Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Οι κλεφτοκοτάδες αποκαλύπτονται επί το έργον

Η επιστολική ψήφος δεν είναι μέσον διευκόλυνσης του αφελούς πολίτη, αλλά μέρος του οπλοστασίου πολιτειακής αλλοίωσης.

Με τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκε η πραγματικότητα.

Η επιστολική ψήφος πρέπει να είναι στατιστικά ανάλογη της μη επιστολικής και οι αποκλίσεις πρέπει να είναι τυχαίες και όχι προσανατολισμένες ώστε σταθερά να ευνοούν κάποιο κόμμα.

Αυτές οι εκλογές ήταν μία αρχική δοκιμή για να δουν πως μπορεί να μεθοδευτεί το ζητούμενο.

Ήταν αναμενόμενο ότι οι επιστολικές ψήφοι θα ήταν ποσοστιαία λίγες. Τελειοποιώντας την μέθοδο, όταν θα γίνουν περισσότερες το αποτέλεσμα θα είναι πιό αποδοτικό.

Επί των εγκύρων, οι επιστολικές ψήφοι ήταν 149.785 επί συνόλου 3.976.085, δηλαδή 3,77%.

Αυτό το τόσο μικρό ποσοστό θα έπρεπε να αλλοιωθεί αρκετά για να δώσει ένα αισθητό αποτέλεσμα.

Αυτή τη «αθώα» τροποποίηση επί αυτού του 3,77% ήταν της τάξεως του 62.120/ 42.054 =148%, που αντιστοιχεί σε 62.120 ψήφους αντί για 42.054, ή αλλιώς 48% προσαύξηση.

Μία στατιστική απόκλιση είναι δυνατόν να υπάρχει, αλλά είναι τόσο μικρή ώστε δεν αλλάζει την ουσία. Αυτή η προσαύξηση έχει ως τελικό αποτέλεσμα την προσαύξηση επί του συνόλου των ψήφων του πρώτου κόμματος κατά 0,51%, από 27,80%  σε 28,31%.

Αυτό φαίνεται να είναι λίγο, αλλά μπορεί να γίνει μεγαλύτερο όπως θα εξηγήσουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι γίνεται. Και εφ’όσον γίνεται, η αξιοπιστία του συστήματος είναι ανύπαρκτη.

Ο έλεγχος έγινε με δύο τρόπους:

Πρώτον ελέγχθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου κόμματος στις 60 εκλογικές περιφέρειες.

Δεύτερον ελέγχθηκαν τα αποτελέσματα των πρώτων 12 κόμματων στις 4 μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες.

Αποτελέσματα του πρώτου κόμματος στις 60 εκλογικές περιφέρειες 

(Ανοίξτε τον πίνακα σε δεύτερη καρτέλα). Παρατηρείστε τις αποκλίσεις μεταξύ των στηλών 11 και 12. Στην στήλη 13 φαίνεται πόσες φορές έχει αυξηθεί το ποσοστό της επιστολικής ψήφου σε σχέση με την μη επιστολική. Οι διακυμάνσεις μεταξύ των εκλογικών περιφερειών κινούνται γύρω από το 0,50 περίπου, (50%), και το βασικότερο, είναι παντού θετικές. Το αναμενόμενο θα ήταν να κυμαίνονται γύρω από το μηδέν, δηλαδή να υπάρχουν και αρνητικές τιμές σε περιφέρειες που η ΝΔ θα είχε τυχαία αναλογικά μικρότερο ποσοστό επιστολικών ψήφων σε σχέση με το ποσοστό των μη επιστολικών. Στην στήλη 14 φαίνεται (ανά περιφέρεια) η απόλυτη αύξηση του ποσοστού των επιστολικών και στην στήλη 15 η τεχνητή αύξηση του ποσοστού της ΝΔ ως προς όλα τα κόμματα.

[Επεξηγήσεις: Η στήλη 2 είναι το άθροισμα των στηλών 3 και 4. Η στήλη 3 προκύπτει από την διαίρεση της στήλης 6 δια της στήλης 11. Αντιστοίχως η στήλη 4 προκύπτει από την διαίρεση της στήλης 7 δια της στήλης 12.  Η στήλη 5 είναι το άθροισμα των στηλών 6 και 7.   Η στήλη 8 είναι οι ψήφοι της ΝΔ αν οι επιστολικές ακολουθούσαν στατιστικά την αναλογία των μη επιστολικών την ίδιας περιφέρειας. Αυτό ενώ δεν θα έπρεπε να συμβαίνει απαραιτήτως ανά περιφέρεια, στο άθροιστα των 59 περιφερειών θα έπρεπε να συμβαίνει με μικρή στατιστική απόκλιση. Συνεπώς ορθώς αθροίζονται οι ψήφοι της στήλης 8 και εξετάζονται ως σύνολο. Η στηλη 9 είναι η διαφορά της στήλης 7 μείον την στήλη 8. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι τιμές της στήλης 9 είναι πάντοτε θετικές, που σημαίνει αυτό που ήδη επισημάναμε, ότι τα ποσοστά των επιστολικών ψήφων αντί να είναι άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα, είναι μονίμως μεγαλύτερα. Η στήλη 10 είναι τα επίσημα ποσοστά ανά περιφέρεια. Η στήλη 11 είναι τα επίσημα ποσοστά των μη επιστολικών και η στήλη 12 των επιστολικών.]

Το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ είναι 27,805% και υπολογίζεται από το (1.105.536 / 3.976.066) στην γραμμή των Τελικών συνόλων (ή από το (1063482+32048)/ 3940080  στην γραμμή που αναφέρεται στα Αρχικά σύνολα)

Αυτό το ποσοστό όπως προαναφέρθηκε έχει στατιστικά μικρή απόκλιση. Βάσει αυτού υπολογίζονται στον πίνακα οι ψήφοι του εξωτερικού που είναι όλες επιστολικές και συνεπώς τα αποτελέσματα που τους αποδίδονται είναι τόσο αναξιόπιστα όσο ένα σύστημα που αλλοιώνει τα δεδομένα.


Συνεχίζουμε με τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των πρώτων 12 κόμματων στις 4 μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες.

Στις στήλες 1 , 2 , 5 και 6 φαίνονται τα ποσοστά των κομμάτων σε επιστολικές και μη επιστολικές ψήφους.

Στις στήλες 3 και 7 , φαίνεται πόσες φορές προσαυξήθηκε το ποσοστό των επιστολικών σε σχέση με τις μη επιστολικές ψήφους, και στις στήλες 4 και 8 φαίνεται η απόλυτη προσαύξηση του ποσοστού των επιστολικών.

Παρατηρείστε την κατανομή των μεταβολών στις κόκκινες τιμές και ανά κόμμα.

Η κατανομή έχει ρεκόρ «μη συμπτωματικότητας-μη τυχαιότητας». Ούτε κακόφημος αθλητικός αγώνας να ήταν. Στις στήλες 3 και 7 η ομοιομορφία του βαθμού προσαύξησης της ΝΔ στις 4 περιφέρειες αλλά και του βαθμού μεταβολής (θετικού ή αρνητικού) των άλλων κομμάτων είναι ανατριχιαστική.

Την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί και έμπειροι, αλλά αυτό δεν αναιρεί την οριστικά καταγεγραμμένη πλέον αναξιοπιστία και αποφασιστικότητα για τέτοιες αποτρόπαιες πολιτικές επιλογές.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό δεν είναι σύμπτωση. Είναι σαν να συλληφθεί ένας κατάσκοπος που έχει υποκλέψει κι έχει γράψει σε ένα χαρτί έναν απόρρητο κωδικό πολλών ψηφίων και να ισχυριστεί ότι δεν είχε τι άλλο να κάνει και έγραφε τυχαία αριθμούς.

Φυσικά ποιοί είμαστε εμείς για να ξέρουμε; Μην μας πιστεύετε, είμαστε ανόητοι. Βασιζόμαστε σε εσάς που δεν θα μας πιστέψετε και θα προστατευτείτε από παρανοήσεις.

Η αλλοίωση λόγω της επιστολικής ψήφου όπως είπαμε είναι της τάξεως του  0,50% για το πρώτο κόμμα. Το 0,50% επί των 3.976.000 είναι 20.000. Τα λευκά - άκυρα είναι περίπου 86.000,  ενώ οι έγκυρες επιστολικές ψήφοι είναι 150.000. Πώς ξέρουμε ότι κάποιες έγκυρες επιστολικές ψήφοι, έστω  40.000 =1%, (πέραν των 150.000 έγκυρων επιστολικών), δεν έγιναν στην πορεία λευκές ή άκυρες αφαιρούμενες από μικρά κόμματα; Αποκλείεται; Εεε ναι, αποκλείεται!

Όταν ένας μηχανισμός επιλέγει να κάνει μία τέτοια αλλοίωση στην επιστολική ψήφο, δεν θα έκανε ή δεν το κάνει και στην μη επιστολική;

Ένα ενιαίο κόμμα με πολλούς κομματικούς μανδύες μιάς μονοκομματικής βουλής, μπορεί να εφαρμόζει οποιαδήποτε σχετική απόφαση έχει ληφθεί (άνωθεν) με την πλήρη αποδοχή και συνεργασία των διαφόρων μανδύων.

Παρακαλούμε δείτε οπωσδήποτε και τα ακόλουθα για να αποκτήσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα:



2 σχόλια:

  1. Μερικοί το είδαν σαν διευκόλυνση και ψήφισαν με επιστολική ψήφο ενώ είναι στην Ελλάδα, είναι καλά στην υγεία τους και το εκλογικό τμήμα απέχει 200 μέτρα από το σπίτι τους. Εν τω μεταξύ το courier πήγαινε και ερχότανε και εμείς πληρώνουμε. Αλλά το χειρότερο όπως φαίνεται δεν είναι το κόστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΠΗΡΕ 27,8% ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΠΗΡΕ 41,35%
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΩΦΕΛΟΣ, Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »