Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ NUSEIRAT ΣΤΗ ΓΑΖΑ

 ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ 210 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 600 ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ 4 ΟΜΗΡΟΥΣ! 

7 ΒΙΝΤΕΟ 5 ΦΩΤΟ


ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: ”ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ” κανιβαλίζουν 210 πολίτες και τραυματίζουν άλλους 400 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσουν 4 ομήρους! αλλά κατά την επιχείρηση σκότωσαν άλλους ομήρους!

update 11.00 μμ o αριθμός των τραυματιών από την ισραηλινή επιχείρηση Nuseirat πέρασε τους 600 (Al-Hadath)


Σήμερα, Σάββατο, οι δυνάμεις Kατοχής διέπραξαν μια αιματηρή σφαγή στο στρατόπεδο Nuseirat στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, αφού εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση και κατέστρεψαν πολλά σπίτια πάνω από τους κατοίκους τους. 

Eπιχείρηση απελευθέρωσης 4 Ισραηλινών ομήρων οδήγησε σε ΜΑΚΕΛΕΙΟ νεκροί εκατοντάδες άμαχοι!

Το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο στρατός κατοχής εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου βάναυση επίθεση στο στρατόπεδο Nuseirat, επιβεβαιώνοντας την παρουσία εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών στους δρόμους.

Πρόσθεσε ότι η Kατοχή στόχευσε άμεσα αμάχους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν δεκάδες πτώματα μαρτύρων και τραυματιών που βρίσκονται στο έδαφος, στους δρόμους και μέσα σε ασφαλή σπίτια, ενώ ασθενοφόρα και πολιτική άμυνα δεν μπορούν να φτάσουν στο σημείο λόγω της έντασης ο βομβαρδισμός και η επιθετικότητα της κατοχής.

Το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι 210 μάρτυρες και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν σε φρικτές σφαγές που διέπραξε η κατοχή στο Νουσεϊράτ.


Ο ισραηλινός στρατός κατοχής ανακοίνωσε, σε ανακοίνωσή του, την απελευθέρωση 4 Ισραηλινών αιχμαλώτων από το Νουσεϊράτ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, μετά από βίαιες αεροπορικές, χερσαίους και θαλάσσιους βομβαρδισμούς στην περιοχή, που οδήγησαν σε μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά.

Ο κατοχικός στρατός είπε, «Οι τέσσερις αιχμάλωτοι που απελευθερώθηκαν από το Nuseirat είναι οι Noa Argamani, Almoa Meir, Andrey Kozlov και Shlomi Ziv», προσθέτοντας: «Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων απελευθερωθέντων είναι καλή και μεταφέρθηκαν για ιατρική εξέταση στο Νοσοκομείο Hashomer.”

Πώς ήταν η επιχείρηση;

Οι «ισραηλινές» ειδικές δυνάμεις διείσδυσαν στο στρατόπεδο Nuseirat και ανακαλύφθηκαν από την Παλαιστίνιους μαχητές και συγκρούστηκαν μαζί τους, πριν η κατοχή εξαπολύσει ισχυρή δύναμη πυρός στοχεύοντας σπίτια και πολίτες στην αγορά του στρατοπέδου Nuseirat.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η κατοχή χρησιμοποίησε όλη τη δύναμή της (αεροπλάνα, τανκς, drones quadcopter) για να πετύχει στην επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, ναυτικό και διάφορες υπηρεσίες του Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η κατοχή βομβάρδισε περισσότερα από 8 σπίτια και πυροσβεστικές ζώνες για να διαλύσει την όποια αντίσταση και να εκτοπίσει πολίτες, και διέπραξε μια σφαγή που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 210 αμάχους στο Nuseirat.

Το Ισραήλ παραδέχτηκε ότι ένας αριθμός στρατιωτών από τη μονάδα Yamam τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι αυτή η διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί από τον Νετανιάχου στο εσωτερικό του Ισραήλ και σε έμμεσες διαπραγματεύσεις με την άλλη πλευρά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη μεγάλοι αριθμοί αιχμαλώτων και η ανάκτηση 4 από αυτούς είναι κάτι που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των πολέμων.

Σε εσωτερικό ισραηλινό επίπεδο, η συνέντευξη Τύπου του Benny Gantz, στην οποία αναμενόταν να ανακοινώσει την παραίτησή του από την πολεμική κυβέρνηση, θα γίνει δευτερεύον ζήτημα, καθώς η διαδικασία απελευθέρωσης των αιχμαλώτων θα έρθει στο προσκήνιο των πολιτικών και μέσων ενημέρωσης. 

Ο Νετανιάχου θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την άποψή του ότι η απελευθέρωση των κρατουμένων είναι στρατιωτικά δυνατή.


αμερικάνικη …βοήθεια

Yπήρξε εμπλοκή και Αμερικανικών δυνάμεων στην πολυαίμακτη επιχείρηση..Μια αμερικανική δύναμη χρησιμοποίησε ένα φορτηγό ανθρωπιστικής βοήθειας ως πρόσχημα. Το φορτηγό αυτό ήρθε από την αμερικανική προβλήτα στο στρατόπεδο Al-Nuseirat…

Μια σύγκρουση ξέσπασε με την αμερικανική δύναμη μόλις ανακαλύφθηκε.


Πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδρομές στην αγορά Al-Nuseirat, η οποία ήταν γεμάτη αμάχους, για να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι για το «όχημα ανθρωπιστικής».
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή πάνω από 210 αμάχων που βρίσκονταν στην αγορά.

Η δύναμη κατευθύνθηκε πίσω από όπου ήρθε, την αμερικανική προβλήτα, ενώ τα πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν τα πάντα στο πέρασμά της.

Αμερικανός αξιωματούχος είπε στο CNN: Ο πυρήνας των ΗΠΑ που βοήθησε στη διάσωση των ομήρων βρίσκεται στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου συλλέγοντας πληροφορίες.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι τα στρατεύματά τους κρύφτηκαν μέσα σε ένα φορτηγό που περιγράφεται ότι χρησιμοποιούνταν για «παράδοση βοήθειας».

«Οι ισραηλινές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του Shin Bet και της ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας της ισραηλινής αστυνομίας, Yamam, χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό παράδοσης βοήθειας ως κάλυμμα για να διεισδύσουν στην περιοχή κοντά στο νοσοκομείο Al-Awda».

Οι αιχμάλωτοι αποσύρθηκαν στην πλωτή προβλήτα που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το ίδιο φορτηγό.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της Γάζας ανέφεραν ότι περισσότεροι από 200 Παλαιστίνιοι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που ξεκίνησε με τη βοήθεια του αμερικανικού στρατού.

Χαμάς: Η εμπλοκή της Ουάσιγκτον αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον συνένοχο ρόλο της αμερικανικής διοίκησης και την πλήρη συμμετοχή της στα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

“Ήταν σε ένα φορτηγό που μετέφερε ρούχα και τηγάνια”, είπε ένας τραυματίας Παλαιστίνιος αυτόπτης μάρτυρας για τις ισραηλινές δυνάμεις που μπήκαν κρυφά στον προσφυγικό καταυλισμό Al-Nuseirat σε ένα φορτηγό ανθρωπιστικής βοήθειας που ερχόταν από την αμερικανική προβλήτα.

Επομένως καμουφλαρισμένες ισραηλινές κι αμερικάνικες ειδικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ως κάλυψη οχήματα της ανθρωπιστικής βοήθειας για να διεισδύσουν αλλά και την πλωτή αμερικάνικη προβλήτα για απόβαση-προώθηση απόσυρση που δημιουργήθηκε για να έρχεται η ανθρωπιστική βοήθεια μέσω Κύπρου..Ο θαλάσσιος δρόμος χρησιμοποιήθηκε ως Εφιάλτης.. Η επιχείρηση για τη διάσωση τεσσάρων ομήρων ονομάζεται «Seeds of Summer».

Επομένως «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

ακρωτηριασμένα μέλη παντού..

το σύμβολο του πολιτισμού του 21ου αιώνα μ.Χ …



Εν κατακλείδι

ο Νετανιάχου για λόγους προσωπικής πολιτικής επιβίωσης καθώς ήταν επικείμενη η παραίτηση του Υπ Άμυνας έκανε μια επιχείρηση απελπισίας σκοτώνοντας εκατοντάδες Παλιστίνιους αμάχους ανθρώπους για να απελευθερώσει 4 ομήρους όταν πίσω αφήνει ομήρους άλλους πάνω από 100.

Θα μπορούσε και τους ομήρους να έχει απελευθερώσει αυτούς και πολύ περισσότερους και ν΄αποφύγει να χρεωθεί αυτό το φρικιώδες έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αν εξαντλούσε την οδό της διαπραγμάτευσης.

Καμιά ζωή πολίτη δεν αξίζει περισσότερο από την άλλη εκτός κι αν υπάρχει το δόγμα της Αρίας φυλής ή του περιούσιου..

Με αυτή του την ενέργεια θέτει σε αμεσότερο κίνδυνο τη ζωή των υπόλοιπων ομήρων αλλά ήθελε ν΄αποδείξει ότι το θεώρημα του ότι με πυγμή θα απελευθερώσει τους ομήρους ήταν ορθό..

όλος ο κόσμος δεν είναι το Ισραήλ με ενέργειες σαν τη σημερνή τίθεται σε κίνδυνο η παγκόσμια ειρήνη.. ενώ διαιωνίζεται το εθνοφυλετικό μίσος στην περιοχή

Francesca Albanese, ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Παλαιστίνη: «Με ανακούφισε η απελευθέρωση τεσσάρων ομήρων, αλλά δεν θα έπρεπε να είχε το κόστος του θανάτου 200 Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών».

Ζοζέπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης : Οι αναφορές που έρχονται από τη Γάζα για άλλη μια σφαγή αμάχων είναι φρικτές και το καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο.Το λουτρό αίματος στη Γάζα πρέπει να σταματήσει αμέσως και η πρόταση του Μπάιντεν είναι ο δρόμος προς την μόνιμη κατάπαυση του πυρός και τον τερματισμό των μαχών.

κατά την επιχείρηση σκότωσαν άλλους ομήρους!Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Al-Qassam, “Abu Ubaida”:
Αυτό που πραγματοποίησε ο Σιωνιστικός εχθρός στην περιοχή Νουσεϊράτ στη μέση της Λωρίδας της Γάζας είναι ένα περίπλοκο έγκλημα πολέμου και οι πρώτοι που υπέστησαν ζημιά ήταν οι αιχμάλωτοι του.
Διαπράττοντας φρικτές σφαγές, ο εχθρός μπόρεσε να απελευθερώσει κάποιους από τους αιχμαλώτους του, αλλά ταυτόχρονα σκότωσε κάποιους από αυτούς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
-Η επιχείρηση θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για τους εχθρικούς αιχμαλώτους και θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις στις συνθήκες και τη ζωή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »