Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Μια "στημένη" επιχείρηση για να δικαιολογηθεί η γενοκτονία Ισραήλ-ΗΠΑ κατά του λαού της Παλαιστίνης

 Μετάφραση κειμένου και υποτιτλισμός

των βίντεο στα ελληνικά ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Το πρώτο μέρος ΕΔΩ
 
Η ποινικοποίηση του διεθνούς δικαίου. Μέρος 2ο

Εισαγωγή

Από την αρχή της 7ης Οκτωβρίου 2023, "Ένας ιστός από ψέματα" χρησίμευσε για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες στη Λωρίδα της Γάζας περισσότερων από 30.000 αμάχων, εκ των οποίων το 70% είναι γυναίκες και παιδιά. Οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον του Λαού της Παλαιστίνης είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον 13.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί:

"Αυτό σημαίνει ότι ένα Παλαιστινιακό παιδί σκοτώνεται κάθε 15 λεπτά... Χιλιάδες άλλοι αγνοούνται κάτω από τα ερείπια, οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται νεκροί".
 

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζονται πάντοτε πολύ νωρίτερα.

Αν η "Επιχείρηση Καταιγίδα Αλ Άκσα" της Χαμάς ήταν μια "αιφνιδιαστική επίθεση", όπως παπαγαλίζουν τα μέσα ενημέρωσης, η "κατάσταση ετοιμότητας για πόλεμο" του Νετανιάχου δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυθόρμητα (σε σύντομο χρονικό διάστημα) την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 7 Οκτωβρίου 2023. Το εθιμοτυπικό της "Κατάστασης Ετοιμότητας" (που αποκαλύφθηκε στις 7 Οκτωβρίου) παραπέμπει σε ένα προσεκτικά προετοιμασμένο σχέδιο.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η επιχείρηση του Ισραήλ "Κατάσταση ετοιμότητας για πόλεμο" που συνίστατο στο "σβήσιμο της Γάζας από το χάρτη" ήταν προσεκτικά συντονισμένη με τον στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κοινής στρατιωτικής ατζέντας Ισραήλ-ΗΠΑ.

Η Ουάσιγκτον όχι μόνο υποστηρίζει τη Γενοκτονία, αλλά εποπτεύει και το Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔΧ).

Παρόλο που η νομική πρωτοβουλία της Νότιας Αφρικής στρεφόταν κατά του κράτους του Ισραήλ, η διεξαγωγή της Γενοκτονίας είναι ένα κοινό σχέδιο Ισραήλ-ΗΠΑ, με Αμερικανούς στρατιωτικούς και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών να συνεργάζονται άμεσα με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους.

Αυτή η συνεργασία υποστηρίζεται επίσης από μια εκτεταμένη ροή στρατιωτικής βοήθειας. 
 
Η ποινικοποίηση του Διεθνούς Δικαίου

Αυτό που διακυβεύεται είναι η ποινικοποίηση της διεθνούς δικαστικής διαδικασίας. Το ΔΔΧ όχι μόνο αρνήθηκε να προτείνει μια "παύση πυρός", η οποία αποτελούσε μέρος του αιτήματος της Νότιας Αφρικής, αλλά η απόφαση της 26ης Ιανουαρίου 2024 απέτυχε να αμφισβητήσει τον ρόλο της κυβέρνησης συνασπισμού Νετανιάχου, η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τον σχεδιασμό πριν από τις 7 Οκτωβρίου μιας συνολικής στρατιωτικής ατζέντας που στρεφόταν κατά της Παλαιστίνης, με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον.

Αν και η κατηγορία της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής στο ΔΔΧ στρεφόταν κατά του Κράτους του Ισραήλ, είναι πλέον επιβεβαιωμένο, επαρκώς τεκμηριωμένο ότι η Γενοκτονία κατά του Λαού της Παλαιστίνης ήταν μια κοινή επιχείρηση Ισραήλ-ΗΠΑ.

Από την άποψη αυτή, η πρόεδρος του ΔΔΧ Joan Donoghue -πρώην νομική σύμβουλος της υπουργού Εξωτερικών Hillary Clinton κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα- βρίσκεται σε σύγκρουση συμφερόντων. Το τελευταίο θέτει ανεξίτηλα το ζήτημα της εξαίρεσής της.  (Βλέπε: Recusals of Arbitrators and Judges in International Courts and Tribunals, Chiara Giorgetti).
 
Ενώ το άρθρο 2 του Καταστατικού του ΔΔΧ (σελ. 212) "προβλέπει ότι το δικαστήριο θα πρέπει να αποτελείται από ανεξάρτητους δικαστές", η πρακτική της ανάκλησης ενός δικαστή, ειδικά όσον αφορά τον Πρόεδρο του ΔΔΧ, είναι σχεδόν αδύνατη. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να τεθεί το ζήτημα της "σύγκρουσης συμφερόντων". Η δικαστής Joan Donoghue λαμβάνει τις οδηγίες της από την Ουάσιγκτον.
 
"Κλιμάκωση της Γενοκτονίας"
 
Το ΔΔΧ έχει δώσει στο Ισραήλ -με την πλήρη έγκριση της κυβέρνησης Μπάιντεν- ένα de facto "πράσινο φως" (carte blanche) για να συνεχίσει και να "κλιμακώσει τη γενοκτονία".

Η απόφαση του ΔΔΧ της 26ης Ιανουαρίου 2024 έχει θέσει σε κίνηση ένα νέο κύμα φρικαλεοτήτων εναντίον του Λαού της Παλαιστίνης.

Την ίδια ημέρα (26 Ιανουαρίου), ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η γενοκτονία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.

"Δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από την ολοκληρωτική νίκη. Αυτό σημαίνει την εξάλειψη της Χαμάς, ..."

Ενώ κυριαρχούν οι ρητορικές καταδίκες κατά του Ισραήλ, αυτό που το ειρηνευτικό κίνημα δεν αναγνωρίζει είναι ότι κανένα νομικό κώλυμα ή εμπόδιο δεν διατυπώθηκε από το Παγκόσμιο Δικαστήριο στην απόφασή του της 26ης Ιανουαρίου 2024. 
 
Η κατεχόμενη Δυτική Όχθη, οι εβραϊκοί οικισμοί στη Γάζα
 
Στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη διαπράττονται πλέον εγκληματικές πράξεις, σε συνδυασμό με την αύξηση της ανάπτυξης των δυνάμεων των IDF.

Στη Γάζα, οι διοικητές των IDF διέταξαν τους στρατιώτες να "βάλουν φωτιά σε σπίτια που ανήκουν σε μη μαχόμενους πολίτες, με μόνο σκοπό την τιμωρία".

Επιπλέον, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της 26ης Ιανουαρίου, ανακοινώθηκαν σχέδια για τη δημιουργία ενός συνεκτικού δικτύου εβραϊκών οικισμών στη Γάζα. 
 
 
Το σχέδιο του Ισραήλ: Μαζική πείνα
 
Η κυβέρνηση Μπάιντεν, ανταποκρινόμενη στον Νετανιάχου, διέταξε να περικοπεί η χρηματοδότηση της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ (UNRWA), γεγονός που αναμένεται ανεξίτηλα να οδηγήσει σε λιμό και σε πλήρη κατάρρευση των κοινωνικών υπηρεσιών:
Η UNRWA παρέχει τρόφιμα, στέγη, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση ... για τα 5,7 εκατομμύρια Παλαιστίνιους πρόσφυγες που είναι εγγεγραμμένοι στην UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη, τη Γάζα, την Ιορδανία, τον Λίβανο και τη Συρία. 
Η περικοπή της χρηματοδότησης της UNRWA αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προσεκτικά σχεδιασμένου σχεδίου της κυβέρνησης Νετανιάχου να προκαλέσει μαζική πείνα σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.
"Η Γάζα βιώνει μια μαζική πείνα που δεν έχει ξανασυμβεί στην πρόσφατη ιστορία. Πριν από το ξέσπασμα των μαχών τον Οκτώβριο, η επισιτιστική ασφάλεια στη Γάζα ήταν επισφαλής, αλλά πολύ λίγα παιδιά - λιγότερο από 1% - υπέφεραν από σοβαρό οξύ υποσιτισμό, το πιο επικίνδυνο είδος. Σήμερα, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Γάζας, οποιασδήποτε ηλικίας, οπουδήποτε στην επικράτεια, βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά την οποία ένας ολόκληρος πληθυσμός να έχει οδηγηθεί σε ακραία πείνα και εξαθλίωση με τέτοια ταχύτητα. Και δεν υπάρχει περίπτωση στην οποία η διεθνής υποχρέωση να το σταματήσει να είναι τόσο ξεκάθαρη".

Τα γεγονότα αυτά στήριξαν την πρόσφατη υπόθεση της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο. Η διεθνής σύμβαση για τη γενοκτονία, άρθρο 2γ, απαγορεύει την "εσκεμμένη επιβολή [σε μια ομάδα] συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει". (Guardian)
Τεκμηρίωση των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν κατά του λαού της Παλαιστίνης

Οι φρικαλεότητες τεκμηριώνονται προσεκτικά στη θαρραλέα βιντεοπαραγωγή της Sarah Abushaar με τίτλο
 
 

 
Βίντεο! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Το βίντεο εδώ: ETHNEGERSIS
"Πόσες διώξεις και ανθρώπινη σκληρότητα έχουν υποστεί οι Παλαιστίνιοι εδώ και γενιές - για το αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή.

Από την ίδρυση του Ισραήλ μέσω της εθνοκάθαρσης και της σφαγής των Παλαιστινίων από την Παλαιστίνη - επιμένοντας στις σφαγές, τις μαζικές εκδιώξεις, τις απαγωγές, τα βασανιστήρια και την τρομοκρατία των γηγενών Παλαιστινίων.

Η κλοπή της γης, της ζωής και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
 
Η ασυνείδητη σφαγή 13.000 παιδιών από το Ισραήλ, η εξόντωση 30.000 αμάχων, η καταστροφή του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης της Γάζας που τραυματίζει 60.000 και η μαζική πείνα 2,3 εκατομμυρίων, είναι μέρος όσων διαπράττει στη ζωή των Παλαιστινίων εδώ και δεκαετίες - συνεχίζοντας τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του τώρα σε υπερδιέγερση.
 

Παλαιστίνιοι που σφαγιάζονται και κρατούνται όμηροι κατά εκατοντάδες χιλιάδες, τρομοκρατούνται κατά εκατομμύρια υπό παράνομη πολιορκία, βίαιη κατοχή και φαύλο απαρτχάιντ. Η στάση ενός ατόμου για την Παλαιστίνη λέει τα πάντα για την ηθική του πυξίδα.

Είστε είτε υπέρ είτε κατά της γενοκτονίας. Υπέρ ή κατά της εθνοκάθαρσης. Υπέρ ή κατά της βίαιης παράνομης κατοχής και του φαύλου απαρτχάιντ.

Υπέρ ή κατά των συστημάτων υπεροχής - του διωγμού της ανθρώπινης ζωής... της άρνησης εκατομμυρίων ανθρώπων της ζωής, της ελευθερίας και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Δεν υπάρχει μέση λύση. Δεν είναι περίπλοκο. Με τον ίδιο τρόπο που το Ολοκαύτωμα δεν είναι περίπλοκο. Η δουλεία ή το Απαρτχάιντ δεν είναι περίπλοκα.

Αλλά επέμειναν εξαιτίας εκείνων που δεν είδαν.

Υπάρχει μια φρικτή δίωξη και καταπίεση που κράτησε για 8 δεκαετίες.

Ένας καταπιεστής και ένας καταπιεσμένος. Είναι αδύνατο για τα ανθρώπινα όντα με συνείδηση ή ηθική να γνωρίζουν την αλήθεια για την Παλαιστίνη και να την υποστηρίζουν για την ανθρώπινη ζωή.

Είναι ενάντια σε κάθε νόμο, ηθική και την ίδια την ανθρωπιά μας.

Αυτό που καταδικάζουμε στην ιστορία και σε κάθε άλλο πλαίσιο, αυτό που διαπράττεται στη ζωή των Παλαιστινίων εδώ και δεκαετίες...

Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα που βασίζονται στην ανθρώπινη δίωξη και καταπίεση, αυτό δεν θα επιβιώσει. Όλη η απανθρωπιά του κόσμου σε αυτό, η Παλαιστίνη αγωνίζεται για όλη την ανθρωπιά μας και για τη δικαιοσύνη όλου του κόσμου".

"Μυστικό μνημόνιο" για τη διάπραξη γενοκτονίας 
 
Ενώ προηγούμενα έγγραφα -που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τον λεπτομερή σχεδιασμό της γενοκτονικής επίθεσης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαπραγματεύτηκαν με τις ΗΠΑ- παραμένουν απόρρητα, ένα επίσημο "μυστικό" υπόμνημα που συντάχθηκε από το Υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ δημοσιοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Η αυθεντικότητα και ο σκοπός αυτής της έκθεσης παραμένουν προς επιβεβαίωση. Δόθηκε στη δημοσιότητα μια εβδομάδα μετά τις 7 Οκτωβρίου 2023. Παρόλα αυτά επιβεβαιώνει τις στρατιωτικές ενέργειες που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή εναντίον του Λαού της Παλαιστίνης. Προοριζόταν για να δημοσιοποιηθεί;

Αυτό που συνιστά το έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών είναι:
"Τη βίαιη και μόνιμη μεταφορά των 2,2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας στη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου",
Το 10σέλιδο έγγραφο, με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2023, αξιολογεί τρεις επιλογές σχετικά με το μέλλον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας ...
"Συνιστά την πλήρη μεταφορά του πληθυσμού ως την προτιμώμενη πορεία δράσης. ..."
Το έγγραφο έχει μεταφραστεί πλήρως στα αγγλικά εδώ.

Το Μνημόνιο Πληροφοριών του Ισραήλ
"... αξιολογεί τρεις επιλογές σχετικά με το μέλλον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας ... Συνιστά την πλήρη μεταφορά του πληθυσμού ως την προτιμώμενη πορεία δράσης. ..."
Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες έγγραφο (10 σελίδες).

Μνημόνιο των μυστικών υπηρεσιών: Επιλεγμένα αποσπάσματα

(η έμφαση προστέθηκε)
"1. Το κράτος του Ισραήλ καλείται να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας υπό το φως των εγκλημάτων της Χαμάς που οδήγησαν στον πόλεμο των "Σιδηρών Σπαθιών", επομένως πρέπει να αποφασίσει για έναν πολιτικό στόχο σχετικά με τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα, ο οποίος θα πρέπει να επιδιωχθεί ταυτόχρονα με την ανατροπή του καθεστώτος της Χαμάς.

2. Ο στόχος που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση απαιτεί εντατική δράση για την αξιοποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών για την υποστήριξη αυτού του στόχου.

3. Θεμελιώδεις κατευθυντήριες γραμμές για κάθε πολιτική [Α, Β, Γ]:
 
α. Ανατροπή της εξουσίας της Χαμάς.
 
β. Εκκένωση του πληθυσμού εκτός της ζώνης μάχης προς όφελος των πολιτών της Λωρίδας της Γάζας.
 
γ. Είναι απαραίτητο να προγραμματιστεί και να διοχετευτεί η διεθνής βοήθεια που θα φτάσει στην περιοχή σύμφωνα με την επιλεγμένη πολιτική.
 
δ. Σε κάθε πολιτική, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια βαθιά διαδικασία εφαρμογής μιας ιδεολογικής αλλαγής (αποναζιστικοποίηση).
 
ε. Η επιλεγμένη πολιτική θα υποστηρίξει τον πολιτικό στόχο του κράτους σχετικά με το μέλλον της Λωρίδας της Γάζας και την τελική εικόνα του πολέμου.

Στο παρόν έγγραφο, θα παρουσιαστούν τρεις πιθανές επιλογές [Α, Β και Γ] ως πολιτική του πολιτικού κλιμακίου του Ισραήλ σχετικά με το μέλλον του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

[Η επιλογή Γ παρακάτω είναι η συνιστώμενη και επιλεγμένη επιλογή του Μνημονίου που βρίσκεται σε εφαρμογή.]

Η "Επιλογή Γ" του Μνημονίου: Η εκκένωση του άμαχου πληθυσμού από τη Γάζα στο Σινά.

"Επιλογή Γ - Η επιλογή που θα αποφέρει θετικά, μακροπρόθεσμα στρατηγικά αποτελέσματα για το Ισραήλ και είναι μια επιλογή που μπορεί να εκτελεστεί.
 
Απαιτεί αποφασιστικότητα από το πολιτικό κλιμάκιο απέναντι στη διεθνή πίεση, με έμφαση στην αξιοποίηση της υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών και πρόσθετων φιλοϊσραηλινών χωρών για το εγχείρημα.  

Με μια πρώτη ματιά, η επιλογή αυτή, που συνεπάγεται σημαντική μετακίνηση πληθυσμών, μπορεί να παρουσιάζει προκλήσεις όσον αφορά τη διεθνή νομιμότητα.

Επιχειρησιακή

1. Έκκληση για την εκκένωση του μη μαχόμενου πληθυσμού από τη ζώνη μάχης της επίθεσης της Χαμάς.

2. Σε πρώτο στάδιο, επιχειρήσεις από αέρος με επίκεντρο το βόρειο τμήμα της Γάζας, ώστε να καταστεί δυνατή η χερσαία εισβολή σε μια περιοχή που έχει ήδη εκκενωθεί και δεν απαιτεί μάχες σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή αμάχων.

3. Στο δεύτερο στάδιο, σταδιακή χερσαία εισβολή στο έδαφος στα βόρεια και κατά μήκος των συνόρων μέχρι την κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας και την εκκαθάριση των υπόγειων καταφυγίων των μαχητών της Χαμάς.

4. Το στάδιο της χερσαίας εισβολής θα είναι λιγότερο χρονοβόρο σε σύγκριση με τις επιλογές Α και Β και επομένως θα μειώσει τον χρόνο έκθεσης στο άνοιγμα του βόρειου μετώπου ταυτόχρονα με τις μάχες στη Γάζα.

5.  Είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτές οι διαδρομές προς το νότο, ώστε να καταστεί δυνατή η εκκένωση του άμαχου πληθυσμού προς τη Ράφα.

Διεθνής/νομική νομιμότητα

Κατά την εκτίμησή μας, οι μάχες μετά την εκκένωση είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λιγότερες απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού σε σύγκριση με τις αναμενόμενες απώλειες εάν ο πληθυσμός παραμείνει (όπως παρουσιάζεται στις επιλογές Α και Β).

α. Πρόκειται για αμυντικό πόλεμο εναντίον μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που πραγματοποίησε στρατιωτική εισβολή στο Ισραήλ. [ψευδής αιτιολόγηση]

β. Η απαίτηση για την εκκένωση του μη μαχόμενου πληθυσμού από την περιοχή είναι μια ευρέως αποδεκτή μέθοδος που σώζει ζωές, και ήταν η προσέγγιση που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί στο Ιράκ το 2003.

γ. Η Αίγυπτος έχει υποχρέωση βάσει του διεθνούς δικαίου να επιτρέψει τη διέλευση του πληθυσμού.

6. Το Ισραήλ πρέπει να ενεργήσει για την προώθηση μιας ευρείας διπλωματικής πρωτοβουλίας με στόχο τις χώρες που θα υποστηρίξουν την παροχή βοήθειας στον εκτοπισμένο πληθυσμό και θα συμφωνήσουν να τον απορροφήσουν ως πρόσφυγα.

7. Ένας κατάλογος χωρών που είναι κατάλληλες για την πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται στο Παράρτημα Α του παρόντος εγγράφου.

8. Μακροπρόθεσμα, η επιλογή αυτή θα αποκτήσει ευρύτερη νομιμοποίηση επειδή αφορά έναν πληθυσμό που θα ενταχθεί σε ένα κρατικό πλαίσιο με ιθαγένεια". (η έμφαση προστίθεται)

Βίντεο: "Σβήνοντας την Γάζα από τον χάρτη"

Αυτή η συνέντευξη δημιουργήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023
 

Το βίντεο εδώ: ETHNEGERSIS
 
Ήταν μια στημένη επιχείρηση;
"Ως πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών, θεωρώ αδύνατο να πιστέψω ότι το Ισραήλ δεν είχε πολλαπλούς πληροφοριοδότες μέσα στη Γάζα, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές ακρόασης σε όλο το μήκος του συνοριακού τείχους, οι οποίες θα μπορούσαν να καταγράψουν τις κινήσεις ομάδων και οχημάτων.

Με άλλα λόγια, το όλο θέμα μπορεί να είναι ένας ιστός από ψέματα, όπως συμβαίνει συχνά. (Philip Giraldi, Οκτώβριος 2023)
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες λένε ότι δεν γνώριζαν για επικείμενη επίθεση της Χαμάς.
"Θα πρέπει να είναι κανείς σχεδόν απελπιστικά αφελής για να πιστέψει τη γραμμή των εταιρικών κρατικών μέσων ενημέρωσης ότι η εισβολή της Χαμάς ήταν μια ισραηλινή "αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών". Η Μοσάντ είναι μια από τις πιο ισχυρές υπηρεσίες πληροφοριών στον πλανήτη, αν όχι η πιο ισχυρή".
Το σχέδιο του Ισραήλ να διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Παλαιστίνης είχε προβλεφθεί πριν από την έναρξη από τη Χαμάς της "Επιχείρησης Al-Aqsa Storm".

Αυτό δεν ήταν μια αποτυχία των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, όπως μεταφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης. Ακριβώς το αντίθετο.

Μήπως ο Νετανιάχου και ο τεράστιος στρατιωτικός και μυστικός μηχανισμός του (Μοσάντ κ.ά.) είχαν γνώση της επίθεσης της Χαμάς στο Αλ Ακσά.

Αποκαλύφθηκε από τους New York Times:
"Ισραηλινοί αξιωματούχοι απέκτησαν το σχέδιο μάχης της Χαμάς για την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου περισσότερο από ένα χρόνο πριν συμβεί, έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνεντεύξεις... Το περίπου 40σέλιδο έγγραφο, το οποίο οι ισραηλινές αρχές ονόμασαν με την κωδική ονομασία "Τείχος της Ιεριχώ", περιέγραφε, σημείο προς σημείο, ακριβώς το είδος της καταστροφικής εισβολής που οδήγησε στο θάνατο περίπου 1.200 ανθρώπων. (η έμφαση προστέθηκε)

Δείτε επίσης την ανάλυση του Manlio Dinucci

Σύμφωνα με τους NYT, "Ισραηλινοί αξιωματούχοι την απέρριψαν ως φιλοδοξία και αγνόησαν συγκεκριμένες προειδοποιήσεις". Ανοησίες. Ο μηχανισμός πληροφοριών του Ισραήλ ήταν πλήρως ενήμερος για το τι συνέβαινε, πολύ νωρίτερα. Ήταν μέρος της ατζέντας τους για "Στημένα σκηνικά".

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, η "στημένη" επιχείρηση του Ισραήλ είναι ένα πολύπλοκο στρατιωτικό-κατασκοπευτικό εγχείρημα, προσεκτικά σχεδιασμένο, σε σύνδεση και συντονισμό με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και το Πεντάγωνο. Το Ισραήλ είναι de facto μέλος του ΝΑΤΟ (με ειδικό καθεστώς) από το 2004, που περιλαμβάνει ενεργό στρατιωτικό και μυστικό συντονισμό, καθώς και διαβουλεύσεις που αφορούν τα κατεχόμενα εδάφη.

Σε αυτή την ενότητα θα παράσχουμε στοιχεία που αφορούν την στημένη επιχείρηση που διεξάγει η κυβέρνηση Νετανιάχου.

Θα επικεντρωθούμε στα ακόλουθα θέματα:
  1. Η ιστορία των ισραηλιτικών ψευδών σκηνικών
  2. Επιβεβαιωτικές δηλώσεις Mea Culpa του Νετανιάχου
  3. Μαρτυρίες μελών των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF)
   
1. Η ιστορία των Ισραηλιτικών ψευδών σκηνικών

Πολυάριθμα Ισραηλινά στημένα σκηνικά έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών. Είναι καταγεγραμμένα: είναι προσεκτικά τεκμηριωμένα. Ενώ είναι εγκληματικής φύσης, με αποτέλεσμα το θάνατο αθώων Ισραηλινών, έχουν μόλις και μετά βίας αναγνωριστεί από τις δυτικές κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης. Το ιστορικό αρχείο επιβεβαιώνει ότι η πρόθεση αυτών των στημένων σκηνικών είναι να προκαλέσουν θανάτους Ισραηλινών ως μέσο για τη δικαιολόγηση επιθέσεων εναντίον Παλαιστινίων. Βλέπε παρακάτω:

"Πράσινο φως στην τρομοκρατία"

Η αείμνηστη καθηγήτρια Tanya Reinhart επιβεβαίωσε τη διατύπωση το 1997 μιας ατζέντας στημένων σκηνικών με τίτλο "Το πράσινο φως στην τρομοκρατία", η οποία συνίστατο στην προώθηση (μηχανική) επιθέσεων αυτοκτονίας κατά Ισραηλινών πολιτών, επικαλούμενη "την αιματοχυσία ως δικαιολογία" για να διεξαχθεί πόλεμος κατά της Παλαιστίνης:
"...Αυτό είναι το θέμα του "πράσινου φωτός στην τρομοκρατία" που προωθεί η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ama "n) από το 1997, όταν εδραιώθηκε η γραμμή της κατά του Όσλο. Το θέμα αυτό επαναλαμβανόταν έκτοτε ξανά και ξανά από στρατιωτικούς κύκλους και τελικά έγινε το μάντρα της ισραηλινής προπαγάνδας"
Η επιχείρηση "Δικαιολογημένη εκδίκηση" του 2001

Βασίστηκε στην εφαρμογή ενός στημένου σκηνικού.
Το σχέδιο, με τίτλο "Η καταστροφή της Παλαιστινιακής Αρχής και ο αφοπλισμός όλων των ενόπλων δυνάμεων", παρουσιάστηκε στην ισραηλινή κυβέρνηση από τον αρχηγό του επιτελείου Shaul Mofaz, στις 8 Ιουλίου [2001].

Η επίθεση θα ξεκινούσε, κατά την κρίση της κυβέρνησης, μετά από μια μεγάλη επίθεση αυτοκτονίας στο Ισραήλ, που θα προκαλούσε εκτεταμένους θανάτους και τραυματισμούς, επικαλούμενη την αιματοχυσία ως δικαιολογία". (Tanya Reinhart, 22 Δεκεμβρίου 2001)
Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Επιχείρηση Δικαιολογημένη Εκδίκηση": Ένα μυστικό σχέδιο για την καταστροφή της Παλαιστινιακής Αρχής επιβεβαιώθηκε από το Janes Foreign Report:
"...Το σχέδιο εισβολής του Ισραήλ - που φέρεται να ονομάστηκε Δικαιολογημένη Εκδίκηση - θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επόμενη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας με πολλά θύματα, θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και αναμένεται να οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδων Ισραηλινών και χιλιάδων Παλαιστινίων. (η έμφαση προστέθηκε)
Τα Ισραηλινά στημένα σκηνικά, τα οποία συνίστανται στη σκόπιμη πρόκληση ισραηλινών θυμάτων ως μέσο για τη δικαιολόγηση μιας ευρύτερης επίθεσης κατά της Παλαιστίνης είναι DÉJÀ VU

Θα πρέπει να αναφέρω ότι το "στημένο σκηνικό" της 7ης Οκτωβρίου 2023 είναι πιο εξελιγμένο από αυτά που περιγράφηκαν παραπάνω.

Ισραηλινές απώλειες
 
Η στημένη επιχείρηση του Ισραήλ είναι μια εγκληματική προσπάθεια που σχεδιάστηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου (με την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών της) εναντίον αθώων Ισραηλινών ανδρών, γυναικών και παιδιών.

Επίσημες ισραηλινές πηγές των IDF επιβεβαιώνουν 1.200 ισραηλινούς θανάτους μαχητών και αμάχων (συμπεριλαμβανομένων των "φιλικών πυρών" από τις IDF). Περίπου το 50% των θυμάτων είναι Ισραηλινοί πολίτες.

Αντίθετα, ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων (τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) είναι της τάξης των 30.000 εκ των οποίων τουλάχιστον 10.000 είναι παιδιά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και μια ιστορική αναδρομή βλέπε:
 
2. Επιβεβαιωτικές δηλώσεις του Νετανιάχου: "Χρήματα σε μια παράταξη της Χαμάς" ως μέρος μιας επιχείρησης πληροφοριών;
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νετανιάχου έχει αναγνωρίσει ότι χρήματα είχαν μεταφερθεί σε μια φιλοϊσραηλινή παράταξη πληροφοριών εντός της Χαμάς:

"Η Χαμάς αντιμετωπίστηκε ως εταίρος σε βάρος της Παλαιστινιακής Αρχής για να εμποδίσει τον Αμπάς να προχωρήσει προς τη δημιουργία ενός Παλαιστινιακού Κράτους. Η Χαμάς προήχθη από τρομοκρατική ομάδα σε οργάνωση με την οποία το Ισραήλ διεξήγαγε διαπραγματεύσεις μέσω της Αιγύπτου και στην οποία επιτράπηκε να λαμβάνει βαλίτσες με εκατομμύρια δολάρια από το Κατάρ μέσω των διαβάσεων της Γάζας". (Times of Israel, 8 Οκτωβρίου 2023, η έμφαση προστέθηκε)

"Όποιος θέλει να ματαιώσει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους πρέπει να υποστηρίζει την ενίσχυση της Χαμάς και τη μεταφορά χρημάτων στη Χαμάς", δήλωσε [ο Νετανιάχου] σε συνάντηση των μελών του κόμματος Λικούντ της Κνεσέτ του τον Μάρτιο του 2019. "Αυτό είναι μέρος της στρατηγικής μας - να απομονώσουμε τους Παλαιστίνιους στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη." [Νετανιάχου] (Haaretz, 9 Οκτωβρίου 2023, η έμφαση προστέθηκε)
 
3. Μαρτυρίες μελών των Ισραηλινών IDF
 
3.1 Efrat Fenigson, πρώην μυστικός πράκτορας των IDF
"Υπηρέτησα στις IDF πριν από 25 χρόνια, στις δυνάμεις πληροφοριών. Δεν υπάρχει περίπτωση το Ισραήλ να μην γνώριζε τι έρχεται.

Μια γάτα που κινείται κατά μήκος του φράχτη ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις. Έτσι, αυτό...

Τι απέγινε ο "ισχυρότερος στρατός στον κόσμο";

Πώς γίνεται τα συνοριακά περάσματα να ήταν ορθάνοιχτα; Κάτι είναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ, κάτι είναι πολύ παράξενο, αυτή η αλυσίδα γεγονότων είναι πολύ ασυνήθιστη και όχι τυπική για το ισραηλινό αμυντικό σύστημα.

Για μένα αυτή η αιφνιδιαστική επίθεση μοιάζει με προγραμματισμένη επιχείρηση. Σε όλα τα μέτωπα.

Αν ήμουν θεωρητικός συνωμοσίας θα έλεγα ότι αυτό μοιάζει με το έργο του Βαθέος Κράτους.

Αισθάνομαι ότι ο λαός του Ισραήλ και ο λαός της Παλαιστίνης έχουν πουληθεί, για άλλη μια φορά, στις ανώτερες δυνάμεις.

 
(Δήλωση της Efrat Fenigson, πρώην μυστική πράκτορας των IDF, 7 Οκτωβρίου 2023, η έμφαση προστέθηκε)

Το βίντεο εδώ: ETHNEGERSIS
 
3.2 Διοικητής του τάγματος Kerem Shalom
"Κάτι εδώ δεν μου κολλάει!!! Αυτό είναι ένα μυστήριο στο οποίο δεν μπορώ να βρω απάντηση.

Τυχαίνει να γνωρίζω πώς λειτουργούν τα πράγματα στη Γάζα και στα σύνορα.

Ήμουν ο διοικητής του τομέα Kerem Shalom (Rafih), ήμουν υπεύθυνος του τομέα Kissuf, γνωρίζω πολύ καλά τον περιμετρικό φράχτη, ξέρω πώς λειτουργεί ο στρατός εκεί. Ήμουν στον προσφυγικό καταυλισμό Shatti στη Γάζα, ήμουν επικεφαλής του προσφυγικού καταυλισμού Jibaliya, έστηνα ενέδρες στον φράχτη και βαθιά στην περιοχή. Γνώρισα τους κατοίκους της Γάζας, έφαγα και ανέπνευσα τη Γάζα.
Το εμπόδιο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην μπορεί να το περάσει ούτε αλεπού:

Ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με 3 επίπεδα πίεσης. Πρέπει να ειδοποιεί όταν κόβεται. Υπάρχουν δυνάμεις 24/7 που είναι υπεύθυνες να φτάνουν μέσα σε λίγα λεπτά, αν όχι δευτερόλεπτα, στο σημείο όπου υπάρχει συναγερμός στον φράχτη.

Κάθε μέρα να κάνετε τουλάχιστον μία εξάσκηση διείσδυσης. Κάθε υποδιεύθυνση έχει μια ομάδα ετοιμότητας της οποίας ο ρόλος είναι να αυξάνει τη δύναμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Παρατηρητήρια διάσπαρτα κατά μήκος των συνόρων καλύπτουν κάθε σπιθαμή τους. Οι γυναίκες παρατηρητές είναι πρωταθλήτριες στην αναγνώριση. Δεν αστοχούν. Εντοπίζουν την κίνηση πριν καν αυτή πλησιάσει το εμπόδιο - μέρα και νύχτα.

Στα προβληματικά σημεία (νεκρές περιοχές) τοποθετούν ένα άρμα με δυνατότητες παρατήρησης και ανίχνευσης και τρομακτική δύναμη πυρός. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ελεύθεροι σκοπευτές αναπτύσσονται στο πεδίο της μάχης.

Κάθε μέρα πριν από την αυγή υπάρχει η διαδικασία του "συναγερμού της αυγής". Αυτή την ώρα όλες οι δυνάμεις είναι ξύπνιες (στην προκειμένη περίπτωση επίσης την ώρα που εκατοντάδες τρομοκράτες εισήλθαν στο Ισραήλ). Η νυχτερινή βάρδια εναλλάσσεται με την πρωινή βάρδια. Ο διοικητής κάθε δύναμης επιθεωρεί τον άξονα για να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρξαν διεισδύσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ιχνηλάτες που κινούνται στον άξονα γνωρίζουν πώς να αναγνωρίζουν τα ίχνη. Γνωρίζουν ποιος πέρασε τον φράχτη, πόσο και ακόμη και πότε.

Πώς στο διάολο λοιπόν ένα παλαιστινιακό τρακτέρ κινείται προς τον φράχτη χωρίς κανείς να αντιδράσει σε αυτό;

Πώς κατάφερε το τρακτέρ να σαμποτάρει τον φράχτη για πολύ ώρα και να ανοίξει την πρόσβαση στο Ισραήλ χωρίς κανείς να αντιδράσει σε αυτό;

Πώς συνέβησαν όλα αυτά κάτω από τη μύτη μας; Πού πήγε μια ολόκληρη μεραρχία; Πού πήγαν 3 ταξιαρχίες;

Ποιος κατάπιε 9 τάγματα; Τι συνέβη με τους 36 λόχους; Πού πήγε μια ολόκληρη τακτική ταξιαρχία πεζικού που συνήθως υπερτερεί των επίλεκτων;

Πού πήγαν όλα τα εφεδρικά τάγματα που ενισχύουν τον τακτικό στρατό; Πού πήγαν χιλιάδες στρατιώτες;

Κάποιος εδώ μέσα πρέπει να δώσει εξηγήσεις!!!"

Η υπογράμμιση προστέθηκε

Δήλωση του στρατηγού Herzl Halevi, Οκτώβριος 2023
 
Εμπλέκεται η Αίγυπτος; Μυστικές διμερείς συνομιλίες

Ο διακηρυγμένος στόχος είναι να σβηστεί η Γάζα από το χάρτη μέσω μαζικών δολοφονιών και ολικής καταστροφής, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους: Μια "δεύτερη Νάκμπα".

Η υλοποίηση του "Πολέμου Ετοιμότητας" του Νετανιάχου απαιτεί την υποστήριξη της Αιγύπτου με σκοπό να προκαλέσει την έξοδο των Παλαιστινίων από τη Γάζα στο Σινά, όπου εξετάζεται η εγκατάσταση εκτεταμένων προσφυγικών καταυλισμών.

Υπάρχουν ενδείξεις για διμερείς συναντήσεις μεταξύ Καΐρου και Τελ Αβίβ για το σκοπό αυτό. Το Σχέδιο Επιλογής Γ που καταρτίστηκε από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες (βλ. παραπάνω) αναφέρει ότι "η Αίγυπτος έχει υποχρέωση βάσει του διεθνούς δικαίου να επιτρέψει τη διέλευση του [παλαιστινιακού] πληθυσμού".

Αυτό που εξετάζεται από το ισραηλινό Υπουργείο Πληροφοριών (επιλογή Γ ανωτέρω) είναι:
"η αναγκαστική και μόνιμη μετεγκατάσταση ολόκληρου του παλαιστινιακού πληθυσμού της Γάζας στη χερσόνησο της ερήμου Σινά της Αιγύπτου" με καταυλισμούς προσφύγων με σκηνές". (Βλέπε Manlio Dinucci)
Το Σχέδιο περιλαμβάνει έναν κατάλογο χωρών "οι οποίες συμφωνούν να απορροφήσουν [τους Παλαιστίνιους ] ως πρόσφυγες".

Διμερής συμφωνία πληροφοριών Ισραήλ-Αιγύπτου;
Το 2021-22, η Αίγυπτος και το Ισραήλ συμμετείχαν σε "μυστικές διμερείς συνομιλίες" σχετικά με "την εξόρυξη φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας".
Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για "αιγυπτιακή διαμεσολάβηση".

Ήταν αυτές οι διαπραγματεύσεις εξαρτημένες από το αν η Αίγυπτος θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία προσφυγικών καταυλισμών στο Σινά, γεγονός που θα διευκόλυνε τη μαζική απέλαση των Παλαιστινίων από τη Γάζα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε επίσης η Παλαιστινιακή Αρχή υπό τον Μαχμούντ Αμπάς.


"Η Αίγυπτος κατάφερε να πείσει το Ισραήλ να αρχίσει την εξόρυξη φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας, μετά από αρκετούς μήνες μυστικών διμερών συνομιλιών.

Η εξέλιξη αυτή ... έρχεται μετά από χρόνια ισραηλινών αντιρρήσεων για την εξόρυξη φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Γάζας για [υποτιθέμενους] λόγους ασφαλείας, ...

Η British Gas (BG Group) έχει επίσης συναλλαγές με την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ.
 
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πολιτικός βραχίονας της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα είχε παρακαμφθεί όσον αφορά τα δικαιώματα έρευνας και ανάπτυξης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου:

Το κοίτασμα, το οποίο βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα (19 μίλια) δυτικά της ακτής της Γάζας, ανακαλύφθηκε το 2000 από την British Gas (σήμερα BG Group) και εκτιμάται ότι περιέχει περισσότερα από 1 τρισεκατομμύριο κυβικά πόδια φυσικού αερίου.

Ο αξιωματούχος της αιγυπτιακής υπηρεσίας πληροφοριών δήλωσε στο Al-Monitor υπό τον όρο της ανωνυμίας: "Μια αιγυπτιακή αντιπροσωπεία οικονομικών και ασφάλειας συζήτησε με την ισραηλινή πλευρά για αρκετούς μήνες το θέμα της έγκρισης της εξόρυξης φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Γάζας. ...Al-Monitor, 22 Οκτωβρίου 2022

Συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες το θέμα των προσφυγικών καταυλισμών στην έρημο του Σινά;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο επιτεύχθηκε ένα χρόνο πριν από την επίθεση της γενοκτονικής επίθεσης του Ισραήλ κατά της Γάζας.

Δείτε το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα: "Αρχές του 2024"

Μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων Ισραήλ-Αιγύπτου που αφορούσαν οικονομικά θέματα και θέματα ασφάλειας, υπογράφηκε Μνημόνιο Κατανόησης, το οποίο είχε τη σφραγίδα της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής (ΠΑ):
"Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος [των μυστικών υπηρεσιών] εξήγησε ότι το Ισραήλ απαιτεί την έναρξη των πρακτικών μέτρων για την εξόρυξη φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της Γάζας στις αρχές του 2024, για να διασφαλίσει τη δική του ασφάλεια. (Al-Monitor, 22 Οκτωβρίου 2022.
Είθε η αλήθεια να επικρατήσει στην αντιστροφή της πορείας της ιστορίας.

Όσοι δυτικοί πολιτικοί επικροτούν απερίφραστα τις θηριωδίες που κατευθύνονται εναντίον του λαού της Παλαιστίνης είναι συνένοχοι στη διεξαγωγή εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Σε αλληλεγγύη με το λαό της Παλαιστίνης.

Με βάση τη Χάρτα της Νυρεμβέργης, αυτό που απαιτείται είναι μια εκστρατεία βάσης που ενθαρρύνει:

Ισραηλινούς, Αμερικανούς και Νατοϊκούς μαχητές να "παρακούσουν παράνομες διαταγές" και να "εγκαταλείψουν το πεδίο της μάχης" τόσο στο Ισραήλ όσο και σε ΟΛΑ τα πολεμικά θέατρα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Η Εγκατάλειψη του Πεδίου της Μάχης ως μέσο ποινικοποίησης του πολέμου βασίζεται στην Αρχή IV του Χάρτη της Νυρεμβέργης, η οποία ορίζει την ευθύνη των μαχητών "να αρνούνται τις διαταγές της Κυβέρνησης ή ενός ανώτερου ... ".

Για λεπτομέρειες βλέπε:
 
 
 
 
____________________________
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »