Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ο ρατσισμός των λευκών προκαλεί άνοδο των καρδιακών προσβολών στην αφροαμερικανική κοινότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς της Mayo Clinic που χρηματοδοτείται από το WEF.

Τα καρδιακά επεισόδια που έχουν εκτοξευθεί σε όλο τον κόσμο από το 2021 (όταν ξεκίνησαν τα εμβόλια) και με τους ειδικούς να ψάχνουν για όλες τις απίθανες αιτίες (εκτός απο μία), όπως το να είσαι πολύ χαρούμενος, να λες ψέματα τα Σαββατοκύριακα, η κλιματική αλλαγή φυσικά, να μην φοράς μάσκες, τα μιμίδια, αλλα και πόσες φορές πηγαίνεις τουαλέτα, όπως και αναρίθμητες άλλες αιτίες που δημοσιεύτηκαν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Οι ειδικοί προσπάθησαν επίσης να κατηγορήσουν την τεράστια αύξηση του αριθμού των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που υπέστησαν καρδιακές ανακοπές απο τα σφυρίγματα των διαιτητών . Απο τι φαίνεται δεν έχει τέλος αυτό το τεστ IQ που έχουμε υποβληθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την Δρ. LaPrincess Brewer της Mayo Clinic, τα αυξημένα ποσοστά υπέρτασης στην αφροαμερικανική κοινότητα οφείλονται στον  «συστημικό ρατσισμό .»

Η Mayo Clinic News Network ανέφερε ότι

οι λεγόμενοι «ειδικοί» τους, συμφωνούν όλοι με την Δρ. Brewer ότι ο «ρατσισμός» των λευκών είναι ο λόγος που η καρδιακή ανεπάρκεια έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία τρία χρόνια στην κοινότητα των αφροαμερικανών.

Σύμφωνα με την Δρ. Brewer, ο ρατσισμός στις ΗΠΑ προκαλεί «διατροφική ανασφάλεια, ανασφάλεια στέγασης, και περιορίζει άτομα από το να λαμβάνουν ευκαιρίες και πόρους για να βελτιώσουν την υγεία τους» ολα αυτά οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις.

Ξαφνικά, όλα τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι προκαλούν στους κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους καρδιακές προσβολές ή εγκεφαλικά, κάτι που δεν συνέβη ποτέ πριν από την Επιχείρηση Warp Speed ή “ελευθερίας” όπως την είπαμε στην Ελλάδα.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο και όσοι προκάλεσαν την πανδημία γνωρίζουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Όσες περισσότερες σαχλαμάρες λένε, τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται. Μόνο που η αλήθεια δεν κρύβεται πια.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »