Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τροποποίηση Καιρού: «Ψεκάζουμε συνέχεια τα σύννεφα» λέει ο μετεωρολόγος Φαραζούλης

Στον ΣΚΑΪ ξαφνικά ανακάλυψαν την τροποποίηση καιρού, και μάλιστα την βάφτισαν «μεταβολή των καιρικών συνθηκών»

Μιλώντας στο κυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΪ, ο μετεωρολόγος Γιώργος Φαραζούλης αναφέρθηκε στην τροποποίηση καιρού που γίνεται στην Ελλάδα (σ.σ. κυρίως μέσω ΕΛΓΑ) κι ό,τι δεν πρόκειται για την “συνωμοσιολογία” (σ.σ. γελάκια στο πάνελ) «αλλά για κάτι που γίνεται τα τελευταία 50 χρόνια και μάλιστα με… μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο». 

Όπως είπε, «ο άνθρωπος προσπαθεί να αλλάξει στο μέτρο του δυνατού κάποια καιρικά φαινόμενα, που αυτά δεν είναι πολλά, απλά να μην πέσει χαλάζι, να καταστείλει το χαλάζι, να προκαλέσει βροχή σε μέρη που υποφέρουν από παρατεταμένη ξηρασία, ανομβρία, να αυξήσει το χιόνι, πάλι για θέματα ξηρασίας και όχι για τουριστικούς λόγους, καθώς επίσης και να διαλύσει ομίχλη σε αεροδρόμια καθώς εξαιτίας τους υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις» – ε… δεν έμεινε και τίποτα!

Κι αυτό υπό “προϋποθέσεις”: «Δεν μπορεί για παράδειγμα να

προκληθεί βροχή αν δεν υπάρχουν σύννεφα και μάλιστα όχι όποια σύννεφα, αλλά κάποιας κατηγορίας σύννεφα, που έχουν μέσα έντονο δυναμικό, δηλαδή είναι κατακόρυφης ανάπτυξης στα οποία μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό της βροχής», διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, υπάρχουν δύο υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από ειδικά τροποποιημένα αεροπλάνα. Το ένα, όπως είπε, είναι «τα υγροσκοπικά φυσίγγια, είναι στην ουσία απλό αλάτι, γιατί το αλάτι έχει την ίδια κρυσταλλική δομή του πάγου».

«Ακριβώς το ίδιο γίνεται με το χιόνι, αλλά και με το χαλάζι, με την μόνη διαφορά ότι στο χαλάζι, εκτός από τα υγροσκοπικά φυσίγγια εισάγονται πάλι με ειδικά αεροπλάνα με την καθοδήγηση μετεωρολογικών ραντάρ μέσα σε καταιγίδες εισάγονται φυσίγγια του ιωδιούχου αργύρου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Και τέλος “αποκάλυψε” (λες και δεν το ξέραμε) πως ανάλογο πρόγραμμα υπάρχει και στην Ελλάδα και εφαρμόζεται κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας (Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας κλπ) καθώς και στη Θεσσαλία – ναι εκεί που έγιναν οι μεγάλες πλημμύρες,

Αλλά όπως είπε, για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι δεν έφταιξε η τροποποίηση καιρού που “κάτι πήγε στραβά”, προφανώς -λέμε εμείς- ούτε και στη Θεσσαλία!

Προφανώς αυτό που τόσα χρόνια (χώρια το “συνωμοσιολογικό” με τα μεγάλα αεροπλάνα) γίνεται «με μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο» δεν επηρεάζει μακροπρόθεσμα και το κλίμα, ναι; Δηλαδή, μπορείς να βαράς συνέχεια τη Μητέρα Φύση και να μην την αφήνεις να κάνει πράξη τους δικούς της κανόνες, και όλα να είναι οκ και ισορροπημένα, ναι; Και εκεί που διενεργούνται οι ψεκασμοί αλλά και στις γύρω περιοχές, ναι;

Μπράβο, εκεί στον ΣΚΑΪ ανακαλύψατε την Αμερική, την Τροποποίηση Καιρού, αλλά… και τα ανέκδοτα!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »