Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

H Συμμορία Μητσοτάκη, η φάρα που λεηλατεί τον τόπο και παρασιτεί εις βάρος των Ελλήνων εδώ και δύο αιώνες, είναι χωμένη μέχρι τα φρύδια στη μαφιόζικη κερδοσκοπία του CVC. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το ΠΑΣΟΚ. Κάθε υποδιαίρεση της εγκληματικής σχολής Σημίτη.

Periklis Bozinakis

 Γνωρίζουμε το αδιανόητο γεγονός ότι η αισχροκέρδεια ΔΕΝ είναι πλέον κακούργημα, ναι; Έτσι γουστάρει ο ντόπιος υπόκοσμος, έτσι έπραξε. Το γιατί είναι ολοφάνερο.

Το fund CVC έχει εξαπλωθεί σα γάγγραινα παντού στην αποικία. Έχει αλώσει κάθε τομέα: υγεία, εξοπλισμούς, σίτιση, γαλακτοκομία, κτηνοτροφία, φαρμακευτικές, κλπ, εξαγοράζοντας όλο και περισσότερες εταιρίες ώστε να εξαλείψει κάθε ανταγωνισμό. Σε λίγο ο λαός της Ελλάδας δεν θα είναι υπήκοοι της αποικίας. Θα είναι υπήκοοι της επιχείρησης CVC.

H Συμμορία Μητσοτάκη, η φάρα που λεηλατεί τον τόπο και παρασιτεί εις βάρος των Ελλήνων εδώ και δύο αιώνες, είναι χωμένη μέχρι τα φρύδια στη μαφιόζικη κερδοσκοπία του CVC. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το ΠΑΣΟΚ. Κάθε υποδιαίρεση της εγκληματικής σχολής Σημίτη.

Τα funds δεν είναι εμπορικές επιχειρήσεις. Είναι κερδοσκοπικές. Που σημαίνει ότι, μέσω της εκβίασης και της εξαγοράς, στοχεύουν αποκλειστικά στο άμεσο, υπερβολικό κέρδος. Όχι στο μακροπρόθεσμο. Η ανάπτυξη (και το νομικό δίκαιο) είναι θανάσιμος εχθρός τους. Οπότε οι συνεργοί τους φρόντισαν να... ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ το νόμο περί αισχροκέρδειας. Απλά πράγματα. Το CVC λειτουργεί όπως ακριβώς και ο καρκίνος. Στο σώμα των κοινωνιών όμως.

Καταλάβαμε γιατί το Καθεστώς ξεστόμισε την ασυναρτησία "Τι λέτε κύριοι, η φέτα κάνει έξι ευρώ"(!!!) και ακολούθως το ίδιο Καθεστώς, σε μια αδιανόητη επίδειξη παραλογισμού διευκρίνισε: "Δεν εννοούσε το κιλό. Εννοούσε το... μισό κιλό"(!!!) ξεπερνώντας τα όρια του παρανοϊκού θράσους. Αν τρέχω με 120 χιλιόμετρα την ώρα και με σταματήσει η τροχαία, μπορώ να τους πω "Μα γιατί κύριε μπάτσε; Με 60 χιλιόμετρα το μισάωρο έτρεχα, σιγά!"

Ταυτοχρόνως, αυτό το υβρίδιο που παριστάνει τον "πρωθυπουργό" έδωσε μια ομιλία (ή μάλλον ψέλλισε ένα συνονθύλευμα ασυναρτησιών και ψεμάτων, ως συνήθως) σε προεκλογική δήθεν "συγκέντρωση", περικυκλωμένο από στρατό μπράβων και αστυνομικών δυνάμεων, απευθυνόμενος σε μερικά πληρωμένα, ελεεινά πελατάκια του που παρίσταναν το "κοινό". Στην Κέρκυρα. Όμως όσο στημένες και να είναι οι φιέστες του Καθεστώτος, μπάζουν από παντού. Κάποιοι φοιτητές έδωσαν το παρόν φορώντας μπλούζες με ονόματα δολοφονηθέντων στα Τέμπη. Μια νεαρή γυναίκα, αδελφή των δολοφονηθέντων Αναστασίας και Θώμης Πλακιά, απηύθυνε το λόγο στον ηθικό αυτουργό της μαζικής δολοφονίας, που εκείνη τη στιγμή ψέλλιζε το λογίδριό του. 

Αμέσως οι μπράβοι πέσανε πάνω της. Σε μια αποστηθισμένη επίδειξη "δημοκρατικότητας", η καρικατούρα του Τσαουσέσκου έδωσε εντολή: "Όχι, όχι, αφήστε την, αφήστε την, να τα ακούσει...". Και με χαιρέκακο, υστερικό ύφος, πανικόβλητος από τις γενικότερες εξελίξεις που τον στριμώχνουν άσχημα, άρχισε να κουνάει το δάχτυλο και να λέει ότι "η δικαιοσύνη θα αποφασίσει". Ο ορισμός τής ύβρεως. Της αισχρότητας.

Η δικαιοσύνη, η διορισμένη. Που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, η διορισμένη, ήδη "αποφασίζει". Δεν μπορεί πλέον να κάνει τα στραβά μάτια, και βγάζει στο φως τέρατα. Τα αποδεικτικά στοιχεία και τα δεδομένα είναι πασίγνωστα, εδώ και μήνες.

 Όμως οι μπράβοι και οι μπάτσοι, μετά την ύβρη του αφεντικού τους, συνέχισαν το έργο τους: τραμπουκίζοντας την κοπέλα (πέντε-δέκα άνανδρες αποκτηνωμένες κρυφο-αδερφές, ΜΙΑ νεαρή γυναίκα, η οποία φέρει μώλωπες στο λαιμό και τον ώμο!) και δυο-τρεις άλλους φοιτητές, τους πέταξαν στο δρόμο. Δύο από αυτούς τους συνέλαβαν, αρπάζοντάς επίσης τις ταυτότητες και τα κινητά τους (!!!)

Θα συνεχίσω να το γράφω μέχρι να συντριβούν: επαναφορά της εσχάτης των ποινών. Εκτέλεση και δήμευση κλεμμένων περιουσιών. Όχι να πάνε φυλακή και να τους ταΐζουμε κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »