Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Σε ανύποπτο χρόνο πλέον μιλούν για «τσιπαρίσματα» στην ελληνική TV, vid

Μία συζήτηση για την έξαρση της ιλαράς κατέληξε στα...τσιπάκια και τους «αρνητές».

«Πρέπει να πιστέψουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει πάρα πολύ», ήταν η φράση της Ματίνας Παγώνη στον «αέρα» του Action 24 που…προκάλεσε τους δύο παρουσιαστές.

«Σωπάτε καλέ, εγώ νομίζω ότι μας τα κάνουν για να μας τσιπάρουν. Και όλα τα κουφά τα οποία ακούμε. Ο κάθε ένας που το λέει αυτό και μπορεί να πείσει ακόμα έναν, έχει πάρει ακόμα έναν στον λαιμό του!

Έχω κάτι άλλους “φίλους” στους οποίους λες “βήχω τώρα τελευταία” και σου λένε “έχεις κάνει το εμβόλιο ε;”. Κοίτα τους “λοιμωξιολόγους τώρα», ήταν το σχόλιο του ενός εκ των παρουσιαστών που διέκοψε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ.

Βλέπουμε πως ακόμα και σε ένα εντελώς άσχετο θέμα την συζήτηση ΕΠΙΤΗΔΕΣ την πήγαν στα τσιπάκια και όλους τους «συνωμοσιολόγους»!!

Δεν κρατιούνται:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »