Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΤΡΑΓΩΔΙΑ… ΘΑΝΑΤΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ… ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER…

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-09-30, 8.43.33 μμ

ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ…
ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ,
ΕΠΕΣΕ ,
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ,
ΠΕΘΑΝΕ…

ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ,
ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ,
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ…

Μου σκίστηκε η ψυχή…

Σ’ αυτήν την κόλαση ενάμιση χρόνο τώρα, έχω ζήσει τραγικές στιγμές. Έχω κλάψει πολλές φορές. Έχω ακούσει τον πόνο των εγγονών, τον πόνο των παιδιών, τον πόνο των συζύγων, για τον
άνθρωπό τους που χάθηκε, έχω ακούσει και τον πόνο μανάδων. Της μάνας του Γιάννη Γεωργακόπουλου, της μάνας του Φίλιππου Καλλιγέρη. Και άλλων.

Αλλά αυτό που άκουσα σήμερα, και είναι δυστυχώς αυτό που θα ακούσω πολλές φορές στο μέλλον, και το καταλαβαίνω αυτό όσο διαβάζω το κείμενο της 5ης Αυγούστου των επιστημόνων που
αρχίζει και γίνεται τρομακτική πραγματικότητα, ξεπερνά τα όριά μου.

Γιατί το παλληκάρι αυτό θα μπορούσε να είναι γιος μου.
Θα μπορούσε, πανάθεμά τους…

1 σχόλιο:


  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ…………. Vaccinated Mother

    One Month Old Baby Of Vaccinated Mother – 0:42

    https://newtube.app/TonyHeller/V4BcMwX

    La mère a été vaccinée avec Pfizer.
    Rebecca avait 1 mois.
    La mère a allaité son bébé.
    Admirez le résultat !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »