Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ας δούμε τι φερεγγυότητα διέπει την "ιατρική επιστήμη" και τις αρμόδιες ρυθμιστικές κυβερνητικές αρχές και πόσο η ΤΑΧΥΤΗΤΑ τους (στην προκειμένη μεγαλύτερη της ταχύτητας του φωτός) δείχνει πόσο πολυ νοιάζονται για την υγεία μας.

Vasileios Syranastasis

 Ας δούμε τι φερεγγυότητα διέπει την "ιατρική επιστήμη" και τις αρμόδιες ρυθμιστικές κυβερνητικές αρχές και πόσο η ΤΑΧΥΤΗΤΑ τους (στην προκειμένη μεγαλύτερη της ταχύτητας του φωτός) δείχνει πόσο πολυ νοιάζονται για την υγεία μας.

Οι Κλινικές δοκιμές της Pfizer είχαν περίπου 44.000 εθελοντές. Για τον κάθε εθελοντή υφίσταται περίπου 250 σελίδες δεδομένων.

Ήτοι όλα τα κλινικά δεδομένα που δόθηκαν στις αρμόδιες ρυθμιστικές κυβερνητικές αρχές για εξέταση και ανάλυση ήταν περίπου 11.000.0000 σελίδες (μόνο για την ψωλοΦαιζερ)

Τα κλινικά δεδομένα δόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου 2020 εις FDA (οι δικοί μας του ΕΟΦ, τι λέτε, τα πήραν και τα ανέλυσαν??) και το FDA, έδωσε την έγκριση EUA (Emergency Use Authorisation) στις 11 Δεκεμβρίου 2020, ήτοι ολοκλήρωσαν την εξέταση και ανάλυση 11 εκατομμύριων σελίδων κλινικών δεδομένων 44.000 ανθρώπων σε μια εβδομάδα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Στην πραγματικότητα, οι 2-3 "ειδικοί" που ανέλαβαν αυτό το 👉💉💉και μελέτησαν🤣 τσακ μπαμ 11 εκατομμύρια σελίδες δεδομένων σε μια βδομάδα, όλως τυχαίως, αφου είπαν το Οκ και έβαλαν την υπογραφή τους, μετέπειτα παραιτήθηκαν και ανέλαβαν χρυσοπληρωμενη εργασία, μαντέψτε που 🤣🤣🤣🤣🤣

Το μόνο που έκαναν ήταν να βάλουν λίγο σάλτσα και την υπογραφή τους στην στατιστική ανάλυση-απατη που είχε ετοιμάσει ή ΦαρμαΜαφια, αγνοώντας παντελως τα ιατρικά δεδομένα 44.000 ανθρώπων που κρύβονταν σε 11 εκατομμύρια σελίδες.

Όποιος νομίζει ότι αυτό είναι "ιατρική επιστήμη" ή ότι νοιάζονται για την υγεία μας και τρέχουν με ταχύτητα μεγαλύτερη της ταχύτητας του φωτός, μάλλον νομίζει ότι οι Ροζ ελέφαντες πετάνε, η Γη είναι επίπεδη και ο ΑγιοΒασιλης φέρνει δώρα κάθε Χριστούγεννα από την καμινάδα του καυστήρα πετρελαίου 🤣🤣🤣🤣🤣

Όταν τους ζητήθηκε μέσω εξώδικου να δώσουν όλα αυτά τα κλινικά δεδομένα, είπαν πως θέλουν 75 χρόνια για να τα τυπώσουν🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Προς ενημέρωση σας
Χεσμένους μας έχουν.

Όλες αυτές οι ρυθμιστικές αρχές, υφίσταται για τα μάτια του κόσμου και δουλεύουν ανέκαθεν ΜΟΝΟ προς όφελος των Φαρμακευτικών εταιρειών εις βάρος της υγείας μας και της ζωής μας

2 σχόλια:

  1. «Είσαι λυπημένος που είσαι το νούμερο 3 σε δολοφονίες ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε όλο τον κόσμο, μετά από τους Στάλιν και Χίτλερ…» ρώτησαν τον Φάουτσι.

    https://x.com/dstefanos/status/1797838472616779856

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανηκεις στην φυλακη δρ Φαουτσι…Ακουστε !
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/06/blog-post_84.html

    Y.Γ. EΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »