ανοιχτή επιστολή: Οι γιατροί -μεταξύ των οποίων και καθηγητές πανεπιστημίου- ασκούν δριμεία κριτική στην υποχρεωτική πορεία εμβολιασμού και στις φορολογικές ιδέες της ηγεσίας του ιατρικού συλλόγου και προειδοποιούν για «περαιτέρω διαίρεση του πληθυσμού».


Η ιδέα των φορολογικών ελαφρύνσεων για τους εμβολιασμένους, η οποία προτάθηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, ίσως ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους υπογράφοντες την ανοιχτή επιστολή: Οι 52 γιατροί αντιτίθενται σθεναρά στην προπαγάνδα για έναν «άμεσο ή έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό», γράφουν στη δήλωσή τους προς τον Ιατρικό Σύλλογο. Μεταξύ των υπογραφόντων την επιστολή αυτή είναι καθηγητές πανεπιστημίου, γενικοί ιατροί , ειδικοί στην εσωτερική ιατρική και ιατροί πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στην Εξέγερση Corona, οι γιατροί τονίζουν ότι είναι «βαθιά απογοητευμένοι» από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου. Ως εκ τούτου, προειδοποιούν την

επαγγελματική εκπροσώπηση: «Δεν θέλουμε να μιλάμε πολιτικά ούτε για άμεσο ούτε για έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό και δεν θέλουμε να προτείνουμε φορολογικές παροχές για τους εμβολιασμένους στην πολιτική, όπως έγινε πρόσφατα από την πλευρά του προέδρου. Δεν βλέπουμε αυτές τις δραστηριότητες ως ιατρικές εργασίες».

Το ποσοστό εμβολιασμού αυξάνεται ελάχιστα
Οι γιατροί προειδοποιούν επίσης με σαφήνεια: «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι το 
ιατρικό επάγγελμα να εντείνει τη διαίρεση στον πληθυσμό που ήδη υπάρχει εξαιτίας του θέματος του Covid».

Και οι 52 γιατροί εγγυώνται: «Θέλουμε να φροντίζουμε όλους τους ασθενείς εξίσου καλά – ανεξάρτητα από το αν είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι».

Όπως έχει ήδη αναφέρει το eXXpress, τα ποσοστά εμβολιασμού παραμένουν στάσιμα, ο ημερήσιος αριθμός εμβολιασμών είναι μόλις 11.800. Επί του παρόντος, το 61,5 % των ατόμων που ζουν στην Αυστρία έχουν πλήρη εμβολιαστική προστασία.

Η ανοιχτή επιστολή των γιατρών
Κριτική στην πολιτική εμβολιασμού της ιατρικής ηγεσίας: Οι υπογράφοντες τη διαμαρτυρία

Μετάφραση του εγγράφου:

Θέμα: Διάφορες δηλώσεις του Προέδρου του Αυστριακού Ιατρικού Συλλόγου Univ.-Prof. Dr. Thomas Szekeres σχετικά με την πανδημία.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι!

Εμείς, οι υπογράφοντες ιατροί, είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από ορισμένες πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου μας με αφορμή την πανδημία και πιστεύουμε, ως εκ τούτου, ότι ο Πρόεδρος του Αυστριακού Ιατρικού Συλλόγου δεν μας εκπροσωπεί ως ιατρούς από αυτή την άποψη.

Ο κατ’ όνομα ανώτατος εκπρόσωπος του αυστριακού ιατρικού επαγγέλματος πρέπει να προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό με αντικειμενικό και υποστηρικτικό τρόπο, ιδίως σε περιόδους κρίσης, και πρέπει να αντανακλά την υπεύθυνη λειτουργία των ιατρών προς το κοινό στις εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης.

Εμείς οι γιατροί έχουμε την ευθύνη να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη για όλους, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας πανδημίας.

Πολιτικά, δεν θέλουμε να μιλάμε για άμεσο ή έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό και δεν θέλουμε να προτείνουμε φορολογικές ελαφρύνσεις για όσους εμβολιάζονται στην πολιτική, όπως έκανε πρόσφατα ο Πρόεδρος. Δεν θεωρούμε αυτές τις δραστηριότητες ως ιατρικά καθήκοντα.

Σίγουρα δεν θέλουμε το ιατρικό επάγγελμα να βαθύνει το διχασμό στον πληθυσμό που ήδη υπάρχει λόγω του θέματος του Covid.

Πιστεύουμε ότι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος, διότι θέλουμε πρωτίστως να εκπληρώνουμε το ιατρικό μας καθήκον και να αντιμετωπίζουμε όλους τους ασθενείς με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από το αν έχουν εμβολιαστεί ή επανεμβολιαστεί ή αν διαφέρουν μεταξύ τους με οποιονδήποτε τρόπο.


Πηγή: express.at

Το άρθρο μας εστάλη μεταφρασμένο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πραγματοποιήθηκαν ελάχιστες διορθωτικές παρεμβάσεις από τον υποφαινόμενο.

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »