Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ο θάνατος της Ευρώπης σε ένα βίντεο: Ο Γερμανός αστυνομικός έδωσε τη ζωή του για να προστατέψει τον ισλαμοφασίστα που τον σκότωσε

 Ο θάνατος της Ευρώπης σε ένα βίντεο: Ο Γερμανός αστυνομικός έδωσε τη ζωή του για να προστατέψει τον ισλαμοφασίστα που τον σκότωσε 

Ένας αστυνομικός δολοφονήθηκε στο Μάνχαιμ επειδή τον έπεισαν ότι ο θύτης είναι θύμα - Τα ΜΜΕ κάνουν το τέλειο ξέπλυμα της ισλαμικής τρομοκρατίας

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης


Εάν η εξελισσόμενη αυτοχειρία της Ευρώπης μπορούσε να συμπυκνωθεί σε ένα και μόνο βίντεο, αυτό θα ήταν το βίντεο της φονικής επίθεσης του 25χρονου Αφγανού Σουλαϊμάν Α., στο Μάνχαιμ της Γερμανίας.
Ένα βίντεο – σοκ, που αλλιώς ανέγνωσαν οι ευρωπαϊκοί λαοί και αλλιώς περιέγραψαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, εγχώρια και ξένα. Ένα φρικιαστικό βίντεο που ανέδειξε μέχρι που μπορεί να φτάσει η συστημική πλύση εγκεφάλου που προωθεί την ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου. Ένα βίντεο – προάγγελος του θανάτου της Ευρώπης.

Ένας ισλαμιστής τρομοκράτης μαχαιρώνει τον 58χρονο πολιτικό και ιδεολογικό επικριτή του ισλάμ, Μίχαελ Στουρτσενμπέργκερ, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Κινήματος «Pax Europa» σε κεντρική πλατεία του Μανχάιμ. Μπροστά στην άγρια επίθεση, ο 29χρονος αστυνομικός Ρούβεν Λ., αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον δράστη που κράδαινε το ματωμένο μαχαίρι, γυρίζει την πλάτη στον μανιασμένο θύτη και ακινητοποιεί ένα από τα άτομα της εκδήλωσης που προσπαθούσε να πάρει το μαχαίρι από τον Αφγανό!

Με αποτέλεσμα ο αφηνιασμένος Αφγανός να βρει ευκαιρία και να μαχαιρώσει τον – απασχολημένο με την πάταξη της… «ακροδεξιάς» – αστυνομικό στην πλάτη και στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον τελικά, αφού υπέκυψε στα τραύματα του 3 μέρες αργότερα.

Η κίνηση του αστυνομικού να αγνοήσει έναν μαχαιροβγάλτη που πετσόκοβε κόσμο δίπλα του για να ασχοληθεί με έναν άοπλο και μαχαιρωμένο διαδηλωτή, δεν έχει απολύτως καμία επιχειρησιακή λογική. Ακριβώς διότι η φασιστική woke πλύση εγκεφάλου δεν έχει καμία λογική. Ακριβώς διότι έδρασε σαν αυτοματοποιημένο ρομπότ που βρισκόταν εκεί κρίνοντας τα πράγματα με woke «αλγόριθμο».

Εννοείται ότι η πρώτη κίνηση που αυτονόητα πρέπει να κάνει ο αστυνομικός, είναι να ξεχωρίσει ποιος φέρει όπλο και να τον αφοπλίσει. Για να θολώσουν τα νερά τα ΜΜΕ, επιστρατεύτηκε το αφήγημα ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός πήγε να προστατέψει το άτομο που περιφρουρούσε την εκδήλωση. Όμως δεν ευσταθεί με τίποτα αυτό.

Πρώτον διότι δεν έχει λογική να πας να προστατέψεις κάποιον, γυρίζοντας την πλάτη στον δράστη. Ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Δεύτερον διότι φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός πέφτει με δύναμη πάνω στον διαδηλωτή ρίχνοντας τον κάτω και βάζει με δύναμη το γόνατο πάνω στην κοιλιά του για να τον κρατήσει στο έδαφος. Δηλαδή μια κλασσική κίνηση ακινητοποίησης. Άλλωστε και αφού πυροβόλησαν τον Αφγανό, μια αστυνομικός συνέχισε να σφίγγει πισθάγκωνα και μπρούμυτα τον διαδηλωτή που πήγε να σώσει ζωές, συλλαμβάνοντάς τον!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο αστυνομικός πήγε να προστατέψει (!) τον Αφγανό από τα άτομα που όρμησαν να τον αφοπλίσουν! Σε κλάσματα δευτερολέπτου μάλλον έκρινε ότι ο έχων τη μακριά γενειάδα ήταν εκείνος που κινδύνευε! Υπνωτισμένα όργανα μιας αποδομητικής ατζέντας που ευνουχίζει την αστυνομία και την κάνει να μην μπορεί να ξεχωρίσει ούτε καν τον θύτη από το θύμα!

Ο ισλαμιστής μαχαίρωσε 6 άτομα συνολικά, ενώ την επίθεση παρακολουθούσαν άπραγοι πάνω από 20 αστυνομικοί (άντρες και γυναίκες) που δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μέχρι που μαχαιρώθηκε ο συνάδελφός τους. Τότε μόνο πυροβόλησαν τον Αφγανό. Και αν ακόμα κάνουμε την ακραία υπόθεση ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός δεν είδε ποιος δίνει τις μαχαιριές, δεν το είδαν ούτε οι 20 αστυνομικοί που περικύκλωσαν τους εμπλεκόμενους;

Γιατί τέτοια διστακτικότητα; Δεν οφείλεται μόνο στην ελλιπή εκπαίδευση, αλλά και στη φοβία που εμφυτεύεται πλέον στα όργανα της τάξης, να μην κατηγορηθούν για «ρατσιστική βία». Μια φοβία που υπερισχύει ακόμα και αν ισλαμιστής σφάζει κόσμο μπροστά στα μάτια τους. Κανένας δεν πυροβολούσε τον μακελάρη για να μη βρει τον μπελά του.

Το ότι το τραγικό γεγονός συνδεόταν άμεσα με τη δαιμονοποίηση της δεξιάς που σε τεράστιο βαθμό επιχειρείται (και) στη Γερμανία, φάνηκε από τα δημοσιεύματα που το περιέγραψαν. Το ευρωπαϊκό σύστημα προπαγάνδας δεν ήθελε με τίποτα να δώσει τροφή στους συντηρητικούς και τους ευρωσκεπτικιστές, στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές. Δεν ήθελε με τίποτα να φουντώσει η οργή για την επιδιωκόμενη άλωση της Ευρώπης από τον ισλαμισμό.

Στο 95% των αναφορών του Τύπου (ξένου και εγχώριου) δεν υπήρχε πουθενά η λέξη «ισλαμιστής», «μουσουλμάνος», «τρομοκρατικό χτύπημα». O δολοφόνος περιγραφόταν απλά ως «άτομο» ή ως «άντρας», ενώ ακόμα και σήμερα γράφεται ότι τα κίνητρά του παραμένουν… ασαφή!

Στον αντίποδα, από την πρώτη στιγμή τα συστημικά ΜΜΕ επιχείρησαν να θυματοποιήσουν τον μαχαιροβγάλτη ως αγανακτισμένο… δολοφόνο, και να παρουσιάσουν ως «τέρας» της υπόθεσης τον Στουρτσενμπέργκερ. Πλήρης διαστροφή της πραγματικότητας. Πηχυαίοι τίτλοι σε όλα τα νεοταξικά μέσα, άρχισαν να ξεπλένουν τον ισλαμιστή τρομοκράτη και να μετακινούν το επίκεντρο προσοχής στον «ακροδεξιό», «ισλαμοφοβικό», «ξενοφοβικό», «εθνικιστή», Στουρτσενμπέργκερ, υπονοώντας ούτε λίγο – ούτε πολύ ότι του άξιζε αυτό που έπαθε!

Το πρόβλημα της παρανοϊκής woke θρησκείας ήταν ο «ισλαμοφοβικός» που μαχαιρώθηκε και όχι ο ισλαμοφασίστας που μαχαίρωσε! Η άμεση απειλή της Ευρώπης είναι η… «ισλαμοφοβία» και όχι ο μωαμεθανός χασάπης που μαχαίρωσε το όργανο της τάξης στο κεφάλι! Μια αστυνομία που καταστέλλει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη, ενώ το ισλάμ με τη σειρά του καταστέλλει τον αστυνομικό.

Η Φρανκφούρτη έγινε η πρώτη γερμανική πόλη που στολίστηκε επίσημα για το Ραμαζάνι. Την ίδια στιγμή αρχίζουν να απαγορεύονται οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα. Στη Γερμανία πολλοί μαθητές γίνονται μουσουλμάνοι από φόβο γιατί είναι μειοψηφίες σε πολλά σχολεία. Κανονικός γενιτσαρισμός. Την ίδια στιγμή το γερμανικό κράτος βάζει εξαντλητικά πρόστιμα ακόμα και στα γήπεδα, αν εμφανιστεί ένα πανό που λέει ότι υπάρχουν μόνο 2 φύλα.

Το Ισλάμ και ο wokeισμός είναι οι 2 θρησκείες που καταλαμβάνουν τη Γερμανία (όπως και την Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ). Και τα κατευθυντήρια της ΕΕ δεν ενδιαφέρονται καν για το ότι το Ισλάμ θα κατασπαράξει τον wokeισμο πρώτο – πρώτο. Έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι το πείραμα τους θα πετύχει μέσω του ελιτισμού και της «ενσωμάτωσης». Τελικά όμως δεν ενσωματώνεται το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη στο Ισλάμ.

Παρακολουθούμε μπροστά στα μάτια μας τον θάνατο της Ευρώπης, και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ βαφτίζουν «ακροδεξιό» όποιον δεν θέλει να πάρει μέρος σε αυτήν την αυτοχειρία. Ο Αφγανός έκανε κάτι που είναι αποδεκτό για την κουλτούρα του. Πήγε να σκοτώσει «απίστους». Αυτό ήταν το ευχαριστώ για τη χώρα που τον υποδέχθηκε. Οι ευρωπαϊκοί λαοί είδαν ακριβώς τι έγινε στο Μάνχαιμ. Όσο και αν οι μηχανές προπαγάνδας δούλεψαν υπερωρίες, η αλήθεια της εικόνας δεν μπορεί να κρυφτεί. Η πολιτική ορθότητα σκοτώνει, γιατί δεν αφοπλίζει μόνο αστυνομικούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Αφοπλίζει ακόμα και την ίδια τη λογική, ακόμα και το ίδιο το ένστικτο επιβίωσης ενός λαού.

Και όσο περισσότερο η πολιτική ορθότητα ενσωματώνεται στον κρατικό μηχανισμό, τόσο περισσότερες σφαγές υπογράφουμε για το αύριο της Ευρώπης.

sportime.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »