Σελίδες

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ο ρατσισμός των λευκών προκαλεί άνοδο των καρδιακών προσβολών στην αφροαμερικανική κοινότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς της Mayo Clinic που χρηματοδοτείται από το WEF.

Τα καρδιακά επεισόδια που έχουν εκτοξευθεί σε όλο τον κόσμο από το 2021 (όταν ξεκίνησαν τα εμβόλια) και με τους ειδικούς να ψάχνουν για όλες τις απίθανες αιτίες (εκτός απο μία), όπως το να είσαι πολύ χαρούμενος, να λες ψέματα τα Σαββατοκύριακα, η κλιματική αλλαγή φυσικά, να μην φοράς μάσκες, τα μιμίδια, αλλα και πόσες φορές πηγαίνεις τουαλέτα, όπως και αναρίθμητες άλλες αιτίες που δημοσιεύτηκαν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Οι ειδικοί προσπάθησαν επίσης να κατηγορήσουν την τεράστια αύξηση του αριθμού των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που υπέστησαν καρδιακές ανακοπές απο τα σφυρίγματα των διαιτητών . Απο τι φαίνεται δεν έχει τέλος αυτό το τεστ IQ που έχουμε υποβληθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την Δρ. LaPrincess Brewer της Mayo Clinic, τα αυξημένα ποσοστά υπέρτασης στην αφροαμερικανική κοινότητα οφείλονται στον  «συστημικό ρατσισμό .»

Η Mayo Clinic News Network ανέφερε ότι

οι λεγόμενοι «ειδικοί» τους, συμφωνούν όλοι με την Δρ. Brewer ότι ο «ρατσισμός» των λευκών είναι ο λόγος που η καρδιακή ανεπάρκεια έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία τρία χρόνια στην κοινότητα των αφροαμερικανών.

Σύμφωνα με την Δρ. Brewer, ο ρατσισμός στις ΗΠΑ προκαλεί «διατροφική ανασφάλεια, ανασφάλεια στέγασης, και περιορίζει άτομα από το να λαμβάνουν ευκαιρίες και πόρους για να βελτιώσουν την υγεία τους» ολα αυτά οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις.

Ξαφνικά, όλα τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι προκαλούν στους κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους καρδιακές προσβολές ή εγκεφαλικά, κάτι που δεν συνέβη ποτέ πριν από την Επιχείρηση Warp Speed ή “ελευθερίας” όπως την είπαμε στην Ελλάδα.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο και όσοι προκάλεσαν την πανδημία γνωρίζουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Όσες περισσότερες σαχλαμάρες λένε, τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται. Μόνο που η αλήθεια δεν κρύβεται πια.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου