Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Παραδοχή βόμβα απο τον πρώην διευθυντή του CDC: Μας πίεσαν οι φαρμακευτικές να τους εμβολιάσουμε όλους – Οι εντολές που δίναμε δεν βασίζονταν στην επιστήμη!

Ο πρώην διευθυντής του CDC παραδέχτηκε ότι υπήρξε «τεράστια πίεση από τη φαρμακοβιομηχανία» για να τους εμβολιάσουν όλους, και πως οι εντολές που έδιναν δεν βασίζονταν στην επιστήμη αλλα στο συναίσθημα!

Είστε σε θέσει να καταλάβετε τι έκαναν οι κυβερνήσεις στα παιδιά σας – Κατέστρεψαν την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας, ενώ ήξεραν τι κάνουν!

Ο Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ πρώην διευθυντής του CDC, παραδέχτηκε στη κάμερα πως προσπάθησε να δώσει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, αλλα οι φαρμακευτικές ήθελαν να εμβολιάσουν και τα παιδιά. Ισχυρίζεται επίσης, πως προσπάθησε να παρακολουθεί ως όφειλε τα άτομα που είχαν Covid ενώ είχαν εμβολιαστεί». Αλλά δεν του το επέτρεψαν γιατί θα έδειχνε πως τα εμβόλια δεν λειτουργούσαν!

Στο παρακάτω βίντεο παραδέχεται πως:

Οι υποχρεωτικές εντολές των εμβολίων ήταν μια τρομερή απόφαση. Ήταν «συναισθηματικές» και δεν βασίζονταν στην επιστήμη – Δεν υπήρχε λογική καμμιά λογική απόφαση πίσω απο αυτό, να εμβολιάσουμε υγιείς, και νέους ανθρώπους.

Εχουμε άλλη μια παραδοχή του εγκλήματος, όπως είχαμε απο τον υπέυθυνο του λευκού οίκου Dr. Fauci πως όλα ήταν ψέματα. Τώρα απο τον πρώην διευθυντή του CDC! Είπαν όλα όσα ισχυριζόμασταν απο την αρχή, προσπαθώντας να αποτρέψουμε τον κόσμο να κάνει τα θανατηφόρα εμβόλια. Κι αυτό επειδή παραολουθούσαμε την επιστήμη, που οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως δεν το έκαναν!

Έλληνες προσέξτε μη τους δώσετε περισσότερη δύναμη, οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες. Αποτρέψτε τους φίλους και τους συγγενείς σας να τους ψηφίσουν στις εκλογές. χρειαζόμαστε κάθαρση τώρα!

Κανένα απο τα μεγάλα συστημικά κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης δεν μίλησαν και δεν θα μιλήσουν γιαυτό. Κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν θα απολογηθεί μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις και κανένας, απο τους ακαταδίωκτους γιατρούς δεν θα ζητήσουν συγνώμη που σας κατέστρεψαν την υγεία!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »