Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η καταπολέμηση της εκλογικής νοθείας αποτελεί ύψιστο αυθόρμητο καθήκον της κυβέρνησης του Μπανανιστάν που χρησιμοποιεί την βάση δεδομένων Ίριδα

Μετά το τέλος της καταμέτρησης σε κάθε εκλογικό τμήμα συντάσσονται μεταξύ άλλων το Πρακτικό αρ. 2 και το Έντυπο μετάδοσης αποτελεσμάτων. Το Πρακτικό αρ. 2 έχει τα αποτελέσματα των κομμάτων αλλά και των σταυρών προτίμησης, (έχει 35 περίπου σελίδες) και υπογράφεται από την όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους εκλογικούς αντιπροσώπους (εδώ και εδώ για την Α΄ Αθηνών).


Το Έντυπο μετάδοσης αποτελεσμάτων έχει τα αποτελέσματα μόνο των κομμάτων και υπογράφεται μόνο από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής. (εδώ-σελίδα 3)


Αυτά αποστέλλονται και φυλάσσονται σε δήμους, πρωτοδικεία και περιφέρειες.

Ειδικώς όμως ένα αντίγραφο του έντυπου μετάδοσης αποτελεσμάτων παραλαμβάνεται αμέσως μετά την καταμέτρηση από υπάλληλο του οικείου δήμου και με φροντίδα του δήμου σκανάρεται και αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων Ίριδα.


Ένας απλός τρόπος ελέγχου της εγκυρότητας του αποτελέσματος, θα ήταν η πρόσβαση του κοινού σε αυτήν την βάση δεδομένων ή σε ένα αντίγραφο αυτών των αρχείων σε κάποιαν άλλη από τις διαθέσιμες δωρεάν βάσεις δεδομένων, αρχείων συνολικής χωρητικότητας περίπου 22 GB (από 21.707 εκλογικά τμήματα), όσο ένα στικάκι μνήμης, αν αντέχει ο κρατικός προϋπολογισμός μία τέτοια δαπάνη.


Τα έγγραφα αυτά είναι δημόσια αλλά και μέγιστου δημοσίου ενδιαφέροντος. Κάθε πολίτης έχει αυτονόητο ζωτικό έννομο συμφέρον να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά. Οποιαδήποτε κυβερνητική άρνηση είναι τεκμήριο ενοχής (για αντιδημοκρατικότητα, μην πάει ο νους σας στην νοθεία). Κάθε νοήμων πολίτης, χωρίς να εξαιρούνται οι φιλοκυβερνητικοί, έχει καθήκον απέναντι πρωτίστως στον εαυτό του, να απαιτήσει την ελεύθερη και άμεση πρόσβαση σε αυτήν την βάση δεδομένων. Είναι προς το συμφέρον όλων αλλά και του κάθε φιλοκυβερνητικού να μην είναι η πατρίδα του ένα Μπανανιστάν, διότι σε μία τέτοια κατηφόρα δεν υπάρχει όριο, και τα τωρινά του συμφέροντα θα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.


Επιπροσθέτως, διότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, πρέπει να υπάρχει θυροκόλληση και ελεύθερη πρόσβαση στα πρακτικά αρ. 2, ιδίως της πρώτης τους σελίδας - των αποτελεσμάτων των κομμάτων, σε όλους τους δήμους της χώρας. Επίσης να τα αναρτήσουν στον ιστότοπό τους. Δεν μπορεί, θα έχει ο server τους 66 MB (21.707 εκλογικά τμήματα /332 δήμους, επί ένα MB ανά ψηφιοποιημένο αρχείο) ή όσα MB χρειαστεί αποθηκευτικό χώρο. Αν όχι να πληρώσουν οι δημότες τα μηδενικά έξοδα γι αυτό, να πληρώσουν και το φωτοτυπείο της γειτονιάς να τους τα σκανάρει και να κεράσουν κάτι τον δημοτικό υπάλληλο που θα τα δημοσιεύσει στον ιστότοπο του δήμου στον ελεύθερο χρόνο του. Έτσι οι δήμοι δεν θα χρεωθούν ...υπέρογκα. Αν οι δήμοι δεν υποχρεώνονται από κανέναν δικτατορικό νόμο να κάνουν την δημοσίευση, τότε επικαλούμαστε τις μη αποδεδειγμένες δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Σχετικό αίτημα εδώ


Επίσης φροντίζουμε να πείσουμε το αδιάφορο μυαλό μας να πάρει τα τεμπέλικα πόδια μας και να γίνουμε εκλογικοί αντιπρόσωποι στο μικρό κόμμα της επιλογής μας (τα μεγάλα έχουν υπερεπάρκεια), σχετικά εδώ και εδώ.


Οι νοήμονες πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν, διότι θα επενδύσουν ελάχιστο από τον χρόνο τους σε κάτι που θα τους προστατεύσει από ασύλληπτα δεινά επί ζητημάτων ζωής και θανάτου (οικονομικού, βιολογικού και εθνικού).


Βάσει της εγκυκλίου 627:

«Ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του δήμου παραδίδει στο οικείο δημοτικό κατάστημα τα έντυπα μετάδοσης αποτελεσμάτων, όπου αρμόδιος υπάλληλος τα ψηφιοποιεί (σκανάρει σε μορφή pdf με ελάχιστη ανάλυση 200dpi ασπρόμαυρο ή κλίμακα του γκρι χωρίς το μέγεθος του αρχείου να υπερβαίνει το 1mb και ελέγχει εάν το ψηφιοποιημένο έντυπο είναι ευανάγνωστο), αποδίδει ως όνομα τον αριθμό του εκλογικού τμήματος που αφορά το σχετικό αποτέλεσμα, τα εισάγει στο αφιερωμένο Υποσύστημα Μετάδοσης Εκλογικών Αποτελεσμάτων του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων ΙΡΙΔΑ 2.0 και το αποστέλλει στην Περιφερειακή Ενότητα και το Υπουργείο Εσωτερικών.» 


Εδώ να παρατηρήσουμε ότι τα αρχεία που θα αποθηκεύονται στην Ίριδα θα πρέπει απαραιτήτως να υπογράφονται ψηφιακά αμέσως και με χρονοσφραγίδα από τον δημοτικό υπάλληλο πριν τα αποστείλει. Μόνο έτσι θα είναι προστατευμένα από μελλοντική αλλοίωση, με αμελητέο κόστος σε χρήμα και χρόνο.

Οι απλές λύσεις υπάρχουν αλλά δεν αρέσουν στους απανταχού νοθευτές του εκλογικού σώματος και της βούλησής του. Αν δεν ίσχυε αυτό δεν θα είχαν βαλθεί όλοι οι ηγέτες - μαριονέτες στα κράτη της Δύσης να εξοντώσουν τον «νατιβισμό», μεθοδεύοντας τον βίαιο εποικισμό, χωρίς καν δημοψήφισμα επειδή λατρεύουν την δημοκρατία και οι ίδιοι και οι διάσπαρτοι παντού προπαγαδιστές τους.

Αν δεν σταματήσουμε την καταστροφή τώρα που μετά βίας μπορούμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε μειονότητα στην χώρα μας και η ψήφος μας θα είναι αδύνατον να επιφέρει καμία αλλαγή. Ακόμα και 65% να είμαστε επί του συνόλου, δεδομένου του πολιτικού κατακερματισμού, πάλι θα είμαστε χωρίς καμία πολιτική δύναμη. Οι έποικοι και οι χειριστές τους σε πολιτικό ή θρησκευτικό επίπεδο, επιλέγουν τα συστημικά κόμματα λόγω του ότι η ατζέντα αυτών των κομμάτων τους ευνοεί. Και είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 65%. Δεκαετίες έντονης συνεχώς επιδεινούμενης υπογεννητικότητας (από το 1981) λόγω συνδυασμένης μείωσης του δείκτη γονιμότητας (παιδιά ανά μητέρα) και της αύξησης της ηλικίας μητρότητας έχουν μειώσει τραγικά τις γεννήσεις, από τις οποίες αν αφαιρεθεί η συμβολή του μη ιθαγενούς πληθυσμού είναι τόσο πολύ χαμηλές που μετά από 42 χρόνια αποπληθυσμού των ιθαγενών Ελλήνων είναι ζήτημα αν αυτοί είναι το 80% του συνόλου.

Έχεις σκεφτεί ότι αυτή η «φυσική» νομιμοποιημένη νοθεία μπορεί να εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα εκλογικά αποτελέσματα, ενώ η νοθεία της καταμέτρησης συμπληρώνει το υπόλοιπο, ιδίως στα μικρά κόμματα που ούτως ή άλλως έχουν ελλείψεις εκλογικών αντιπροσώπων, φράζοντας την είσοδο σε αυτά που είναι τα μόνα που έχουν την δυνατότητα ή την πιθανότητα να ανανεώσουν το πολιτικό σύστημα; 

Οι ψήφοι που αντιστοιχούν στο όριο εισόδου στην βουλή 3%, είναι επί των εγκύρων, δηλαδή 5,9 εκατομ. επί 3%= 177 χιλιάδες. Τα εκλογικά τμήματα είναι 21,7 χιλ. επομένως 177/21,7= 8 ψήφοι ανά τμήμα. Αν νοθευτούν κατά μέσον όρο 6 ψήφοι από τις 8 το ποσοστό πέφτει στο 0,75% και όλοι που τα ψήφισαν απογοητεύονται. Τους αρέσει να απογοητεύονται, αλλοιώς θα γινόντουσαν εκλογικοί αντιπρόσωποι.




Ενημερωτικό άρθρο για το σύστημα Ίριδα: 

Η Πολεμική Αεροπορία «σφραγίζει» τις εκλογές με το σύστημα «ΙΡΙΔΑ»


 

Πώς ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας υιοθετήθηκε από το ελληνικό δημόσιο, «σφραγίζοντας» το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ένα σύστημα το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και υιοθετήθηκε σταδιακά από το ελληνικό δημόσιο πρόκειται να «σφραγίσει» σήμερα την εκλογική διαδικασία.

Το σύστημα ΙΡΙΔΑ έχει αναπτυχθεί από το Κέντρο Μηχανογράφησης του ΓΕΑ και χρησιμοποιείται από το 2016 στο σύνολο των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, επιτυγχάνοντας σημαντικά επιχειρησιακά οφέλη, ελάττωση της γραφειοκρατίας και εξοικονόμηση πόρων.

Στην ουσία, πρόκειται για το πρόγραμμα ηλεκτρονικής υπογραφής, που αποτέλεσε το βασικό βήμα για την μετεξέλιξη του ψηφιακού κράτους και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Το σύστημα «ΙΡΙΔΑ» έχει διατεθεί δωρεάν από την Πολεμική Αεροπορία και φιλοξενείται στις υπηρεσίες Κυβερνητικού Νέφους (G-cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σε κάθε έναν από τους ανωτέρω φορείς, έχει ήδη ενεργοποιηθεί και λειτουργεί «Τερματικός Σταθμός» του συστήματος «ΙΡΙΔΑ», μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν με ηλεκτρονικό τρόπο έγγραφα με κάθε φορέα της Δημόσιας Διοίκησης στον οποίο λειτουργεί το ίδιο σύστημα.

  

Συνέχεια σε ΠΗΓΗ


Δες και: Η μοίρα της Ελλάδας, οι εκλογές και η άγνοια της «Πόντιας πο@ @@νας» 

1 σχόλιο:

  1. «Όλα όσα πρέπει να ξέρει ο ελληνικός λαός για την οικογένεια Μητσοτάκη» : Σ.Χίος Χίος, Γ. Σερέτης
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΟΜΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ......ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ
    HTAN ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΗΡΘΕ ΕΔΩ ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.

    https://www.youtube.com/watch?v=OyeUf45IEz8&t=3s

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ