Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝ ΟΦΕΛΟΣ...

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

(Στοιχεία και πάλι από το επίσημο βρετανικό UK.GOV)
Αν σου χορηγήσω ένα φαρμακευτικό σκεύασμα, που υπόσχεται να σε προφυλάξει, ώστε να μην πεθάνεις από κρυολόγημα, αλλά αυτό το σκεύασμα προκαλεί θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες, εγκεφαλικά, εμφράγματα, καρκίνους, λευχαιμίες, αυτοάνοσα και διάφορα άλλα νοσήματα, που τελικά σε οδηγήσουν στον τάφο, τότε ποιο ήταν το όφελος του;
Αφού, αν αποδημήσεις εις Κύριον, ελάχιστα σε ενδιαφέρει σε ποια αιτία θανάτου θα σε κατατάξουν. Το θέμα ήταν να ΜΗΝ αποδημήσεις...
Σήμερα θα δούμε τι προκάλεσε ο εμβολιασμός για Covid το 2022 στην Αγγλία, σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες αιτίες θανάτου, πλην του Covid.
Πάντα το στατιστικό υλικό είναι από τα επίσημα στοιχεία του βρετανικού O.N.S (Office for Natinal Statistics), όπως αυτά είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του UK.GOV:
________________________________________
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Εξ αριστερών προς τα δεξιά έχουμε:
- 1η στήλη (πράσινο χρώμα): ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν μόλις 1.188 θάνατοι, ανά 100.000 άτομα.
- 2η στήλη (κόκκινο): ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ
Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 2.969 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, δηλαδή 2,5 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των ανεμβολίαστων ή αύξηση κατά 150%.
- 3η στήλη: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ
Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 7.843 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, τρομακτικά αυξημένη σε σχέση με εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 6,6 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 560% (!).
Από εδώ και κάτω, για όσους έκαναν πάνω από 2 δόσεις τα νούμερα ξεφεύγουν, τραβώντας προς τη στρατόσφαιρα...
- 4η στήλη: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ
Η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 10.190 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, ασύληπτα αυξημένη σε σχέση με εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 8,6 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 760% (!!).
- 5η στήλη (τελευταία δεξιά): ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ
Η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 12.313 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, που είναι υπερδεκαπλάσια από εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 10,4 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 940% (!!!).
___________________________________________
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Αν όλες οι στήλες, η πράσινη και οι 4 κόκκινες είχαν περίπου το ίδιο ύψος, αυτό θα σήμαινε ότι τα σκευάσματα αυτά που πλασαρίστηκαν ως "εμβόλια" δεν αυξάνουν όλες τις υπόλοιπες (πλην Covid) αιτίες θανάτου που υπάρχουν.
Ομως τα στοιχεία είναι συντριπτικά!
Αύξησαν ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ την θνησιμότητα από όλες τις υπόλοιπες (πλην Covid) αιτίες θανάτου που υπάρχουν. Μάλιστα, όσο περισσότερες δόσεις έκανες, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να αποδημήσεις...
Είναι σαφές από ποιο μέρος του πληθυσμού προέρχεται η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που παρατηρήθηκε το 2022.
(Για το 2021 τα έχουμε πει! Το 2023 έπεται λίαν συντόμως!
Μείνετε συντονισμένοι.)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όπως γράφω και στο κάτω δεξιό μέρος του διαγράμματος, τα νούμερα όλων των ομάδων είναι στανταρισμένα ως προς την ηλικία!
Μιλούμε δηλαδή για αντίστοιχες ηλικίες, που ανάγονται σε ίση χρονική διάρκεια (ένα έτος) και σε ίσο αριθμό ατόμων (πάντα ανά 100.000 άτομα).
Άρα τα ποσοστά που βλέπετε είναι απόλυτα συγκρίσιμα!
________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Επειδή ο γνωστός ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ του ΦΒ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και κάθε ψέμα και παραπληροφόρηση που υπάρχει, είτε να εξαφανίσει αυτό το ποστ, είτε να το κατεβάσει χαμηλά ώστε να μην το βλέπουν οι περισσότεροι ακόλουθοι, σας ενημερώνω ότι τόσο αυτό εδώ το ποστ, αλλά και όσα άλλα ακολουθήσουν, λίγες μέρες μετά θα τα βλέπετε ΚΑΙ ζωντανά στο YOUTUBE, από διάφορα κανάλια, αλλά ΚΑΙ θα μπορείτε να τα διαβάσετε και μάλιστα πιο αναλυτικά, στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας: truenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »