Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κ.Μητσοτάκης πρότεινε στον ΟΗΕ την δημιουργία παγκόσμιας διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής!

 Λίγες ώρες μετά την δήλωση «πρόληψης πανδημίας» του ΠΟΥ με βάση την οποία τα κράτη θα παραχωρούν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας

O Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη προχώρησε σε κάλεσμα για την δημιουργία μίας… παγκόσμιας κυβερνητικής δομής (παγκόσμια συμμαχία την αποκάλεσε) για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή!

Προτείνει μάλιστα να υπάρχει ένα… παγκόσμιο «112» καθώς όπως είπε εάν υπήρχε δεν θα είχαν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι στο Μάουι της Χαβάης και στην Λιβύη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προτροπή του πρωθυπουργού για την παγκόσμια, όπως την χαρακτήρισε, συμμαχία έρχεται την ίδια ημέρα όπου ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) έφερε τη «Συνθήκη Πανδημίας», με αφορμή την πρόσφατη πανδημία, η οποία επί της ουσίας θα αναγκάζει στα κράτη να υπακούν στις εντολές ενός «κεντρικού οργανισμού» και να επιβάλλουν μέτρα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των

Ηνωμένων Εθνών (UNGA) ενέκρινε την μη δεσμευτική διακήρυξη του ΟΗΕ για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας (PPPR), χωρίς πλήρη ψηφοφορία στην συνέλευση και παρά τις αντιρρήσεις 11 εθνών, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία.

Οι επικριτές αποκάλεσαν την διακήρυξη, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αρχή για την πανδημία με την δύναμη να επιβάλλει lockdown, καθολικό εμβολιασμό και λογοκρισία της λεγόμενης «παραπληροφόρησης», «υποκριτική»!

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια διακήρυξη που επί της ουσίας φέρνει στη συνέχεια τη «Συνθήκη Πανδημίας».

Τώρα, λίγες ώρες αργότερα, ο Κ.Μητσοτάκς προτείνει ευθέως την δημιουργία ενός άλλου μηχανισμού, στον οποίο επί της ουσίας θα παραδίδουν τα κράτη του πλανήτη μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας.

Όσα δεν το κάνουν θα γίνονται κράτη-παρίες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά δείχνουν ότι προωθείται μία ατζέντα δημιουργίας μίας παγκόσμιας κρατικής δομής.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Θα επιδιώξουμε τη συγκρότηση μιας συμμαχίας για την προσαρμογή στο πλαίσιο της ερχόμενης συνόδου για το κλίμα, COP28, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επειδή μόνο μέσα από τη συνεργασία μας μπορούμε να κάνουμε πραγματική διαφορά, αντλώντας διδάγματα ο ένας από τον άλλον, αλλά και ανταλλάσσοντας βέλτιστες πρακτικές και λύσεις.

Πάρτε για παράδειγμα τον αριθμό έγκαιρης ειδοποίησης «112», για έκτακτες περιστάσεις, που διαθέτει η Ελλάδα.

Δεν υφίστατο κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές πριν από πέντε χρόνια. Μια ολόκληρη παραθαλάσσια πόλη καταστράφηκε και περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Μάθαμε από αυτό το λάθος, το διορθώσαμε και αυτό το καλοκαίρι το «112» διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην ελαχιστοποίηση της απώλειας ζωής.

Τι διαφορά θα έκανε άραγε ένας τέτοιος αριθμός, έκτακτης ανάγκης, στο Μάουι, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Χαβάη, ή στη Λιβύη για παράδειγμα;

Είναι ακριβώς αυτού του είδους οι λύσεις, χωρίς μεγάλο κόστος, που αντιπροσωπεύουν το είδος της τεχνολογικής προσαρμογής που χρειαζόμαστε, σε παγκόσμιο επίπεδο, για το μέλλον. Μια απλή ιδέα που, όμως, σώζει ζωές.

Όλα αυτά είναι καίριας σημασίας, καθώς, στο τέλος της ημέρας, η πρωταρχική υποχρέωσή μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.»

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »