Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αν οι Αστυνομικοί Ενεργούσαν Όπως οι Ιολόγοι

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 John Blaid | Διάβαστε το εδώ

Ακολουθεί μια φανταστική ιστορία με αστυνομικούς που εργάζονται σαν "ιολόγοι".

*Ένας αστυνομικός έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα μετά από μια έρευνα για μια πρόσφατη μαζική δολοφονία και του γίνονται μερικές ερωτήσεις*

Πολίτης: "Τι συμβαίνει εδώ; Ποιος δολοφόνησε όλους αυτούς τους ανθρώπους;"

  • Αξιωματικός: "Τι συμβαίνει; "Ο Smith διέπραξε τη δολοφονία".

Πολίτης: "Έχετε συλλάβει τον κ. Smith;"

  • Αξιωματικός: "Ναι, πήραμε ένα σωρό ανθρώπους και ζώα από τον τόπο του εγκλήματος και τους κλείσαμε όλους μέσα".

Πολίτης:"Νομίζω ότι παρεξηγήσατε την ερώτησή μου, ρώτησα αν έχετε υπό κράτηση τον κ. Smith και μόνο τον κ. Smith;"

  • Αξιωματικός: "Όχι, δεν μπορούσαμε να βρούμε τον κ. Smith και γι' αυτό τους πήραμε όλους από τον τόπο του εγκλήματος για να είμαστε σίγουροι ότι τον πιάσαμε".

Πολίτης:"Λοιπόν, δεν θα έπρεπε πρώτα να βρείτε αποδείξεις ότι ο κ. Smith είναι ζωντανός πριν αρχίσετε να τον κατηγορείτε για φόνο;"

  • Αξιωματικός: "Ναι: "Λοιπόν, εδώ εμπλέκονται αρκετά θύματα και δεν έχω ακούσει καμία άλλη εύλογη εξήγηση για τον θάνατό τους. Υποθέτω ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος έχουν δίκιο όταν είπαν ότι ο κ. Smith ήταν αυτός που τα δολοφόνησε και οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης πολύ αίμα εκεί και πήραν δείγματα DNA, οπότε ήταν αρκετά σχολαστικοί στην έρευνά τους."

Πολίτης: "Αλλά πώς ανακάλυψαν ότι το DNA ανήκει στον κ. Smith αφού δεν τον εντόπισαν;"

  • Αξιωματικός: "Επειδή οι τεχνικοί του εργαστηρίου ανέλυσαν την αλληλουχία όλου του DNA που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και το τροφοδότησαν σε μια βάση δεδομένων υπολογιστή και αφαίρεσαν εκείνες τις αλληλουχίες που ανήκουν στα θύματα και στη συνέχεια κατασκεύασαν το DNA από τις εναπομείνασες σύντομες αλληλουχίες με τη βοήθεια υπολογιστών και σύμφωνα με την τελική τους ανάλυση, το κατασκευασμένο DNA θα μπορούσε να ανήκει μόνο στον κ. Σμιθ, αφού οι σύντομες αλληλουχίες δεν θα μπορούσαν να προέρχονται από οποιονδήποτε άλλο".

Πολίτης: "Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αληθές, αξιωματικέ, τι γίνεται αν οι υπόλοιπες σύντομες αλληλουχίες ανήκουν σε άλλους άγνωστους ανθρώπους, ζώα, φυτά ή μικρόβια; Το κατασκευασμένο DNA θα μπορούσε ακόμη και να είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού όλων αυτών, αφού κατασκευάσατε το πλήρες DNA από σύντομες αλληλουχίες;"

  • Αξιωματικός: "Προφανώς δεν καταλαβαίνετε πώς ερευνά κανείς έναν φόνο και την επιστημονική μέθοδο. Ακούστε πώς λειτουργεί. Πηγαίνουμε και ερευνούμε έναν φόνο και βρίσκουμε το πτώμα ή τα πτώματα, στη συνέχεια παίρνουμε δείγματα DNA από τον τόπο του εγκλήματος και τα αναλύουμε με τη βοήθεια υπολογιστών και τα αποτελέσματα δείχνουν πάντα ότι πρόκειται για τον κ. Σμιθ ή κάποιον από τους αδελφούς, τις αδελφές, τα ξαδέλφια ή τους φίλους του".

Πολίτης:"Αυτό φαίνεται σαν να έχετε ήδη αποφασίσει ποιος διέπραξε το φόνο πριν καν γίνει οποιαδήποτε πραγματική έρευνα, υπάρχουν και άλλες πιθανότητες εδώ που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ξέρετε. Τέλος πάντων, έχετε εντοπίσει κάποιο από τα άλλα άτομα τότε;"

  • Αξιωματικός: "Όχι, φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν γιατί δεν έχουμε άλλη εξήγηση για τους θανάτους και το κατασκευασμένο DNA πρέπει να ανήκει στον κ. Smith ή σε κάποιον από τους αδελφούς, τις αδελφές, τα ξαδέλφια ή τους φίλους του. Όλη αυτή η ιδέα του φυσικού εντοπισμού ανθρώπων είναι κάτι που σταματήσαμε να κάνουμε εδώ και δεκαετίες, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούσαμε ποτέ να τους βρούμε, αυτές τις μέρες δουλεύουμε μόνο με το DNA και καταδικάζουμε τους ανθρώπους".

Πολίτης: "Αλλά η έλλειψη άλλης εξήγησης δεν αποδεικνύει ότι ήταν ο κ. Smith ή τα αδέλφια, οι αδελφές, οι αδελφές, τα ξαδέλφια ή οι φίλοι του που διέπραξαν τον φόνο. Παραδέχεστε ότι δεν έχετε καμία φυσική απόδειξη ότι υπάρχουν καν, οπότε πώς μπορούν τότε να είναι υπεύθυνοι για οτιδήποτε, για να μην αναφέρω ότι φαίνεται αδύνατο να καταδικάσετε κάποιον που δεν έχετε καν εντοπίσει ή αποδείξει ότι υπάρχει;"

  • Αξιωματικός: "Τώρα αρχίζεις να ακούγεσαι σαν ένας από αυτούς τους θεωρητικούς συνωμοσίας, συγγνώμη φίλε, αλλά δεν έχω χρόνο για σένα. Θα πρέπει να πάρεις ένα εγχειρίδιο αξιωματικών ή ακόμα καλύτερα να ενταχθείς στην αστυνομία, τότε θα καταλάβεις πόσο γελοίος ακούγεσαι".

Πολίτης: "Το να ζητάς τα στοιχεία για την ύπαρξη ενός υπόπτου για φόνο δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσα γελοίο. Αυτό που θεωρώ γελοίο είναι ότι καταδικάζετε ανθρώπους για τους οποίους δεν έχετε καν αποδείξεις ότι υπάρχουν για ένα έγκλημα που δεν θα μπορούσαν να διαπράξουν, αλλά επιτρέπετε επίσης στον πραγματικό δολοφόνο ή στους πραγματικούς δολοφόνους να παραμείνουν ελεύθεροι εκεί έξω, όπου κανείς δεν θα μπορεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να δολοφονηθούν."

  • Αξιωματικός: ""Τώρα αν δεν σταματήσετε να μιλάτε θα αντιμετωπίσετε συνέπειες, σας προειδοποιώ".

Πολίτης: "Σκέφτηκες ποτέ ότι οι θάνατοι θα μπορούσαν να έχουν διαπραχθεί από ..."

*Ο αστυνομικός ρίχνει το άτομο στο περιπολικό και του βάζει φίμωτρο*

Γράφει ο John Blaid


---Δικτυογραφία :

If Police Officers Acted Like Virologists - The Truth Seeker

https://truthseeker.se/if-police-officers-acted-like-virologists/?fbclid=IwAR2dTCaOeIz0eUr0CQ0uuwkIFniVOr4nPd5nioiljwMrRM1Jb-pUqyQH3Uk

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »