Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Κων/νος Αρβανίτης: Είναι οριστικό, τα εμβόλια δεν αύξησαν μόνο την ολική θνησιμότητα αλλα και την θνησιμότητα από “Covid”!

Απο Κωνσταντίνος Αρβανίτης Καρδιολόγος:

ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΞΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ COVID! ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ…

Τα στοιχεία είναι επίσημα και προέρχονται από το βρετανικό UK.GOV, συγκεκριμένα από το ONS (Office for National Statistics) και αφορούν την Αγγλία.

Αφορούν τόσο στην Θνησιμότητα του πληθυσμού της Αγγλίας, από ΟΛΑ τα αίτια που υπάρχουν, όσο και την Θνησιμότητα με Covid, αλλά και την Θνησιμότητα από μη-Covid αίτια (δηλαδή όλα τα υπόλοιπα).

Σε παλιότερη ανάλυση είχα δείξει ότι το 2021, την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας των “εμβολίων”, η Θνησιμότητα από ΟΛΑ τα αίτια, ήταν στους εμβολιασμένους σχεδόν διπλάσια από όση στους ανεμβολίαστους! Για την ακρίβεια ήταν κατά 95% υψηλότερη!

(ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2).

Σαν μόνη “παρηγορία” πρόσφεραν το γεγονός ότι

τουλάχιστον στον Covid μείωναν την θνητότητα, προσφέροντας ως απόδειξη την μείωση της Θνησιμότητας από Covid, όπως φαίνεται συγκριτικά στις 2 αριστερές στήλες ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2.


(Ξέρουμε όμως όλοι μας για την διαβόητη και ομολογημένη πια, “υπερκαταγραφή” των θυμάτων με Covid…)

Καθώς προχωρούσε ο καιρός και ήρθε η ενσωμάτωση περισσότερων δεδομένων, από τις αρχές του 2022, φάνηκε ότι η ψαλίδα άνοιγε κι άλλο και με πολύ ταχείς ρυθμούς!

Ετσι, με την ενσωμάτωση και του 1ου 3μήνου του 2022, φάνηκε ότι στο 15μηνο (01.01.2021-31.03.2022) η Θνησιμότητα από ΟΛΑ τα αίτια στους εμβολιασμένους έφτασε να είναι πια σχεδόν 3πλάσια από όση στους ανεμβολίαστους. Για την ακρίβεια ήταν κατά 195% υψηλότερη!  (ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ3).

Οσο για την υποτιθέμενη μείωση Θνησιμότητας από Covid που τάχα έκαναν, ακόμη και αυτή μειώθηκε πάρα πολύ, όπως φαίνεται στο ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 3.


Η ΤΩΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2022

Στα μέσα περίπου του 2023 το ONS (Office for National Statistics)  έβγαλε “λεπτομερή” αποτελέσματα για το 2022, που όμως περιείχαν πολλά λάθη, μεταξύ άλλων την συγχώνευση των θανάτων των 3-δοσιτών, με τους 4-δοσίτες….

Ακολούθησε “διορθωτική” έκδοση στο τέλος Αυγούστου 2023, με αποτελέσματα που ξεκινούσαν από Μάρτιο του 2021 και έφταναν στον ΜάΙο του 2023.

Αφού περίμενα να λήξη το 2023, ώστε να έχω νεώτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα και αφού φάνηκε ότι δεν πρόκειται να βγάλουν νεώτερη έκδοση, άρχισα από τον Μάρτιο την ανάλυση της τελευταίας έκδοσης.

Η ανάλυση πήρε πάρα πολύ χρόνο, γιατι τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά αναλυτικά. Εκατοντάδες νούμερα για κάθε ένα μήνα και όλο αυτό επί 26 μήνες… Ολα αυτά θα έπρεπε να στανταριστούν και να κανονικοποιηθούν, για να είναι συγκρίσιμα.

Οποιος θέλει να πάρει μία γεύση, εδώ είναι το λινκ, για να κατεβάσει το excel με τα 5 tables και συνολικό αριθμό περίπου 15.000 γραμμών…

https://www.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland/deathsoccurringbetween1april2021and31may2023/referencetableaug2023.xlsx

ΑΞΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ; ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΝΑΙ.

Τα απολέσματα είναι πολλά και ποικίλα. Πως θα μπορούσε να μην είναι, όταν έχει κανείς στη διάθεση του τόσο λεπτομερή στοιχεία θανάτων, καταταγμένα σύμφωνα με την εμβολιαστική κατάσταση του θανόντος, σύμφωνα με το πόσες δόσεις έκανε, μετά από ποια δόση πέθανε και μετά από πόσο διάστημα από αυτή τη δόση πέθανε, αλλά και σύμφωνα με την ηλικία του και το φύλο του!

Ο πλούτος των αποτελεσμάτων είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να παρουσιαστεί σε μία ή δύο ή ακόμη και 10 αναρτήσεις στο ΦΒ.

Για αυτό, αλλά και για την καλύτερη κατανόηση από το κοινό, θα παρουσιάζω  κάθε φορά και μία πτυχή των αναλύσεων που έχω κάνει τους 3 αυτούς μήνες, που καταπιάστηκα με όλο αυτό.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρουσιάζω τα αποτελέσματα των αναλύσεων συγκεντρωτικά και συμπυκνωμένα (δηλαδή την μύτη του παγόβουνου μόνο) όσον αφορά την αύξηση της Θνησιμότητας ακόμη και στον ίδιο τον Covid, που προκάλεσαν τα “εμβόλια” στον πληθυσμό της Αγγλίας, ΜΟΝΟ μέσα στο 2022.

Οι Θνησιμότητα δίνεται σε αριθμό θανάτων ανά 100.000 ανθρώπους, ανά έτος. (ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1)


ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

– Στην 1η στήλη από αριστερά, (με το πράσινο χρώμα) φαίνεται η Θνησιμότητα των ανεμβολίαστων, που πέθαναν μέσα στο 2022 ΜΕ COVID. Ηταν μόλις 176 θάνατοι, ανά 100.000 ανθρωπο-έτη.

– Στην πρώτη κόκκινη στήλη είναι η Θνησιμότητα όσων έκαναν ΜΟΝΟ μία δόση. Βλέπουμε ότι είναι 301 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη, δηλαδή 1,7 φορές υψηλότερη από των ανεμβολίαστων (ή αλλιώς, αυξημένη κατά 70%).

– Στην δεύτερη κόκκινη στήλη είναι η Θνησιμότητα όσων έκαναν ΔΥΟ δόσεις. Βλέπουμε ότι είναι 583 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη, δηλαδή 3,3 φορές υψηλότερη από των ανεμβολίαστων (ή αλλιώς, αυξημένη κατά 230%).

– Στην τρίτη κόκκινη στήλη είναι η Θνησιμότητα όσων έκαναν ΤΡΕΙΣ δόσεις. Βλέπουμε ότι είναι 698 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη, δηλαδή 4 φορές υψηλότερη από των ανεμβολίαστων (ή αλλιώς, αυξημένη κατά 300%).

– Στην τέταρτη και τελευταία κόκκινη στήλη είναι η Θνησιμότητα όσων μπήκαν στη διαδικασία να κάνου και ΤΕΤΑΡΤΗ δόση. Βλέπουμε ότι είναι 753 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη, δηλαδή 4,3 φορές υψηλότερη από των ανεμβολίαστων (ή αλλιώς, αυξημένη κατά 330%).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα νούμερα είναι κανονικοποιημένα για ΙΔΙΕΣ ηλικίες και ΙΔΙΑ χρονική διάρκεια.

Αρα, πάει περίπατο το παραμύθι που έλεγαν μερικοί στις αρχές, ότι “οι εμβολιασμένοι είναι γενικά πιο ηλικιωμένοι από τους ανεμβολίαστους και είναι αναμενόμενο να πεθαίνουν περισσότεροι”. Το ξεχνούμε αυτό!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1) Τα λεγόμενα “εμβόλια κατά του Covid” (ο Θεός να τα κάνει…) κατά το έτος 2022, όχι μόνο δεν προστάτευσαν τους εμβολιασμένους από τον θάνατο με Covid, αλλά προκάλεσαν κιόλας ΑΥΞΗΣΗ της Θνησιμότητας με Covid.

Κάτι για το οποίο είχαμε σοβαρές ενδείξεις και από άλλες αναλύσεις, όπως π.χ η ραγδαία αύξηση των τριπλεμβολιασμένων ανάμεσα στους διασωληνωμένους της Ελλάδας, το 1ο 6μηνο του 2022. Οποιος δεν είχε δει αυτήν την ανάλυση, δίνω το λινκ εδώ:

https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/pfbid0yd6XcX9oLibe9m8u271ugf8yGuxpnqYApMggaUQQzQAKszynG1nrZwHsVngPAoJ7l

2) Οσο περισσότερες δόσεις είχε κάνει κάποιος, τόσο περισσότερο προκαλούσε την τύχη του,  αυξάνοντας τις πιθανότητές του να αποβιώσει με Covid!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Επειδή ο γνωστός ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ του ΦΒ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και κάθε ψέμα και παραπληροφόρηση που υπάρχει, είτε να εξαφανίσει αυτό το ποστ, είτε να το κατεβάσει χαμηλά ώστε να μην το βλέπουν οι περισσότεροι ακόλουθοι, σας ενημερώνω ότι τόσο αυτό εδώ το ποστ, αλλά και όσα άλλα ακολουθήσουν, λίγες μέρες μετά θα τα βλέπετε ΚΑΙ ζωντανά στο YOUTUBE, από διάφορα κανάλια, αλλά ΚΑΙ θα μπορείτε να τα διαβάσετε και μάλιστα πιο αναλυτικά, στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας: truenews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »