Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

“ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ” ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟ 20ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ” ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ” …”ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-02, 1.38.35 πμ

Έγινε σήμερα το πρωί η νεκροτομή στον 20χρονο φοιτητή από την Έδεσσα. “Αδιευκρίνιστο εν αναμονή των εργαστηριακών”, το αρχικό πόρισμα. Δεν υπήρχε καμία προφανής αιτία για τον θάνατό του. Το παιδί δεν είχε κανένα ιατρικό ιστορικό, δεν ελάμβανε καμία φαρμακευτική αγωγή. Σπούδαζε και εργαζόταν παράλληλα στην Κρήτη, είχε πάει στην Θεσσαλονίκη να βρεθεί με φίλους του που ζουν στην συμπρωτεύουσα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/30/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%87/

Είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer μέσα Αυγούστου. Ο πατέρας του μου είπε ότι είχε διαμαρτυρηθεί από τότε για ζαλάδες.

Μία τέτοια ζαλάδα είπε στους φίλους του χθες το πρωί, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, ότι αισθάνθηκε πως είχε. αμέσως μετά κατέρρευσε και πέθανε…

Μίλησα με την τεχνική σύμβουλο της οικογένειας, την

Κατερίνα Αποστολίδου. Ήταν η ώρα να αυξήσω την ομάδα των ιατροδικαστών με τους οποίους συνεργάζομαι στη μάχη των νεκροτομών. Θυμίζω ότι οι άλλοι δύο είναι ο Δημήτρης Γαλεντέρης και ο Σωκράτης Τσαντίρης. Με τον Σωκράτη έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ανέλαβε τους θανάτους του Κώστα Αβραμίδη, του Γιώργου Βαρασιά και του πατρός Χαράλαμπου Χατζηχαρλάμπους, ο Δημήτρης τους υπόλοιπους. Σήμερα ήταν η πρώτη νεκροτομή με την Κατερίνα Αποστολίδου. Ήταν η ιατροδικαστής που είχε παραστεί ως τεχνική σύμβουλος στη νεκροτομή της Κατερίνης. Ευτυχώς. Γιατί η δική της παρουσία ήταν η εγγύηση για να βγει η αλήθεια. Ο θάνατος “από κορωνοϊό” έγινε θάνατος από τρώση της τραχείας στη διασωλήνωση. Μία διασωλήνωση από αυτές που γίνονται από το πουθενά στα κολαστήρια.

Άκουσα πρώτη φορά για το “σύνδρομο του εμβολίου”. Θα τα πούμε για αυτό. Σύντομα.

Θα περιμένουμε τις εργαστηριακές.

Εν τω μεταξύ όμως ο Δημήτρης και εγώ δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Την Δευτέρα θα κάνουμε παρέμβαση. Πολύ δυνατή παρέμβαση.

Ο σκοπός μας είναι πολύ σημαντικός. Πάρα πολύ σημαντικός.

Να διασφαλιστεί ότι από εδώ και στο εξής οι “ξαφνικοί θάνατοι” που στις νεκροτομές μεταφράζονται σε “αδιευκρίνιστα”, θα είναι πια “από το εμβόλιο”.

Ή το εμβόλιο δεν θα γίνεται καθόλου.

Πολεμάμε ταυτόχρονα σε χίλια μέτωπα.

Το αξίζει η πατρίδα μας.

Το αξίζουν οι οικογένειές μας, το αξίζετε εσείς.

Μείνετε συντονισμένοι.

nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »