Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Νόμιμη μόνο η «Αριστερή Βία» στην Ελλάδα του σήμερα

Δανειστές κι αφεντικά δεν αλλάξαμε ποτέ από το 1821 μέχρι σήμερα. Rothschild επί Όθωνα, Rothschild κι επί ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να είμαστε πιστές υπηρέτριες της Δύσης και των τοκογλύφων.

Αλλά έχει ενδιαφέρον το πως άλλαξαν τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα σε σχέση με την Σοβιετική Ένωση και τις γειτονικές χώρες. Όσο τα Σκόπια ήταν υπό την επιρροή των «κακών» κομμουνιστών... η Μακεδονία ήταν Ελληνική. Κι αλίμονο σ' όποιον έλεγε το αντίθετο. 
Μόλις τα Σκόπια απέκτησαν κυβέρνηση πρακτόρων της Δύσης, εμείς αποκτήσαμε κυβέρνηση και Υπουργούς που αποκαλούν τα
Σκόπια ...Μακεδονία.


Πηγή: efsyn.gr
Τα συμφέροντα των τοκογλύφων προστάτευαν πρώτα οι δεξιοί, που εξόριζαν τους κομμουνιστές με εντολή των ξένων αφεντικών, ενώ πλέον τον ρόλο αυτόν έχουν αναλάβει οι αριστεροί, που με εντολή των ίδιων αφεντικών, καταδιώκουν τους δεξιούς.




Η βία εναντίον αριστερών, εναντίον της «κόκκινης απειλής» ήταν αυτονόητη και νομιμοποιημένη. Σήμερα είναι παράνομη και νόμιμη είναι μόνο η βία εναντίον των δεξιών.
Ενώ πρώτα δεν έκανε καριέρα κανείς αν δεν είχε πιστοποιητικό δεξιών φρονημάτων ...σήμερα δεν κάνει καριέρα κανένας που δεν έχει πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων.


Στην Ελλάδα που η αστυνομία έπρεπε να ελέγχει εάν όλοι οι πολίτες έχουν βάλει την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια τους κατά τις εθνικές εορτές ...σήμερα πρέπει να λογοδοτήσει εάν κάποιος αστυνομικός φέρει την Ελληνική σημαία στο πέτο.



Πηγή: tvxs.gr
Το σύστημα ενημέρωσε έγκαιρα τους πράκτορες των τοκογλύφων να κάνουν όλοι ένα γρήγορο «επαναστατικό» πέρασμα από την ΚΝΕ, ώστε να έχουν στο βιογραφικό τους πιστοποιητικό αριστεροσύνης... ενώ ήταν όλοι τους γνωστοί αρχιδιαπλεκόμενοι εκατομμυριούχοι και κάτοικοι Βορείων Προαστίων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ