ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

WikiLeaks: Έβγαλαν στο φως 9GB με email του Macron

Και Rothschild μέσα, και OFFSHORE στις Μπαχάμες, και ναρκωτικά για gay, κι απ' όλα έχει ...αλλά δεν θα προλάβουν να κυκλοφορήσουν έγκαιρα. Ακόμα τα ξεψαχνίζουν αυτοί που ξέρουν Γαλλικά.

Πηγή: reuters.com
Όποιος έχει γνώσεις γαλλικών
και ενδιαφέρεται να μάθει τι λένε
τα e-mail's του Μάκρον μπορεί
να τα κατεβάσει από την ακόλουθη
διεύθυνση.Πηγή: pastebin.com
Πηγή: newsbeast.gr
Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του ανεξάρτητου κεντρώου υποψήφιου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε πως
έπεσε θύμα μιας μαζικής και συντονισμένης ηλεκτρονικής παρείσφρησης (χάκινγκ), που οδήγησε στην διαρροή εκατοντάδων εσωτερικών εγγράφων της προεκλογικής ομάδας, λίγες ώρες πριν το τέλος της επίσημης προεκλογικής περιόδου.
Όπως αναφέρεται, δεδομένα συνολικού όγκου περίπου 9 gigabyte της προεκλογικής ομάδας αναρτήθηκαν αργά την Παρασκευή στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα WikiLeaks
Τα έγγραφα, όπως τονίζεται, παρουσίαζαν μόνο την ομαλή λειτουργία μιας προεκλογικής εκστρατείας, αλλά τα γνήσια έγγραφα αναμείχθηκαν με ψεύτικα και αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σπείρουν «αμφιβολίες και παραπληροφόρηση».
«Η δημοσίευση αυτών των εσωτερικών εγγράφων δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας ανησυχεί σε ό,τι αφορά την νομιμότητα και τη συμμόρφωσή τους», τόνισε το κόμμα (En Marche!) του Μακρόν σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Η σοβαρότητα αυτού του περιστατικού είναι δεδομένη και δεν θα ανεχτούμε να τεθούν σε κίνδυνο τα ζωτικά συμφέροντα της δημοκρατίας», προσθέτει η ανακοίνωση.
Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών δε προέβη σε σχόλιο για την καταγγελθείσα ηλεκτρονική επίθεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Reuters και του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που αναμεταδίδει το αντίστοιχο Αθηναϊκό.

«Ούτε το υπουργείο Εσωτερικών, ούτε κανένα άλλο υπουργείο δεν θα σχολιάσει το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με την νομοθεσία, η προεκλογική περίοδος έληξε τα μεσάνυχτα», ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ