Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΘΑΒΕΙ την Ελλάδα ο Μητσοτάκης: Απέλασε 12 ρώσους διπλωμάτες. Αντίδραση της Ζαχάροβα

Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι απλά εξακολουθεί να παραμένει εγκληματική, αλλά εντείνει ακόμα περισσότερο το κλίμα με τη Ρωσία, κλείνοντας οριστικά κι αμετάκλητα οποιαδήποτε πιθανότητα θα μπορούσε να υπάρξει προκειμένου να μη διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο χωρών σε επικίνδυνο βαθμό.

Η παρανοϊκή λογική του Μητσοτάκη οδήγησε στην απέλαση 12 ρώσων διπλωματών τους οποίους και κήρυξε personae non gratae (ανεπιθύμητα πρόσωπα). Η ενέργεια αυτή έρχεται κατόπιν εντολής του ΝΑΤΟ, αν και αρχικά η ελληνική πλευρά μετά το εγκληματικό ατόπημα της αποστολής όπλων στην Ουκρανία που την έβαλε στη «μαύρη λίστα» της Ρωσίας, είχε αποφύγει να προβεί σ’ αυτήν την ενέργεια.

Οπως αναφέρει «Το Βήμα«, η αμερικανική πλευρά είχε αιτηθεί επίσημα την απέλαση ρώσων διπλωματών και η Αθήνα είχε αρνηθεί.

Ωστόσο, η αλλαγή στάσης της «κυβέρνησης» Μητσοτάκη, προήλθε μετά από τις μαζικές απελάσεις ρώσων διπλωματών από Γερμανία (40) και Γαλλία (30). Οι δε αποκαλύψεις για τα

γεγονότα στην Bucha, τα οποία όχι απλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά είναι πολύ ύποπτα για πολλούς λόγους, φαίνεται να έπαιξαν το ρόλο τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ρώσοι διπλωμάτες απελαύνονται από την Ελλάδα. Το 2018 η «κυβέρνηση» Τσίπρα είχε απελάσει δύο ρώσους διπλωμάτες, ενώ είχε απαγορεύσει την είσοδο σε άλλους δύο, με την αιτιολογία ότι αυτοί είχαν αναμιχθεί σε δραστηριότητες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Φυσικά, η ρωσική πλευρά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Η Εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, σε ανάρτησή της στο Telegram χαρακτήρισε την πράξη αυτή εχθρική και πως η ρωσική πλευρά πρόκειται ν’ ανταποδώσει. Ειδικότερα σχολίασε:

Σχόλιο της Μ.Β. Ζαχάροβα για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα


Στις 6 Απριλίου, 12 διπλωμάτες της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα και του γενικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη κηρύχθηκαν «personae non gratae».

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές βήμα για τις ρωσοελληνικές σχέσεις που επιβεβαιώνει την προθυμία των ελληνικών αρχών να ακολουθήσουν την πορεία διάλυσης της πολύπλευρης αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ιστορικοί, πολιτιστικοί και οικονομικοί δεσμοί αιώνων θυσιάζονται εν μία νυκτί στη «διατλαντική αλληλεγγύη».

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι συντάκτες της αβάσιμης απόφασης για την απέλαση του προσωπικού μας έχουν ως στόχο να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού. Παρά το γεγονός ότι η πρόθεση είναι να δυσφημιστεί η Ρωσία με κάθε δυνατό τρόπο, να προκληθεί η μέγιστη δυνατή ζημιά στις διμερείς σχέσεις και να καταστραφούν οι διπλωματικές μας αποστολές, είμαστε πεπεισμένοι ότι μακροπρόθεσμα τα σχέδια αυτά είναι καταδικασμένα σε αποτυχία.

Οι συνέπειες αυτής της εχθρικής πράξης παραμένουν αποκλειστικά στη συνείδηση της Αθήνας. Θα ανταποδώσουμε.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, εξακολουθεί να καταδικάζει τη Χώρα σε θάνατο. Η ανθελληνική δραστηριότητα των εγκληματιών του Μαξίμου, πρέπει να σταματήσει άμεσα!


Ρεπορτάζ: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »